- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
Ama benim işim çok yoğun ve stresli bir ortam olduğu için böyle davrandım.İlk üç gün önemli dinlenmeye çalışın demişlerdi . Ama ben çalışmaya başlamadım .Evde dinleniyorum odada küçük yürüyüşler yapıyorum .
Allah razi olsun Zazam cansin.Merhaba
Siz her halde donasyon yaptırıcaksınız
Aslında merkezinizi arayın durumunuzu anlatın ona göre size ön protokol uygulasınlar
Çünkü donasyonda adet olmanız önemli değil
Önemli olan rahim ce yumurtalık (kizt) durumu
Folik asitler çok çeşite
Ama devlet karşılayan bir çeşit
Eğer ücretli alıcaksanız Folattro alın
Yok ücretli değil devlet karşılayan derseniz Folbiol
Ben ayakta fazla kalmıyorum halsizligim var . En azından netlesene kadar böyle devam etmeyi düşünüyoruz.Ben de rapor alayım olmazsa işim çok yorucu olmasa da ayakta kalıyorum neticede.
Geçin falan ne ya ayıp. İşin gücün rast gitmediyse de bana saldırma git nerde problemin varsa orda çözKonu farklı yere gitmedi konu bülent tıraş ve sizin mucizeniz ama bazılarının kabusu. Doktor ismi vermeseydiniz konu mucizeler olurdu ama isim verdiniz konu şaştı.siz yaşadıklarınızı anlattınız bende yaşadıklarımı anlattım duayen falan geçin o konuları l
Muphem haftasonu idrarda bakMaşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim bakalım benim sonucum ne olacak. Nasıl sabredeceğim bilmiyorum.
Ben hiç istirahat etmedimBir de kızlar kafama çok takılıyor. Ben transferden sonra günlük hayatıma geri döndüm çalışıyorum işe gidiyorum geliyorum falan sürekli bir istirahat etme halim yok. Yanlış mı yapıyorum acaba ne dersiniz siz neler yaptınız transferden sonra?
Sen merkezini ara doktorunla görüşAllah razi olsun Zazam cansin.Hani batumda tedaviye baslamistim da yazin uarim kalmisti ya iste o benim.Simdi ocakta gitmeyi planliyoruz gitmeden bir dingum olsun e2 ye de baktirayim diye dusundum daha iyi olmaz mi acaba.
Transferden 3 gün sonra işe başladım. Evdede yattim diyemem o hafta misafir bile agirladim nasip bence sen genede eğilme uzanma da rabbim utandırmasınBir de kızlar kafama çok takılıyor. Ben transferden sonra günlük hayatıma geri döndüm çalışıyorum işe gidiyorum geliyorum falan sürekli bir istirahat etme halim yok. Yanlış mı yapıyorum acaba ne dersiniz siz neler yaptınız transferden sonra?
Olmamıştır canımLittleBlueDaisy Z Zaza74 Y YesilDomates teşekkür ederim canlar. Dikkat ettim ağır kaldırmamaya uzanmamaya İnşallah bir sıkıntı olmamıştır fark etmeden
Saglikla gelsin insallah.akliniza getirmeyin, her sey cok guzel olacak..Kizlar 16.gunum 2969 çıktı çok mutluyum.benim 6.8 mm ile transver olduğun için çok tedirgindim.insallah devamı da gelir. 18 haftalık bir kaybım var.
TebriklerAyy inşallahaslında 5.gun yaptm test ama ilaçların etkisi olmasından korkuyordum bugün tekrar yaptm ve daha da koyuydu çizgi İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
Kasim ekibi sukurler olsun bebekler cogaliyorMuphem haftasonu idrarda bak
İnşallah senin sonucunda güzel çıkar
Masallah kuzucuk buyuyorBen 9 haftanın içindeyim çok erken cinsiyet için
Ama inan Allah şahidim ne erkek ne kız peşindeyim
Rabbim sağlıklı insan versin
Hayırlı evlat ve kul versin inşallah
TeşekkürlerTebriklercok sukur
Cok TesekkurlerDuphaston alabilirsin progesteron içerikli. Sabah akşam alıyorsun 10 gün. Benim doktorum bu ilacı öneriyor olurda gebe kalırsan farketmeden sıkıntı olmuyor zaten gebelerde düşük olmasın diyede kullanılıyormuş
Ama unutma duphaston,tarlusal bunlar progesteron törevi ilaçlarCok Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?