- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
Çook şükür inşallah isteyen herkes pozitif sonuç alır AminCok şükür canim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah ❤❤❤❤❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook şükür inşallah isteyen herkes pozitif sonuç alır AminCok şükür canim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah ❤❤❤❤❤❤❤
Amiiiiin canim insallah rabbim bizlerede yasatsin bu sevinçleri ne guzel bir duygudur demi. Rabbim bizletede uasatsin bu duygulari insallah amiiiiinnnnnnn❤❤❤❤❤.gercekten pozitif olan herkese o kadar mutlu oluyorumki sanki kendim olmus gibi. Sizlerin mutluluğu herseye degiyor vallahiii .❤❤❤❤❤❤❤❤Çook şükür inşallah isteyen herkes pozitif sonuç alır Amin
Çook güzel bir duyguymuş canım Rabbim sizlere de yaşatsın inşallah Kalbi güzel insan Allahın izniyle sende bu mutluluğu tadacaksinAmiiiiin canim insallah rabbim bizlerede yasatsin bu sevinçleri ne guzel bir duygudur demi. Rabbim bizletede uasatsin bu duygulari insallah amiiiiinnnnnnn❤❤❤❤❤.gercekten pozitif olan herkese o kadar mutlu oluyorumki sanki kendim olmus gibi. Sizlerin mutluluğu herseye degiyor vallahiii .❤❤❤❤❤❤❤❤
AmiiiinnnnnnnÇook güzel bir duyguymuş canım Rabbim sizlere de yaşatsın inşallah Kalbi güzel insan Allahın izniyle sende bu mutluluğu tadacaksin
Nasıl bir duayen olduğunu birebir yaşadım gördüm o yüzden çok uzatmayacağım paragözün teki takmış yok prp yok genetik tanı kök hücre vs piyonlar arıyor kendine o adam nerden ne para kırarsam kâr hesabı. Dualarınız için tesekkur ederim. Ama beni mafetti bülent tıraş hakkım helal değil yaşım küçük diye oynattı başka bişey değil. Tabiki şans kader ama izlenimlerim hiç iç açıcı olmadı. Geriye darmaduman edilmiş, bildiğiniz kıbrısta olacak %90 gebesin! Diye duygularıyla oynanmış bir kadın bıraktı.Hiçkimse kiew bile hatta amerikadaki ispanyadaki merkezler bile size genetikten geçmiş embriyo dahi olsa yüzdeyüz gebelik vaadedemez.Ben buraya iyi şeyler konuşmak için gelmiştim. İsteyen istediği kadar şikayetçi ya da yüzdeyüz memnun olsun sonuçta tüpbebek ve donasyon tedavilerinde doktor ve tedaviden öte büyük bir şans faktörü var. Doktorumun savunuculuğunu yapmıcam gerek yok zaten tüp bebek duayeni ama memnun olan kadar olamayan da var. Allah size de nasip etsin . Uğraşan isteyen herkese nasip etsin. En sağlıklı ve hayırlı olanı.
Çook güzel bir duyguymuş canım Rabbim sizlere de yaşatsın inşallah Kalbi güzel insan Allahın izniyle sende bu mutluluğu
tebrikler LittleBlueDaisyÇook şükür inşallah isteyen herkes pozitif sonuç alır Amin
Kizlar 16.gunum 2969 çıktı çok mutluyum.benim 6.8 mm ile transver olduğun için çok tedirgindim.insallah devamı da gelir. 18 haftalık bir kaybım var.Kizlar tecrübelerinize ihtiyacım var.5.gun emriyo transveri oldum. 9.gun 225 11.gun 438 çıktı değerim iki katı olmamış.heo bakıyorum sayfalara böyle olanlar pek devam etmemiş.siz ne dersiniz.doktor bişey demedi.artis var dedi haftaya keseye çağırdı.ama benim bir önceki transferimde düşük değerle başlamıştı ozman yine ikiye katlamamisti.korkuyorum.
Konu farklı yere gitmedi konu bülent tıraş ve sizin mucizeniz ama bazılarının kabusu. Doktor ismi vermeseydiniz konu mucizeler olurdu ama isim verdiniz konu şaştı.siz yaşadıklarınızı anlattınız bende yaşadıklarımı anlattım duayen falan geçin o konuları lütfenBuraya güzel şeyler paylaşmak için gelmiştim ama malesef konu çok başka yerlere gitti. Sayfadaki herkesin en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum. Tek tavsiyem arkadaslar vücudunuza iyi bakın ve güvenin… çünkü siz gercek üstü bişey istemiyosunuz…siz zaten vücudunuzdan olabilecek olması gereken ve mümkün olan bişeyi tıbbi destekle istiyosunuz. Böyle düşünün…sizin zaten üreme fonksiyonu için yaratılmış bir rahminiz var. Ona güvenin o bebeğinizi kabul edicek ve en iyi şekilde taşıyacak. Sizin zaten beyniniz ve vücudunuz hazır buna. Buna inancınızı kaybetmeyin. Ben zor anlarda hep bunu düşündüm.
Allah bu gebeliğini sağ salim zamanında doğurmanı sağlasınKizlar 16.gunum 2969 çıktı çok mutluyum.benim 6.8 mm ile transver olduğun için çok tedirgindim.insallah devamı da gelir. 18 haftalık bir kaybım var.
İnşallah bir mucize yaşayın ve tüm bu çektiklerinizi unutunKonu farklı yere gitmedi konu bülent tıraş ve sizin mucizeniz ama bazılarının kabusu. Doktor ismi vermeseydiniz konu mucizeler olurdu ama isim verdiniz konu şaştı.
Allah razı olsun.rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün.aminAllah bu gebeliğini sağ salim zamanında doğurmanı sağlasın
Haydi gözün aydın
MerhabaMerhaba canlar.Ben angrygirl ismimi degistirdimCanlar bebim regl olmam lazim tedaviye 2 ay kaldi ama olamiyorum.Adet dongumun saglanmasi icin cyclo progynova kullaniyordum.Simdi de kullanmam gerek ama hic bir eczanede yok.Kimsede yok.Simdi aile hekiminden baska ilac yazdirmak icin randevu aldim ama ne yazdirayim hormonsal dongumun olusmasi icin.Ve kamama da olup test vermem icinRica ediyorum yardimci olur musunuz. Birde folik de almam lazim eczaneye gittim bin tanr cesit var doktora gitmisken onu da yazdirayim ditorum ama hangisini bilemiyorum.Bu işlerde Z Zaza74 bacim cok iyi bilir.Allah razi olsun şimdiden yardimci olanlara.
Duphaston alabilirsin progesteron içerikli. Sabah akşam alıyorsun 10 gün. Benim doktorum bu ilacı öneriyor olurda gebe kalırsan farketmeden sıkıntı olmuyor zaten gebelerde düşük olmasın diyede kullanılıyormuşMerhaba canlar.Ben angrygirl ismimi degistirdimCanlar bebim regl olmam lazim tedaviye 2 ay kaldi ama olamiyorum.Adet dongumun saglanmasi icin cyclo progynova kullaniyordum.Simdi de kullanmam gerek ama hic bir eczanede yok.Kimsede yok.Simdi aile hekiminden baska ilac yazdirmak icin randevu aldim ama ne yazdirayim hormonsal dongumun olusmasi icin.Ve kamama da olup test vermem icinRica ediyorum yardimci olur musunuz. Birde folik de almam lazim eczaneye gittim bin tanr cesit var doktora gitmisken onu da yazdirayim ditorum ama hangisini bilemiyorum.Bu işlerde Z Zaza74 bacim cok iyi bilir.Allah razi olsun şimdiden yardimci olanlara.
Maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim bakalım benim sonucum ne olacak. Nasıl sabredeceğim bilmiyorum.Kızlar bugün transferden sonraki 6.gün ve galiba pozitif çift çizgiyi gördük
Amin valla ben dayanamadım yaptım testiMaşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim bakalım benim sonucum ne olacak. Nasıl sabredeceğim bilmiyorum.
İlk üç gün önemli dinlenmeye çalışın demişlerdi . Ama ben çalışmaya başlamadım .Evde dinleniyorum odada küçük yürüyüşler yapıyorum .Bir de kızlar kafama çok takılıyor. Ben transferden sonra günlük hayatıma geri döndüm çalışıyorum işe gidiyorum geliyorum falan sürekli bir istirahat etme halim yok. Yanlış mı yapıyorum acaba ne dersiniz siz neler yaptınız transferden sonra?