kızlar bende aranıza katıldım bende ilk başta eşimde sorun var kısmi tıkanıklıktan dolayı dışarıya çok az sayıda ölü sperm hücresi çıkışı var diye tüp bebek merkezine gittik bana vajinal ultrason baktı bendede erken menopoz varmış menopoza girmek üzeresin dedi yaşım 24. ikinizdede sorun var şans vermem zor dedi amh test verdim sonucu çıkmadı hala. bende araştırdım eğer olmazsa kıbrısta embriyo donasyonu varmış ama hiç bize ait olmayacak bu şekilde çok kararsızım bana yardımcı olun bu donasyonlarda genelde ilkte tutuyor galiba demi şans tabi ama.
parkk arkadaşım senide tebrik ederim sizde sorun neydi yumurta donasyonumu
canım teşekkür ederim. bendeki sorun yumurta olmaması idi ben yumurta donasyonu yaptırdım...sana tavsiyem canım bence bizim çocuğumuz olmayacak falan diye hiç düşünme o çocuk eğer ki olursa köküne kadar sizin olacak onun için o kadar çok emek vereceksiniz ki onu sen doğuracaksın eşinle sen bakacaksınız gözünüz gibi hemde e daha sizin olması için ne lazım........ben allahıma her gün şükrediyorum bizlere böyle bir seçenek sunduğu için buda olmayabilirdi. canım şunu da sakın unutma hemen öyle ilk deneme de olacak diye bişey yok bak benim 3 denemem de bu sonucu aldım şunu hiç aklından çıkarma bunlar allahım nasip ederse çok özel bebekler ve köküne kadar bizim......sevgiyle kal.