• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bende aranıza katıldım bende ilk başta eşimde sorun var kısmi tıkanıklıktan dolayı dışarıya çok az sayıda ölü sperm hücresi çıkışı var diye tüp bebek merkezine gittik bana vajinal ultrason baktı bendede erken menopoz varmış menopoza girmek üzeresin dedi yaşım 24. ikinizdede sorun var şans vermem zor dedi amh test verdim sonucu çıkmadı hala. bende araştırdım eğer olmazsa kıbrısta embriyo donasyonu varmış ama hiç bize ait olmayacak bu şekilde çok kararsızım bana yardımcı olun bu donasyonlarda genelde ilkte tutuyor galiba demi şans tabi ama.

parkk arkadaşım senide tebrik ederim sizde sorun neydi yumurta donasyonumu

canım teşekkür ederim. bendeki sorun yumurta olmaması idi ben yumurta donasyonu yaptırdım...sana tavsiyem canım bence bizim çocuğumuz olmayacak falan diye hiç düşünme o çocuk eğer ki olursa köküne kadar sizin olacak onun için o kadar çok emek vereceksiniz ki onu sen doğuracaksın eşinle sen bakacaksınız gözünüz gibi hemde e daha sizin olması için ne lazım........ben allahıma her gün şükrediyorum bizlere böyle bir seçenek sunduğu için buda olmayabilirdi. canım şunu da sakın unutma hemen öyle ilk deneme de olacak diye bişey yok bak benim 3 denemem de bu sonucu aldım şunu hiç aklından çıkarma bunlar allahım nasip ederse çok özel bebekler ve köküne kadar bizim......sevgiyle kal.

Parrkkkkkk

Ne kadar zahmetli bir yoldan sonra HAYIRLIIII OLSUNNNNN mÜjdeler olsunnnnnn .Yat biraz bol dinlen bakalım dikkat et şimdiden.

Nrm34 senin sonucuna da üzüldük ama pes etmek yok biliyorsun. Acaba seni ne korkuttu Efsune soracak ama ben önceden sorayım sen de düşün bir ! Tekrar geçmiş olsun arkadaşım

Haytcığımmmmm Lütfennnnnn yumurtalarının peşini bırakırmısın lütfennnnnnn

evet canım çok haklısın allahım inşallah tamamına erdirir. burada hep beraber sağlıcakla bebeklerimizi kucağımızada alırız.......

Merhaba... malesef sonucum negatif arkadaşlar...:43::43::43:
Keşke dediginiz gibi pozitif sonucun şaşkınlıgından, sevincinden yazamamış olsaydım ama negatif...
ne yazacagımı nasıl yazacagımı bilemedigimden yazamadım... ama şimdi daha iyiyim pesetmek yok kesinlikle pozitif olanakadar devam Allahın izniyle olacak biliyorum.

Parkk:nazar::emir_bebek: Tebrikler arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallah, allah saglıkla kucagınada almak nasipetsin senin adına çok sevindim...

canım çok sağol güzel dileklerin için.....inan senin için çok üzüldüm bende seninle aynı duyguları iki kez yaşadım bu üçüncü denememdi yılma yola devam et bir iki ay ara ver tekrar merkezlerle ilgili bilgi topla kıbrıs hakkında bilgi topla otellere falan bak bu seni rahatlatacak sakın bırakma rabbim birgün hepimiziz sevindirecek........aklına takılanları sor beraber araştıralım.....yüğreğim seninle....

selam 8 ve zümrüt çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. çok sağolun sevgiyle kalın......dualarım sizlerle...

park rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh,,, benim transferden sonra 1 aylık olduu ikizlerrr bu hafta kalp atışlarını dinliycez inşşallahh bi sorun olmadan bebeklerime kavuşurumm,, allaha çok şükür böyle bi seçeneğimiz varr,, :49:

rüzgarselin kesinlikle başla canım coraspine doktorlar önemsemiyor ama bence çok önemli canım.

canım ben bu gün erkenden kalktım heyecanla testi yaptırdım hem sizi hemde kendimi bekletmemek için veeeeeeeee sonuç nihayet pozitif hamileyim kızlar hepinize çok teşekkür ederim kader arkadaşlarım rüzgarselin, yosun, aysev, papatya 40, zümrüt, efsune ve adınını unuttugum butün arkadaşlarım.hepinizi çok seviyorum....

parkkkkkkkkkkkk inaılmaz sevindim,darısı hepimizin basına , allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin,

nrm 34 canım cok üzüldüm ama neolur maddi acıdan gücün varsa yola devam,
allah birgün hepimizin kucaklarını dolduracak eminim ama zamanı var belliki,
dualarım seninle, ve bizim gibi bebil bekleyen herkesle

arkadaşlar sizleri fikirlerini almak istediğim bir konu var 7 kez tüp tedavisi denedim, hepsini bi yada iki adet embriyo olustu . garade 1 ve 2 dendi hep.transfer edildi ama hic tutunmadı.tutunmama sebepleri arastırıldı, kromozomlara bakıldı histeroskopi yapıldı temiz.yumurta rezevrlerimde azalma var . fsh 13 lerde .
tutunamamasının sebebini arastıyorum acaba yumurta kalitesi kötü bu sebeple olmuyor, mu diye düşünüp donasyon mu deneyeyim diyorum.
siz olsanız ne yapardınız_bana bu konuda destek olurmusunuz?

Merhaba ses, ne kadar cok denemissin cok yipranmissindir, kac yildir deniyorsun, 82 dogumlu musun?amh testi yaptirmis miydin, rezerv ile ilgii bilgi veriyor, embriyolar 1.kalite mi olustu, tutunmamasi ile ilgili hemen her seye de bakilmis aslinda, benim aklima gelen tek sey endorfin testi, endorfin dusukse de tutmayabiliyormus, bahceci kliniginde yapiliyor, istersen ara bir konus cnm. Kendine iyi bak.

Merhaba ses, ne kadar cok denemissin cok yipranmissindir, kac yildir deniyorsun, 82 dogumlu musun?amh testi yaptirmis miydin, rezerv ile ilgii bilgi veriyor, embriyolar 1.kalite mi olustu, tutunmamasi ile ilgili hemen her seye de bakilmis aslinda, benim aklima gelen tek sey endorfin testi, endorfin dusukse de tutmayabiliyormus, bahceci kliniginde yapiliyor, istersen ara bir konus cnm. Kendine iyi bak.

canım cok saol 82 dogumluyyum 3 yıldır deniyorum endometriozis ameliyatı gecirdim rezervlerime etki eden asıl etken. amh yaptırmadım acıkcası sonuctan korkuyorum belkide
bahceciye 3. tedavimde gitmişti ama endorfin ile ilgiili birsey söylemedi. t3 t4 tsh testlerimi bahsettiğin yoksa farklı birsey mi

park rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh,,, benim transferden sonra 1 aylık olduu ikizlerrr bu hafta kalp atışlarını dinliycez inşşallahh bi sorun olmadan bebeklerime kavuşurumm,, allaha çok şükür böyle bi seçeneğimiz varr,, :49:

amin nurdancım çok sağol....seninde inşallah ikizler annelerine duyuracak kalp atışlarıyla senin bebişin olma heyecanlarını.allahın izniyle sağlıcakla kucağınada alacaksın....bencede canım çok haklısın böyle bir seçeneğmiz olduğu için bende hergün şükrediyorum.dualarım seninle.....

Ses, endorfin testi farkli birsey bende endometrosis ameliyati oldum, ama. Sonra bana gittigim prof agrinin nedeni psikosomatik sen endometriosis degilsin, dedi, tekkrarlayan bir hastalikmis bende birsey olmadi, ameliyat sirasinda ameliyattan yumurta rezervim zarar gormus benimde, embriyo 1.kalite miydi

arkadaşlar sizleri fikirlerini almak istediğim bir konu var 7 kez tüp tedavisi denedim, hepsini bi yada iki adet embriyo olustu . garade 1 ve 2 dendi hep.transfer edildi ama hic tutunmadı.tutunmama sebepleri arastırıldı, kromozomlara bakıldı histeroskopi yapıldı temiz.yumurta rezevrlerimde azalma var . fsh 13 lerde .
tutunamamasının sebebini arastıyorum acaba yumurta kalitesi kötü bu sebeple olmuyor, mu diye düşünüp donasyon mu deneyeyim diyorum.
siz olsanız ne yapardınız_bana bu konuda destek olurmusunuz?

canım yaşın çok genç ve bencede kendini çok yıpratmışsın 7 kez tüp bebek tedavisi ve aldığın ilaçlar çoık allah yardımcın olsun canım benim.

7 kez tedavi ?? Ben olsam vücuduma kıyamaz dım sesciğim. Bu kadar neden yüklendin kendine ben direk donasyon diyorum. Zaten gerekli testleri yaptırmışsındır. Bahçeci ıvır zıvır testler konusunda uzman zaten. Benim oradaki bir dr ile çok kötü bir deneyimim olduğu için belki de böyle konuşuyorum benim nacizane fikrim .

Bu tup bebek ilaclarinin vucuda ne zarar veriyor, vucuttan bu ilaclari daha hizli atmak icin ne yapabiliriz kizlar, ben hic ilac icmemeye calisiyorum, mumkun oldugunca dayaniyorum agrilara, ilac almayayim diye, spor vucuttan atilimi hizlandirir mi acaba? Sescim sen biraz kafani topla istersen yasinda kucuk, 7 kez dile kolay valla, psikolojin nasil? Nasil dayandin bu surece bu kadar

Merhaba nrm34, hayal kırıklığı nasıl da yakıyor canı. ama zaman gerçekten muhteşem.küllüyor acıları. umut olduğu sürece ve çok şükür ki umut hep var. sen de birgün ''pozitif'' yazacaksın. inanıyorum.

sevgiyle ve umutla kal :)

Merhaba nrm34, hayal kırıklığı nasıl da yakıyor canı. ama zaman gerçekten muhteşem.küllüyor acıları. umut olduğu sürece ve çok şükür ki umut hep var. sen de birgün ''pozitif'' yazacaksın. inanıyorum.

sevgiyle ve umutla kal :)

selam canım nasıl gidiyo cumartesi kontrolün vardı umarım iyi geçmiştir yumiler nasıl inşallah güzel büyüyolardır
kıbrısla kliniklede irtibata geçmişsindir nerde konaklıcaksın canım 6 günmü kalcan gidiş dönüşmü yapıcan hayırlısı hadi bakalım dualarım seninle rüzgar ve selin bebeklerle

Bu tup bebek ilaclarinin vucuda ne zarar veriyor, vucuttan bu ilaclari daha hizli atmak icin ne yapabiliriz kizlar, ben hic ilac icmemeye calisiyorum, mumkun oldugunca dayaniyorum agrilara, ilac almayayim diye, spor vucuttan atilimi hizlandirir mi acaba? Sescim sen biraz kafani topla istersen yasinda kucuk, 7 kez dile kolay valla, psikolojin nasil? Nasil dayandin bu surece bu kadar
Arkadaslar düşünceleriniz İcin çok teşekkürler, moralim iyi inanın her tedaviden sonra çok üzüldüm ama Yenice'm dedim . Hala savaşıyorum her bebek bir yumurta ve bir spermden oluşuyor bu yüzden sonuna kadar yılmayacağım ama kendi yumurtalarımız ama donasyonla ..
Kaliteli birinci derece bir emriyoydu Kıbrıs'ta transfer olacak embriyoda aymı kalitede olacaksa donasyona gitmem suan saçmamı diye düşünüyorum . Emrlerin testini yaptıracağım .başka önerdiğiniz seyler varsa paylaşırsanız sevinirim

Sescim moralinin iyi olmasina cok sevindim, benimde 1.kaliteydi, rahim cok iyiydi, cok az igne oldum, drun bana da dedigi yasin genc bu cok buyuk avantaj, 1.kalite elde edebildik, senin benden daha da genc yasin ustelik. Ben donasyonu daha sonra dusunuyorum, yumurta gorulmemeye baslanirsa, kibristaki donorleri dogum yapmis kadinlardan seciyorlarmis ama soyle bisey var onlara da daha fazla yumurta gelsin diye biesteron veriyorlar, her yumurtanin kalitesi ayni degil, dr su an kibrisa da gitsen sansin ayni dedi, ustelik ben cok saglikliyim, ne sigara ne alkol, ne dzensiz beslenme, duzensiz hayat bunlarin hicbiri yok bende, vucuduma da guveniyorum acikcasi. Ben denemeye devam edecegim, senin sabrina hayran kaldim acikcasi. Biraz dinlenmeyi dusunuyor musun? Drlar bu 10 denemeye ne diyor? Ben max 6 deneme duydum, cok sevdigim bir arkadasimdan, mutlu sonla sonuclanan.

Back