bbkim hoşgeldin.. hikayen nedir? yaş kaç, teşhis ne zaman kondu, tüp denedinmi vs.. kıbrıs için de merkezlerle iletişime geçmen gerekiyor ilk önce...
canım son 4-5 tedavim hep az dozla yapıldı.yumurta rezervi azlığında ilaç dozunun önemli olduguna inanıyorum.dr denemede sınır yok diyor yumurta sperm ve kalitelli eembriyo oldugu sürece maddiyat elverdiği sürece denemeye devam...2 ay dinlendim cokk ara vermek istemiyorum.cünkü azalan rezerv karşısında beklemmemeliyiz diye düsünüyorumSescim moralinin iyi olmasina cok sevindim, benimde 1.kaliteydi, rahim cok iyiydi, cok az igne oldum, drun bana da dedigi yasin genc bu cok buyuk avantaj, 1.kalite elde edebildik, senin benden daha da genc yasin ustelik. Ben donasyonu daha sonra dusunuyorum, yumurta gorulmemeye baslanirsa, kibristaki donorleri dogum yapmis kadinlardan seciyorlarmis ama soyle bisey var onlara da daha fazla yumurta gelsin diye biesteron veriyorlar, her yumurtanin kalitesi ayni degil, dr su an kibrisa da gitsen sansin ayni dedi, ustelik ben cok saglikliyim, ne sigara ne alkol, ne dzensiz beslenme, duzensiz hayat bunlarin hicbiri yok bende, vucuduma da guveniyorum acikcasi. Ben denemeye devam edecegim, senin sabrina hayran kaldim acikcasi. Biraz dinlenmeyi dusunuyor musun? Drlar bu 10 denemeye ne diyor? Ben max 6 deneme duydum, cok sevdigim bir arkadasimdan, mutlu sonla sonuclanan.
Merhaba... malesef sonucum negatif arkadaşlar...
Keşke dediginiz gibi pozitif sonucun şaşkınlıgından, sevincinden yazamamış olsaydım ama negatif...
ne yazacagımı nasıl yazacagımı bilemedigimden yazamadım... ama şimdi daha iyiyim pesetmek yok kesinlikle pozitif olanakadar devam Allahın izniyle olacak biliyorum.
nrm34;
cevabım geç, çünkü istanbula yeni döndüm.
Herşeyden önce bu bir acı ve keder. bu bir ağır gerçek ve taşıması zor birşey. emekler zamanlar boşa gitmiş gibi gelir. haksızlık, yenilmişlik hissi gelir. ve bunlArın gelmesine CEREHATIN AKMASI GİBİ izin vermelisin derim.
ACILAR BİZİM VE YOK SAYMAK GELECEK ADIMLARI TEHLİKEYE SOKAR.
sana ait bu zor durumu taşımak yerine hemen yeni bir hedef/ tutunacak ifade/ arayış İÇİNDE olduğunun farkındamısın? buda bilinçdışı savunmatiklerimiz.:)
derimki ağlamalısın haykıra haykıra, hatta biraz dışarıya boş verip kafana göre takılmalısın, eşinle sarılmalısınız birbirinize. ve hüzünün üzerinden geçmesine izin vermelisin.
işte bir noktadan sonra (çünkü beynimiz çok flexible bir organ) bilinçaltın senin iyiliğine hizmet eden kısmeti/gerçekliğin hazırlayıcısı olacaktır.
üzgünüm bu kadar koyu ve derin bir gerçekliğimiz olduğu için.. iştebunun için hep birlikte ve paylaşımdayız.
yanlız değilsin. seni anlıyor ve sürecinde şans diliyorum.
ve iyi hayırlı bir evlat/evlatlar sahibi olmanı diliyorum.
zamanı değilmiş daha hazır değilsin evrenin mesajı bu. ama neden işte bunu sen arayıp bulacaksın?
sevgiyel kal..
zümrüt slm,
ne acı bir hikaye yav bu??
nasıl bir kaderi kendine çekmiş bu kadın? kısmeti nasıl bir bütünün parçası..? ailesinde en az kısmet bu kadına düşmüş galiba(
sen ne alemdesin? bak kafayı boşaltmanın yolu günlerce sadece denizde hiç tv gazete aile arkadaş olmadan bilmediğin birşeyi öğrenmek ve vücudunla çalışmak sanki format attım. çocuksuzluk mu tam sistem kabullendim. şimdi donasyon bence çok rahat ve kolay olacak ve bir bakacağımki hamileyim. hissim bu .. gerçekleşirse ne ala:) gerçekleşmez ise artık vardır her şerde bir hayır diyip hayata devam edeceğiz.
sağolsun psikoterapi bedbaht ve mutsuz bir kadınolacaktım yoksa. ki yıllar öncede öyleydim.
yoksa bu gerçekliği sırtlamak ve hayatı buna rağmen aktif ve üretken yaşamak neredeyse imkansız..
selam canım nasıl gidiyo cumartesi kontrolün vardı umarım iyi geçmiştir yumiler nasıl inşallah güzel büyüyolardır
kıbrısla kliniklede irtibata geçmişsindir nerde konaklıcaksın canım 6 günmü kalcan gidiş dönüşmü yapıcan hayırlısı hadi bakalım dualarım seninle rüzgar ve selin bebeklerle
efsune ben korkuyorum ya olmazsa tutmazsa diye. donmuş üç embriyom var bir aksilik olmazsa 15 tatile onlarla birlikte gireceğim. donmuşlardan sonra tekrar denemeyi düşünmüyorum tutmazsa diye korkum bu yüzden. bu ay rahim kalınlaşmasında etkili olduğu söylenen şeyleri tüketiyorum kontrolde iyi çıkmasını umut ediyorm. başka da özel yaptığım bir şey yok rutin okul ev hayat meşgalesi devam...
.
-Bir de eşim işleri dolayısıyla çok yoğun, televizyonda izlemiştim eşim olmadan bu işlemler hallettim diyordu biri(spermleri burada dondurtup Kıbrıs'a yollamak). Bu mümkün müdür acaba yoksa illaki eşim de olmak zorunda mı?
.
Herkese günaydın arkadaşlar ben yeni bir üyeyim.
Öncelikle deprem felaketi ve terör olaylarından dolayı çok üzüntülüyüm ve Allah bütün vefat edenlere rahmet eylesin, geriye kalanlara da sabır versin.
Benim merak ettiğim bir kaç konu var sizlere danışmak istedim;
-Kıbrıs'ta mesela yumurta donasyonu ile anne olacaksam ve olursam inşallah, 2.sefer anne olmak istersem yine aynı kişiden yumurta bulma imkanı oluyor mu dondurularak falan?
-Ne kadar süre Kıbrıs'ta kalmak gerekiyor ve işlemler kaç para tutuyor? Kimi tavsiye edersiniz? Buradan fiyat söylemeseniz de özelden atarsanız sevinirim.
-Bir de eşim işleri dolayısıyla çok yoğun, televizyonda izlemiştim eşim olmadan bu işlemler hallettim diyordu biri(spermleri burada dondurtup Kıbrıs'a yollamak). Bu mümkün müdür acaba yoksa illaki eşim de olmak zorunda mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.[/QUOTE
Merhabalar ...
5-6 gün kalınıyor kıbrısta.Eşinin 1 gün kalması yeterli bildiğim kadarıyla.Aynı kişiden ikinci kez yumurta alınması konusu için de , en güzeli Google a yazıp orada ki telefon numaralarından merkeze sorup bilgi alman.Bol şanslar.Hangi merkez daha iyi tam olarak kimse bişey diyemiyor...
merhaba selam8 ve diğer arkadaşlarım,
cumartesi kontrolüm vardı. yumilerim büyümüş. normalde diğer kontrol salıydı ama bugüne aldı doktor. bugün gittim veeee tarih kesinleşti. çarşamba günü Kıbrıstayız ve perşembe günü de işleme başlıyoruz. dönüş muhtemelen pazartesi olacak yani 6 gün kalmış olacağız. yarın kıbrısla detayları konuşacağım. yani konaklama, dönüş günü vs.
çok heyecanlıyım. uyuyamıyorum heyecandan :)))
dualar için teşekkürler. benim de dualarım seninle, sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?