Eğer progestan bulamazsan,progestan dex veya proluteks al
Bu ilaçlar daha komforlu göbekten uygulanır
Ama fiyatları pahalı

Sen gayet güzel açıkladın da kızda zaten muadilini eczanelerde bulamadım diyor. Dövizin oynak kur hareketleri ilaçlari da etkiledi. Gerçekten Allah yardımcımız olsun

Sen gayet güzel açıkladın da kızda zaten muadilini eczanelerde bulamadım diyor. Dövizin oynak kur hareketleri ilaçlari da etkiledi. Gerçekten Allah yardımcımız olsun
Euro dolar massallahhh aldi basini gidiyor hadi altina sevindim yüzü gulduruyorda insallah altin fiatlari dusmez.euro ve dolar bu gidisle 25 lirayi bulur allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Rabbim bebeğini kucağına almayi nasip etsin insallah hayirli ugurlu olsun. Boyle guzel haberler duydukca cok umutlu oluyorum.ilaclar konusunda gercekten rabbim yardimcinolsun.

Euro dolar massallahhh aldi basini gidiyor hadi altina sevindim yüzü gulduruyorda insallah altin fiatlari dusmez.euro ve dolar bu gidisle 25 lirayi bulur allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Altının var galiba canım onunda düşmesi lazım düğün yapanı var çocuğu olanı var. Gram bile hediye almak çok zor artık çeyreği unuttum

Altının var galiba canım onunda düşmesi lazım düğün yapanı var çocuğu olanı var. Gram bile hediye almak çok zor artık çeyreği unuttum
Soylemesi ayıp zamaninda tedaviye gidersem diye kiyiya koseye yastik altina sıkıştırmistim bozdurururda tedavinin ustunu tamamlarim diye .esimin verdigi harcliklarla almistim .aboo iyiki saklamisim aldi basini gitti birarada baya dusmustu eyvah demistim para yetismiyecek iyiki bozdurmamisim. Valla canim cok zor yaa ne olcak boyle yoksa mumkun deil para yetismez. Zwten ilk tedavimde dunyanin parasi gitti. Borcunu anca bitirdik şükür

Rabbim bebeğini kucağına almayi nasip etsin insallah hayirli ugurlu olsun. Boyle guzel haberler duydukca cok umutlu oluyorum.ilaclar konusunda gercekten rabbim yardimcinolsun.
Çok şükür hergun binlerce kez şükrediyorum benim hiç umudum yoktu ama oluyormus ben hala bir rüyada gibiyim Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok şükür hergun binlerce kez şükrediyorum benim hiç umudum yoktu ama oluyormus ben hala bir rüyada gibiyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Siz ozaman bizimle aynı zaman mı kievdeydiniz
Ekimde mi transfer oldunuz
Allah kucağınıza sağ salim almanızıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…