He birde ilacınız Durubaldan gönderilene kadar ilaçsız kalmayınÇok şükür hergun binlerce kez şükrediyorum benim hiç umudum yoktu ama oluyormus ben hala bir rüyada gibiyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet doktorumda bunu söyledi eczaneci depolarda yok eczanelerden tek tek toplayın dedi şubattan sonra dolar kuru güncellenecek mis o zaman ne yapacagiz düşünmek istemiyorumYeşil olanın fotorafını attım sana
Bu progesteron içerikli bir ampuldür
Her bir ampulde 25 mg progesteron içerir
Kiev tedavisinde iki ampul birden vuruluyor,yani 50 mg
Bu ilacın madili türkiyede progestan 50 mg
Onunda fotorafını koydum
50 mg olduğu için tek ampul uyguluyacan
Bence çok net anlatımEki Görüntüle 2957967 Eki Görüntüle 2957968
Aminnn insallahhhAminnn canim aminnn darisi bizlere insallah.❤❤❤❤
77 tl şimdiki fiyatEvet doktorumda bunu söyledi eczaneci depolarda yok eczanelerden tek tek toplayın dedi şubattan sonra dolar kuru güncellenecek mis o zaman ne yapacagiz düşünmek istemiyorum
6 eczane dolaştım 2 tane zor buldum çaresizlikten ağlamaya başlamıştım birazdan hormonlar değişiyor onunda etkisi sanırımHe birde ilacınız Durubaldan gönderilene kadar ilaçsız kalmayın
Progestan 50 mg bulmasanız,prolutex ve ya progestan dex alın bir kutu
Bu ilaçlar hormon olduğu için zamanında ve saatinde vurulmalı
Oleeeeyyy bak bu iyi oldu ohhh6 eczane dolaştım 2 tane zor buldum çaresizlikten ağlamaya başlamıştım birazdan hormonlar değişiyor onunda etkisi sanırım
canim elimde olanlarin hepsini verdimOleeeeyyy bak bu iyi oldu ohhh
Şimdi tedavine odaklan rahat rahat ilaçlarını arkadaşlardan bekle
Az şekerli kuzum senin injekta elinde kaldıysa ses ver
Keşke daha önce yazsaydım enazından bitmeden elinde olurdu6 eczane dolaştım 2 tane zor buldum çaresizlikten ağlamaya başlamıştım birazdan hormonlar değişiyor onunda etkisi sanırım
A az sekerli bana yolladı uyanık davrandım sanırımOleeeeyyy bak bu iyi oldu ohhh
Şimdi tedavine odaklan rahat rahat ilaçlarını arkadaşlardan bekle
Az şekerli kuzum senin injekta elinde kaldıysa ses ver
Nasibim varmış çok mutlu oldumKeşke daha önce yazsaydım enazından bitmeden elinde olurduyarın veriyorum kargoya hemen diliyorum en kısa sürede eline ulaşır Kargo takip numarasını atıcam özelden
Kafam karıştıA az sekerli bana yolladı uyanık davrandım sanırım
Z Zaza74 canım benimle aynı gunlerde transfer olan arkadaş.
sifa olsun can olsun yeğenimeeA az sekerli bana yolladı uyanık davrandım sanırım
Z Zaza74 canım benimle aynı gunlerde transfer olan arkadaş.
Kibristami yoksa kievdemi sunu duydum kibrista fiatlar 5500 euro olmus sadece tedavi .konaklama kibrista 5500 euronun icine dahil deil karsilama ve konaklama sana ait kibrista. yumurta donasyonu kievde sabit .ayni fiat valla konaklama ilaclar icinde canim. Tekli ilaclar konaklama 4900 euro ikili 7500 euro konaklama icinde.karsilamada icinde bu fiatlarinarkadaşlar yumurta donasyon fiyatı şuan me kadar bilgisi olan var mı? Her şey dahil konaklama da dahil olmak üzere.
Minicim tedavin ne zaman oldu kievdeNasibim varmış çok mutlu oldumAllah razı olsun
Ağlarım ama bensifa olsun can olsun yeğenimee
Evet Ekim 21 de transfer oldum sizden bahsetmislerdi sözünde güzel haberinizi orada aldikSiz ozaman bizimle aynı zaman mı kievdeydiniz
Ekimde mi transfer oldunuz
Allah kucağınıza sağ salim almanızıda nasip etsin
Bizden bir hafta sonra siz transfer oldunuzEvet Ekim 21 de transfer oldum sizden bahsetmislerdi sözünde güzel haberinizi orada aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?