• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şükür hergun binlerce kez şükrediyorum benim hiç umudum yoktu ama oluyormus ben hala bir rüyada gibiyim Allah isteyen herkese nasip etsin
He birde ilacınız Durubaldan gönderilene kadar ilaçsız kalmayın
Progestan 50 mg bulmasanız,prolutex ve ya progestan dex alın bir kutu
Bu ilaçlar hormon olduğu için zamanında ve saatinde vurulmalı

Yeşil olanın fotorafını attım sana
Bu progesteron içerikli bir ampuldür
Her bir ampulde 25 mg progesteron içerir
Kiev tedavisinde iki ampul birden vuruluyor,yani 50 mg
Bu ilacın madili türkiyede progestan 50 mg
Onunda fotorafını koydum
50 mg olduğu için tek ampul uyguluyacan
Bence çok net anlatım🌺Eki Görüntüle 2957967 Eki Görüntüle 2957968
Evet doktorumda bunu söyledi eczaneci depolarda yok eczanelerden tek tek toplayın dedi şubattan sonra dolar kuru güncellenecek mis o zaman ne yapacagiz düşünmek istemiyorum

Evet doktorumda bunu söyledi eczaneci depolarda yok eczanelerden tek tek toplayın dedi şubattan sonra dolar kuru güncellenecek mis o zaman ne yapacagiz düşünmek istemiyorum
77 tl şimdiki fiyat
Subat sonu çok ilaçlara zam gelir genelde % 20
Yani fiyat 95-100 tl arası olucak

He birde ilacınız Durubaldan gönderilene kadar ilaçsız kalmayın
Progestan 50 mg bulmasanız,prolutex ve ya progestan dex alın bir kutu
Bu ilaçlar hormon olduğu için zamanında ve saatinde vurulmalı
6 eczane dolaştım 2 tane zor buldum çaresizlikten ağlamaya başlamıştım birazdan hormonlar değişiyor onunda etkisi sanırım 😟

6 eczane dolaştım 2 tane zor buldum çaresizlikten ağlamaya başlamıştım birazdan hormonlar değişiyor onunda etkisi sanırım 😟
Oleeeeyyy bak bu iyi oldu ohhh
Şimdi tedavine odaklan rahat rahat ilaçlarını arkadaşlardan bekle❤️
Az şekerli kuzum senin injekta elinde kaldıysa ses ver😃

Keşke daha önce yazsaydım enazından bitmeden elinde olurdu 🙈🙈🙈yarın veriyorum kargoya hemen diliyorum en kısa sürede eline ulaşır 🙏🙏🙏Kargo takip numarasını atıcam özelden 👍

Oleeeeyyy bak bu iyi oldu ohhh
Şimdi tedavine odaklan rahat rahat ilaçlarını arkadaşlardan bekle❤️
Az şekerli kuzum senin injekta elinde kaldıysa ses ver😃
A az sekerli bana yolladı uyanık davrandım sanırım 😂😂😂😂
Z Zaza74 canım benimle aynı gunlerde transfer olan arkadaş.

arkadaşlar yumurta donasyon fiyatı şuan me kadar bilgisi olan var mı? Her şey dahil konaklama da dahil olmak üzere.
Kibristami yoksa kievdemi sunu duydum kibrista fiatlar 5500 euro olmus sadece tedavi .konaklama kibrista 5500 euronun icine dahil deil karsilama ve konaklama sana ait kibrista. yumurta donasyonu kievde sabit .ayni fiat valla konaklama ilaclar icinde canim. Tekli ilaclar konaklama 4900 euro ikili 7500 euro konaklama icinde.karsilamada icinde bu fiatlarin

Evet Ekim 21 de transfer oldum sizden bahsetmislerdi sözünde güzel haberinizi orada aldik 🙂
Bizden bir hafta sonra siz transfer oldunuz 😄
Siz Yeşildomatesle aynı zamanda transfer oldunuz😄
3 hafta ilaçların aynı devam
Sonra progesteronun dozunu düşürecekler👍❤️

Back