• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takvime bağlı olan oksi pregesteronlarim tamamlandı o tarihten sonra başka kullanmamak söylendi yeşiller devam ediyordum onlarda bugün bitti pregestron ampuller depoda yokmuş çok zor zamanlar bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun
Eğer progestan bulamazsan,progestan dex veya proluteks al
Bu ilaçlar daha komforlu göbekten uygulanır
Ama fiyatları pahalı

Yeşil olanın fotorafını attım sana
Bu progesteron içerikli bir ampuldür
Her bir ampulde 25 mg progesteron içerir
Kiev tedavisinde iki ampul birden vuruluyor,yani 50 mg
Bu ilacın madili türkiyede progestan 50 mg
Onunda fotorafını koydum
50 mg olduğu için tek ampul uyguluyacan
Bence çok net anlatım🌺Eki Görüntüle 2957967 Eki Görüntüle 2957968
Sen gayet güzel açıkladın da kızda zaten muadilini eczanelerde bulamadım diyor. Dövizin oynak kur hareketleri ilaçlari da etkiledi. Gerçekten Allah yardımcımız olsun🙏🙏🙏

Sen gayet güzel açıkladın da kızda zaten muadilini eczanelerde bulamadım diyor. Dövizin oynak kur hareketleri ilaçlari da etkiledi. Gerçekten Allah yardımcımız olsun🙏🙏🙏
Euro dolar massallahhh aldi basini gidiyor hadi altina sevindim yüzü gulduruyorda insallah altin fiatlari dusmez.euro ve dolar bu gidisle 25 lirayi bulur allah hepimizin yardimcisi olsun insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Merhabalar bende Ukrayna'da tedavi gördüm tekli paketti benim şükür benimde pozitif oldu ve bugün paketindeki progesteron iğne ve fitiller bitti iğneleri bulabilmek artık çok zor dediğiniz gibi sizinle nasıl iletişime gecebiliriz benim acil ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Rabbim bebeğini kucağına almayi nasip etsin insallah hayirli ugurlu olsun. Boyle guzel haberler duydukca cok umutlu oluyorum.ilaclar konusunda gercekten rabbim yardimcinolsun.

Euro dolar massallahhh aldi basini gidiyor hadi altina sevindim yüzü gulduruyorda insallah altin fiatlari dusmez.euro ve dolar bu gidisle 25 lirayi bulur allah hepimizin yardimcisi olsun insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Altının var galiba 😂 canım onunda düşmesi lazım düğün yapanı var çocuğu olanı var. Gram bile hediye almak çok zor artık çeyreği unuttum🥴

Altının var galiba 😂 canım onunda düşmesi lazım düğün yapanı var çocuğu olanı var. Gram bile hediye almak çok zor artık çeyreği unuttum🥴
Soylemesi ayıp zamaninda tedaviye gidersem diye kiyiya koseye yastik altina sıkıştırmistim bozdurururda tedavinin ustunu tamamlarim diye .esimin verdigi harcliklarla almistim .aboo iyiki saklamisim aldi basini gitti birarada baya dusmustu eyvah demistim para yetismiyecek iyiki bozdurmamisim. Valla canim cok zor yaa ne olcak boyle yoksa mumkun deil para yetismez. Zwten ilk tedavimde dunyanin parasi gitti. Borcunu anca bitirdik şükür

Rabbim bebeğini kucağına almayi nasip etsin insallah hayirli ugurlu olsun. Boyle guzel haberler duydukca cok umutlu oluyorum.ilaclar konusunda gercekten rabbim yardimcinolsun.
Çok şükür hergun binlerce kez şükrediyorum benim hiç umudum yoktu ama oluyormus ben hala bir rüyada gibiyim Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok şükür hergun binlerce kez şükrediyorum benim hiç umudum yoktu ama oluyormus ben hala bir rüyada gibiyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Siz ozaman bizimle aynı zaman mı kievdeydiniz
Ekimde mi transfer oldunuz
Allah kucağınıza sağ salim almanızıda nasip etsin

Back