• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin 🙏🏻🥰 yarın Türkiye ye dönüyoruz havaalaninda dikkat etmemiz gereken birşey var mı?
Kiev havaalanına yaklaşınca uçuş biletleri kapıda kontrol ediyorlar elinde hazır tut
Bilet kesilen yerede aşı kartını elinde hazır tut
Gerisi kolay
Bebişlerinle haydi vatana dön😍

Kiev havaalanına yaklaşınca uçuş biletleri kapıda kontrol ediyorlar elinde hazır tut
Bilet kesilen yerede aşı kartını elinde hazır tut
Gerisi kolay
Bebişlerinle haydi vatana dön😍
Teşekkür ederim 🥰 İnşallah sagsalim Türkiye döneriz 😅

Tarlusal adet söktürücü yumurta var ise işe yarıyor maalesef 😔 adet düzenleyici ise hormonal olarak yapay adet yapıyor . Yani yumurta yok ise bile adet olabiliyorsunuz
Anladım canim bilmiyodum çok saol bende yumurta var ama amh dusuk her ay adet olurum ilk defa boyle oldu

Adet olman için rahim içinin zarı oluşmalı
Demek rahim içi hiç kalınlaşmamış onunçin adet olmadınız
Triseqenste estradiol olduğu için rahmin kalınlaşır adet görürsün
Ne guzel bilgi bunlar ya çok saol canim sogam kuru içtim ozaman rahmin zarı inceldi ve toparlayamadı umarım tez vakitte adet olurum tedavime başlarız:( amh düşük 0.03 cok zor durum inşallah rabbim yardim eder hepimize

Sizinde gözünüz aydın olsun
İlaçsız bir gün bile kalmayın
Duruball size kargo yapana kadar türkiyede madilini alın
Fitil trdeki ismi Progestan 200 mg
İğnede progestan 50 mg,ama tek ampul vurucaksın,injecta 25 mg olduğu için çift ampul vuruluyor
bu ilaclari sgk oduyor istersen saglik ocaginda bile recete ettirebilirsin tup bebek transferinden sonra kullaniyorum dersen recete ediyorlar progestan amp bnde fazla var eger yakinsak benimle iletisime gecebilir kargo beklemeden elden alabilirsin

Ne guzel bilgi bunlar ya çok saol canim sogam kuru içtim ozaman rahmin zarı inceldi ve toparlayamadı umarım tez vakitte adet olurum tedavime başlarız:KK43: amh düşük 0.03 cok zor durum inşallah rabbim yardim eder hepimize
Bu amh ile her halde tüp bebeğe gitmiyorsunuz
Çünkü çok düşük
Boşuna para harcamış olursunuz

Bu amh ile her halde tüp bebeğe gitmiyorsunuz
Çünkü çok düşük
Boşuna para harcamış olursunuz
Ah zazam ah bu amh le bana buradaki doktorlar 3 kez denettiler. Ah kafam ah diyorum ben akillanasiya maddi giden gitti. Bir Allah'ın kulu boşuna uğraşma paranı harcama demedi. 5 yılım boşa gitti. Son kurşunuda attık oda tutmadı ve bu piyasaylada artık toparlasam olacağım 50 😔😔😔 Allah'ım bu uğurda kimsenin elini boş bırakmasın emeklerini boşa çıkarmasın.🤲🤲🤲

Ilk Devlet destekli denicem daha 1 yıl olmadi evleneli tutmazmi:KK43:
Allahtan ımut kesilmez
Devlet destekli yaptırın inşallah evlat sahibi olursunuz
Ama olmasa uğraşma,boşu boşuna paraları çöp etme
Yumurta donasyonuna git direk
Biz burda nerdeyse hepimiz bu yoldan geçtik
Ben kendi yumurtamla 11 defa tüp bebek denedim ve amh 1-0,8 ile
Ama olmadı

Allahtan ımut kesilmez
Devlet destekli yaptırın inşallah evlat sahibi olursunuz
Ama olmasa uğraşma,boşu boşuna paraları çöp etme
Yumurta donasyonuna git direk
Biz burda nerdeyse hepimiz bu yoldan geçtik
Ben kendi yumurtamla 11 defa tüp bebek denedim ve amh 1-0,8 ile
Ama olmadı
Cok üzüldüm bazen bu sayfa ya denk geliyorum ama hic fikrim yok turkiyeden nasıl iletişim kuruyorlar ilerde lazım olabilir kimbilir :(

bu ilaclari sgk oduyor istersen saglik ocaginda bile recete ettirebilirsin tup bebek transferinden sonra kullaniyorum dersen recete ediyorlar progestan amp bnde fazla var eger yakinsak benimle iletisime gecebilir kargo beklemeden elden alabilirsin
Cansınız can❤️

Cok üzüldüm bazen bu sayfa ya denk geliyorum ama hic fikrim yok turkiyeden nasıl iletişim kuruyorlar ilerde lazım olabilir kimbilir :KK43:
Sen tedavine odaklan ama bir taraftanda buranın 4800 sayfasından yavaş yavaş oku bilgi edin
İnşallah gerek kalmaz
Ama yinede olmasa yıkılma,bu yolda var

Arkadaşlar bilmeyenler yada unutanlar için söylüyorum;Kievde tedavi gördüm 2’li paket alıp çok şükür ilk denemede pozitifi gördüm🙏🙏3 aylık ilaç aldığım için elimde hatrı sayılır fazladan kalan ilaçlar var .Andreye bir kaç kez söyledim ama unuttu sanırım .kievde tedavi görüp tekli paket alan ve pozitif sonuç almış arkadaşlar bana özelden ulaşırsanız seve seve eşimde kalan bütün ilaçları kargoyla gönderirim ..Herşey çok pahalılaştı malum dolar euro aldı başını gidiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🤲🤲
canım nekadar güzel bir düsünce.burda konuyu açmanda harika oldu,benimde aklımdaydı.ben bugun bir arkadaşimiza gönderdim ilaçlarımı.

ikili paket alan ve elinde ilac kalan tüm arkadaşlarım eminim ki bunu bir cagrı olarak alacaktır.

ülkenin hali içler acısı...tedavi icin para biriktiren arkadaşlarım tüm dualarım sizlerle🤲
hatta benim gibi bebeklerinin doğumunu bekleyenler icinde oyle...hersey atespahası...
Allah hepimizin yardımcı olsun :dua:

canım nekadar güzel bir düsünce.burda konuyu açmanda harika oldu,benimde aklımdaydı.ben bugun bir arkadaşimiza gönderdim ilaçlarımı.

ikili paket alan ve elinde ilac kalan tüm arkadaşlarım eminim ki bunu bir cagrı olarak alacaktır.

ülkenin hali içler acısı...tedavi icin para biriktiren arkadaşlarım tüm dualarım sizlerle🤲
hatta benim gibi bebeklerinin doğumunu bekleyenler icinde oyle...hersey atespahası...
Amiiiiinnnn
Cansın❤️

👏👏👏👏👏👏👏👏aynen canımm birbirimize destek olalım 👍👍❤️Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🤲🤲🤲

Birde kiev takvime bağlı oksi progesteron veriyor
Onunda madili proluton depot
Onuda tek ampul vurucaksın

Birde kiev takvime bağlı oksi progesteron veriyor
Onunda madili proluton depot
Onuda tek ampul vurucaksın
Takvime bağlı olan oksi pregesteronlarim tamamlandı o tarihten sonra başka kullanmamak söylendi yeşiller devam ediyordum onlarda bugün bitti pregestron ampuller depoda yokmuş çok zor zamanlar bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun

Takvime bağlı olan oksi pregesteronlarim tamamlandı o tarihten sonra başka kullanmamak söylendi yeşiller devam ediyordum onlarda bugün bitti pregestron ampuller depoda yokmuş çok zor zamanlar bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun
Yeşil olanın fotorafını attım sana
Bu progesteron içerikli bir ampuldür
Her bir ampulde 25 mg progesteron içerir
Kiev tedavisinde iki ampul birden vuruluyor,yani 50 mg
Bu ilacın madili türkiyede progestan 50 mg
Onunda fotorafını koydum
50 mg olduğu için tek ampul uyguluyacan
Bence çok net anlatım🌺
E080C3B0-0774-4CBF-BF9E-DA1B73980E6D.png
DADC3574-4CCC-4FCD-816B-5B0699548257.png

Back