- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kievde ilaçların kullanim zamaniyla ilgili liste verdiler herşeyle çok ilgililer zaten ilk görüşmeye gittiğimizde eşimle birbirimize baktık ve çok doğru bir karar vermişiz dedikMinicim tedavin ne zaman oldu kievde
Kaç haftalık gebeliğin?
10 haftadan sonra ilaçlar azaltarak 12 haftada tamamen bitiyor
Evet yeşildomatesle sürekli görüşüyoruzBizden bir hafta sonra siz transfer oldunuz
Siz Yeşildomatesle aynı zamanda transfer oldunuz
3 hafta ilaçların aynı devam
Sonra progesteronun dozunu düşürecekler
7 haftaya girdim gunler geçmek bilmiyorMinicim tedavin ne zaman oldu kievde
Kaç haftalık gebeliğin?
7 haftaya girdim gunler geçmek bilmiyorMinicim tedavin ne zaman oldu kievde
Kaç haftalık gebeliğin?
Minicim tedavin ne zaman oldu kievde
Kaç haftalık gebeliğin?
8. haftaya girdin kız 7. hafta bitti çok şükür7 haftaya girdim gunler geçmek bilmiyor
8. haftaya girdin kız 7. hafta bitti çok şükür
Ek bagaj hakkınız mutlaka olmalı kabin bagajinda ilaçları götürmeniz problem oluyor enjeksiyonları gördüklerinde sürekli dürdürüyorlar biz öyle bı hata yaptık bagaj hakkı almak içinde geç kaldık kabin bagajinda ilaçları igneleri gecirdik ama nasıl geçirdik yaşayan bilir siz böyle bı hata yapmayin gereksiz bir strese girmeyinAmin yarın Türkiye ye dönüyoruz havaalaninda dikkat etmemiz gereken birşey var mı?
Güzel haberlerinizi alırız inşallahMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
ne guzel kolaylikla gecsin hamileligin insallah7 haftaya girdim gunler geçmek bilmiyor
Kurban oldugum Rabbim yüzünü guldursun insallahh hayirli transferlerin olsun .dualarimiz seninleMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aminnnne guzel kolaylikla gecsin hamileligin insallah
Hayırlı olsun şimdidenMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canına can olsunlar annelerine sımsıkı tutunsunlar inş canım rahat ol sakin sakin bebelerini al gelMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İlaçları valize koyduk akşam olanları ise içeceğim kadarını yanıma aldım sorun olmadı geçtik teşekkürlerEk bagaj hakkınız mutlaka olmalı kabin bagajinda ilaçları götürmeniz problem oluyor enjeksiyonları gördüklerinde sürekli dürdürüyorlar biz öyle bı hata yaptık bagaj hakkı almak içinde geç kaldık kabin bagajinda ilaçları igneleri gecirdik ama nasıl geçirdik yaşayan bilir siz böyle bı hata yapmayin gereksiz bir strese girmeyin
Dualarımız sizinleMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın