Kiev havaalanına yaklaşınca uçuş biletleri kapıda kontrol ediyorlar elinde hazır tutAminyarın Türkiye ye dönüyoruz havaalaninda dikkat etmemiz gereken birşey var mı?
Teşekkür ederimKiev havaalanına yaklaşınca uçuş biletleri kapıda kontrol ediyorlar elinde hazır tut
Bilet kesilen yerede aşı kartını elinde hazır tut
Gerisi kolay
Bebişlerinle haydi vatana dön
Anladım canim bilmiyodum çok saol bende yumurta var ama amh dusuk her ay adet olurum ilk defa boyle olduTarlusal adet söktürücü yumurta var ise işe yarıyor maalesefadet düzenleyici ise hormonal olarak yapay adet yapıyor . Yani yumurta yok ise bile adet olabiliyorsunuz
Ne guzel bilgi bunlar ya çok saol canim sogam kuru içtim ozaman rahmin zarı inceldi ve toparlayamadı umarım tez vakitte adet olurum tedavime başlarızAdet olman için rahim içinin zarı oluşmalı
Demek rahim içi hiç kalınlaşmamış onunçin adet olmadınız
Triseqenste estradiol olduğu için rahmin kalınlaşır adet görürsün
bu ilaclari sgk oduyor istersen saglik ocaginda bile recete ettirebilirsin tup bebek transferinden sonra kullaniyorum dersen recete ediyorlar progestan amp bnde fazla var eger yakinsak benimle iletisime gecebilir kargo beklemeden elden alabilirsinSizinde gözünüz aydın olsun
İlaçsız bir gün bile kalmayın
Duruball size kargo yapana kadar türkiyede madilini alın
Fitil trdeki ismi Progestan 200 mg
İğnede progestan 50 mg,ama tek ampul vurucaksın,injecta 25 mg olduğu için çift ampul vuruluyor
Bu amh ile her halde tüp bebeğe gitmiyorsunuzNe guzel bilgi bunlar ya çok saol canim sogam kuru içtim ozaman rahmin zarı inceldi ve toparlayamadı umarım tez vakitte adet olurum tedavime başlarızamh düşük 0.03 cok zor durum inşallah rabbim yardim eder hepimize
Ah zazam ah bu amh le bana buradaki doktorlar 3 kez denettiler. Ah kafam ah diyorum ben akillanasiya maddi giden gitti. Bir Allah'ın kulu boşuna uğraşma paranı harcama demedi. 5 yılım boşa gitti. Son kurşunuda attık oda tutmadı ve bu piyasaylada artık toparlasam olacağım 50Bu amh ile her halde tüp bebeğe gitmiyorsunuz
Çünkü çok düşük
Boşuna para harcamış olursunuz
Ilk Devlet destekli denicem daha 1 yıl olmadi evleneli tutmazmiBu amh ile her halde tüp bebeğe gitmiyorsunuz
Çünkü çok düşük
Boşuna para harcamış olursunuz
Allahtan ımut kesilmezIlk Devlet destekli denicem daha 1 yıl olmadi evleneli tutmazmi
Cok üzüldüm bazen bu sayfa ya denk geliyorum ama hic fikrim yok turkiyeden nasıl iletişim kuruyorlar ilerde lazım olabilir kimbilirAllahtan ımut kesilmez
Devlet destekli yaptırın inşallah evlat sahibi olursunuz
Ama olmasa uğraşma,boşu boşuna paraları çöp etme
Yumurta donasyonuna git direk
Biz burda nerdeyse hepimiz bu yoldan geçtik
Ben kendi yumurtamla 11 defa tüp bebek denedim ve amh 1-0,8 ile
Ama olmadı
Cansınız canbu ilaclari sgk oduyor istersen saglik ocaginda bile recete ettirebilirsin tup bebek transferinden sonra kullaniyorum dersen recete ediyorlar progestan amp bnde fazla var eger yakinsak benimle iletisime gecebilir kargo beklemeden elden alabilirsin
Sen tedavine odaklan ama bir taraftanda buranın 4800 sayfasından yavaş yavaş oku bilgi edinCok üzüldüm bazen bu sayfa ya denk geliyorum ama hic fikrim yok turkiyeden nasıl iletişim kuruyorlar ilerde lazım olabilir kimbilir
canım nekadar güzel bir düsünce.burda konuyu açmanda harika oldu,benimde aklımdaydı.ben bugun bir arkadaşimiza gönderdim ilaçlarımı.Arkadaşlar bilmeyenler yada unutanlar için söylüyorum;Kievde tedavi gördüm 2’li paket alıp çok şükür ilk denemede pozitifi gördüm3 aylık ilaç aldığım için elimde hatrı sayılır fazladan kalan ilaçlar var .Andreye bir kaç kez söyledim ama unuttu sanırım .kievde tedavi görüp tekli paket alan ve pozitif sonuç almış arkadaşlar bana özelden ulaşırsanız seve seve eşimde kalan bütün ilaçları kargoyla gönderirim ..Herşey çok pahalılaştı malum dolar euro aldı başını gidiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok teşekkür ederim ilerisi için çıkmaza düşersem aklımda kalsin ❤ sizin yas kaç benim 36Sen tedavine odaklan ama bir taraftanda buranın 4800 sayfasından yavaş yavaş oku bilgi edin
İnşallah gerek kalmaz
Ama yinede olmasa yıkılma,bu yolda var
Amiiiiinnnncanım nekadar güzel bir düsünce.burda konuyu açmanda harika oldu,benimde aklımdaydı.ben bugun bir arkadaşimiza gönderdim ilaçlarımı.
ikili paket alan ve elinde ilac kalan tüm arkadaşlarım eminim ki bunu bir cagrı olarak alacaktır.
ülkenin hali içler acısı...tedavi icin para biriktiren arkadaşlarım tüm dualarım sizlerle
hatta benim gibi bebeklerinin doğumunu bekleyenler icinde oyle...hersey atespahası...
Allah hepimizin yardımcı olsun
canım nekadar güzel bir düsünce.burda konuyu açmanda harika oldu,benimde aklımdaydı.ben bugun bir arkadaşimiza gönderdim ilaçlarımı.
ikili paket alan ve elinde ilac kalan tüm arkadaşlarım eminim ki bunu bir cagrı olarak alacaktır.
ülkenin hali içler acısı...tedavi icin para biriktiren arkadaşlarım tüm dualarım sizlerle
hatta benim gibi bebeklerinin doğumunu bekleyenler icinde oyle...hersey atespahası...
Allah hepimizin yardımcı olsun
Ben 37 yaşımda çıktım bu yolaÇok teşekkür ederim ilerisi için çıkmaza düşersem aklımda kalsin ❤ sizin yas kaç benim 36
Birde kiev takvime bağlı oksi progesteron veriyor
Onunda madili proluton depot
Onuda tek ampul vurucaksın
Takvime bağlı olan oksi pregesteronlarim tamamlandı o tarihten sonra başka kullanmamak söylendi yeşiller devam ediyordum onlarda bugün bitti pregestron ampuller depoda yokmuş çok zor zamanlar bizi bekliyor Allah yardımcımız olsunBirde kiev takvime bağlı oksi progesteron veriyor
Onunda madili proluton depot
Onuda tek ampul vurucaksın
Hadi yaaa peki gebelik oldumu şuan yada varmı merak ettim hikayenizi Allahım dermansız dert vermesinBen 37 yaşımda çıktım bu yola
Şimdi yaşım 47
Yeşil olanın fotorafını attım sanaTakvime bağlı olan oksi pregesteronlarim tamamlandı o tarihten sonra başka kullanmamak söylendi yeşiller devam ediyordum onlarda bugün bitti pregestron ampuller depoda yokmuş çok zor zamanlar bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?