Kuzum okadarda hafızaya sahip değilim
Birde tedavin iptal olduysa kiev muhakkak seni doğru yönlendirir
Yazmıştım ama unutmuşsun canım Eşimin babası vefat edince biz iptal ettik eşim kendini toparlayana kadar yoksa 23 ekim on görüşmeye gidecektik ama kayınbabam aniden vefat edince kaldı

Yazmıştım ama unutmuşsun canım Eşimin babası vefat edince biz iptal ettik eşim kendini toparlayana kadar yoksa 23 ekim on görüşmeye gidecektik ama kayınbabam aniden vefat edince kaldı
Çok özür dilerim evet unutum
Sana bir şey söyleyim,ben hiç bu tedavilerde özen göstermedim hiç bir şeye
Sadece rahminden emin olmak için ofis histeroskopi yaptır
Eşinin sperm sorunu yoksa içini ferah tut

Çok özür dilerim evet unutum
Sana bir şey söyleyim,ben hiç bu tedavilerde özen göstermedim hiç bir şeye
Sadece rahminden emin olmak için ofis histeroskopi yaptır
Eşinin sperm sorunu yoksa içini ferah tut
Film de rahim kalınlığı gayet iyi rahim ile ilgili sorun yok denildi ama dediğin şey aynı şey mi onu bilemiyorum

Rahim filmi çektim canım 5-6 ay önce hiç bir sorun yok denildi dediğin şey farklı birşey mi açaba eşimin testleri yapıldı bir sorun yok denildi
Çok şükür
Ozaman sabırla tedavi sürecini bekle
İnşallah ilk tedavinde evladına kavuş

Keşke aramıza katılsaydı
Beraber sevincimizi paylaşsaydık
Canım Zazam akşam internette sorun vardı yazmaya uğraştım ama yazamadım. Kendisi daha önce bayağı bir aktifmis ama burada birileriyle bir takım sorunlar yaşamış ve o yüzden yazmak istemiyorum. Ama bütün güzel haberlerini bizimle paylaşacak

Ozaman eskiden kötü deneyimi var mı?

Bende çok meraklı fatmayım ya

Çok şükür şimdilik her şey yolunda
Allah devamını getirsin inşallah

Canım sen nasılsın Bizim bebiş nasıl inşallah herşey yolundadır. Tadını çıkar bu zamanların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…