Çok şükürÇok şükür şimdilik her şey yolunda
Allah devamını getirsin inşallah
İyiyim canımmm çok şükürCanım sen nasılsınBizim bebiş nasıl inşallah herşey yolundadır. Tadını çıkar bu zamanların
Tabii kararına saygı duyarımEvet canımın içi bayağı kötü deneyimler yaşamış o yüzden tekrar yazmayı düşünmüyor.
Amin canımTabii kararına saygı duyarım
Ama keşke kötü deneyimlerini anlatsaydı burdada bilgi paylaşarak arkadaşlara yardımcı olsaydı
Neyse çok şükür şuan hamile
Allah devamını getirsin
AmiiiiinnnnÇok şükür şimdilik her şey yolunda
Allah devamını getirsin inşallah
Bayaa sürpriz yapmışKizlar bir sey paylasayim sizinle gecenlerde ameliyatimdan 20 gun once filan bir arkadasimla konusmustum . kievden bahsetmistim biliyordu benim donasyon isini kendide tup bebek yaptiracakti yer ariyordu kiev konusu gecmisti. Beni gecmis olsun diye aradiginda bana supriz ben kieve gidiyorum tedaviye basliyorum demezmii ben şok şok. Bana numara sormadi internetten almis andreyin telefonunu kendi kendine halletmis vay be dedim
Sürprizin kralini yaptıBayaa sürpriz yapmış
Amiiinnnn insalllahhhhh
Onunda tedavisi hayırlı olsunKizlar bir sey paylasayim sizinle gecenlerde ameliyatimdan 20 gun once filan bir arkadasimla konusmustum . kievden bahsetmistim biliyordu benim donasyon isini kendide tup bebek yaptiracakti yer ariyordu kiev konusu gecmisti. Beni gecmis olsun diye aradiginda bana supriz ben kieve gidiyorum tedaviye basliyorum demezmii ben şok şok. Bana numara sormadi internetten almis andreyin telefonunu kendi kendine halletmis vay be dedim
Insallah mutlu sona az kaldi insallahhhh1Onunda tedavisi hayırlı olsun
İnşallah tez bir zamanda sen gidesin kieve
Saatler geçmiyor sanki
İnşallah sizinde haberleriniz ard arda güzel gelsinSaatler geçmiyor sankihaberdar ederim sizi
İnşallahİnşallah sizinde haberleriniz ard arda güzel gelsin
Geçer geçerSaatler geçmiyor sankihaberdar ederim sizi
İnşallahGeçer geçer5 gün geçti bile benim Sen stres yapma başka şeyler düşün
Hadi gözün aydın canımKızlar selamm sonunda adet oldum çok şükür fabrika ayarlarına dönebidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?