Keşke aramıza katılsaydıCanım benim onun adına teşekkür ederim ama zaten bizleri okuyup takip ediyorinşallah bütün tedavidekiler pozitiflerle sevinsin
Zumron bugün onun 9 günü değilmi6. gün yaptı ama riskli bence biraz daha bekleyin. Olur da gorunmezse moral bozukluğu olmasın
Canım sen bu tedaviden önce histeroskopi taptırdınmıArkadaşlar rahim içinde adet kanı var hala o yüzden rahim kalınlığı fazla çıkıyor hoca atarsın dedi fakat bi anda dökülmüyor dün rahim kalınlığı 5.5mm ölçüldü sıvı ile birlikte 8.5mm falan oluyor doktorum estrofemi 3*2 çıkardı progesteron kullanmaya başlayınca kanın gideceğini söyledi eğer gitmezse bu ay iptal başına gelen veya bilgisi olan var mı
YoK canım yaptırmadımCanım sen bu tedaviden önce histeroskopi taptırdınmı
Adet kanaması çıkması gerek
Çıkmasa demek rahim ağzında bir yapışıklık var
Tabii en doğruyu doktor bilir
Yaptırmalımıyım Zaza dün baya moralim bozuldu e2 23 falan çıktı tedavi iptal olursa yaptırayım mı doktor progesteron ile atarsın dedi birde rahim ağzı çok darmış benim adetin ikinci ultrasonda daha çoktu şimdi çok az kalmış ama kafam çok karıştıCanım sen bu tedaviden önce histeroskopi taptırdınmı
Adet kanaması çıkması gerek
Çıkmasa demek rahim ağzında bir yapışıklık var
Tabii en doğruyu doktor bilir
Çok şükür bin şükür kuçağında görmekte sıra dualarımız bunun için şimdiBen çok şükür iyim
Her şey yolunda
Her kesinde durumları iyi
Çok şükür
Sen o kanı atarken gördünmü?Yaptırmalımıyım Zaza dün baya moralim bozuldu e2 23 falan çıktı tedavi iptal olursa yaptırayım mı doktor progesteron ile atarsın dedi birde rahim ağzı çok darmış benim adetin ikinci ultrasonda daha çoktu şimdi çok az kalmış ama kafam çok karıştı
Sağol canımÇok şükür bin şükür kuçağında görmekte sıra dualarımız bunun için şimdi
Hayirli ugurlu olsun transferin insallah guzel sonuclarin olur@Shine Star canim bn british de basladim tedavi hatta cumartesi gunu transferim oldu
Amin inşallah bu arada malum benim tedavi ertelendi bu arada bende fazla olan kilomu vermeye karar verdim ve rahim sağlığını koruyacak kist miyom oluşumunu engelleyecek şekilde dikkat edeyim diyorum var mı önerin zazacım transfer öncesi neler yapayımSağol canım
Hepimiz kucağımıza alalım
Evet canım adetin ikinci günü ultrasonda daha yoğundu. Bu gittiğimde daha azdı aynı bulut gibi hareketliSen o kanı atarken gördünmü?
Daha çoktu şimdi azaldı dedin ya
Kuzum bildiklerimi hep paylaştım burdaAmin inşallah bu arada malum benim tedavi ertelendi bu arada bende fazla olan kilomu vermeye karar verdim ve rahim sağlığını koruyacak kist miyom oluşumunu engelleyecek şekilde dikkat edeyim diyorum var mı önerin zazacım transfer öncesi neler yapayım
Eğer tedaviniz kievde inanın en güzel hazırlanmanı oranın doktorları yapıyorBenim ve benim gibi tedavi süreci için bekleyenler için tecrübeleriniz çok değerli paylaşırsanız sevinirim
AnladımEvet canım adetin ikinci günü ultrasonda daha yoğundu. Bu gittiğimde daha azdı aynı bulut gibi hareketli
Evet Kiev’de canım Allah nasip ederseEğer tedaviniz kievde inanın en güzel hazırlanmanı oranın doktorları yapıyor
Zahmet olmasa hatırlıyorsanız kaçıncı sayfa söyler misiniz ordan itibaren bakayım benKuzum bildiklerimi hep paylaştım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?