Arkadaşlar rahim içinde adet kanı var hala o yüzden rahim kalınlığı fazla çıkıyor hoca atarsın dedi fakat bi anda dökülmüyor dün rahim kalınlığı 5.5mm ölçüldü sıvı ile birlikte 8.5mm falan oluyor doktorum estrofemi 3*2 çıkardı progesteron kullanmaya başlayınca kanın gideceğini söyledi eğer gitmezse bu ay iptal başına gelen veya bilgisi olan var mı

Canım sen bu tedaviden önce histeroskopi taptırdınmı
Adet kanaması çıkması gerek
Çıkmasa demek rahim ağzında bir yapışıklık var
Tabii en doğruyu doktor bilir

Canım sen bu tedaviden önce histeroskopi taptırdınmı
Adet kanaması çıkması gerek
Çıkmasa demek rahim ağzında bir yapışıklık var
Tabii en doğruyu doktor bilir
Yaptırmalımıyım Zaza dün baya moralim bozuldu e2 23 falan çıktı tedavi iptal olursa yaptırayım mı doktor progesteron ile atarsın dedi birde rahim ağzı çok darmış benim adetin ikinci ultrasonda daha çoktu şimdi çok az kalmış ama kafam çok karıştı

Sen o kanı atarken gördünmü?
Daha çoktu şimdi azaldı dedin ya

Sağol canım
Hepimiz kucağımıza alalım
Amin inşallah bu arada malum benim tedavi ertelendi bu arada bende fazla olan kilomu vermeye karar verdim ve rahim sağlığını koruyacak kist miyom oluşumunu engelleyecek şekilde dikkat edeyim diyorum var mı önerin zazacım transfer öncesi neler yapayım

Kuzum bildiklerimi hep paylaştım burda

Evet canım adetin ikinci günü ultrasonda daha yoğundu. Bu gittiğimde daha azdı aynı bulut gibi hareketli
Anladım
Adetin 2 günü zaten rahim zarı ölçülmezki
Bu ikinci gittiğin ultrason ne zamandı
Unutmayın adetin 2 günü sadece yumurtalara bakılır,kist var yok diye
Rahim zarına ilacın 8-10 günü bakılır
Adetliyken rahim zarı ölçülmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…