• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araligin kacinda gidiyorsun tedaviye canim ben araligin ortasina kadar iyilesirsem bende aralik sonuna yetistircem. 1 ay sure verdi doktor çünkü
canım mesajın gözümden kaçmış ben batuma gideceğim canım Allahım senin tedavini de benimkini de ve isteyen tüm arkadaşların hayırlısı ile gebelik haberi ile müjdelendirsin

canım mesajın gözümden kaçmış ben batuma gideceğim canım Allahım senin tedavini de benimkini de ve isteyen tüm arkadaşların hayırlısı ile gebelik haberi ile müjdelendirsin
Aminnn canim hayirlisi olsun insallahh

Zuuuummmmroooooonnnn
Haydi kuzum arkadaşına sorsana ilk kasım kiev transferi nasıl sonuçlar 😍😍😍
Merak içindeyiz
Haydi gülüm güzel haberini bekliyoruz🥰
Canım Zazam kan sonucu da çıksın sonra paylaşalım demiştik ama madem çok merak ettiniz evet ilk Kasım transferimiz idrar da pozitif. Kardeşim adına çok ama çok mutluyum sıra diğer arkadaşlarımızda . Pazartesi inşallah güzel kan sonucuda paylaşırım.

Canım Zazam kan sonucu da çıksın sonra paylaşalım demiştik ama madem çok merak ettiniz evet ilk Kasım transferimiz idrar da pozitif. Kardeşim adına çok ama çok mutluyum sıra diğer arkadaşlarımızda . Pazartesi inşallah güzel kan sonucuda paylaşırım.
Kaçıncı gün yapmış testi ☺️🤣 Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Çook sevindim 🥰 inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşar💕

Maşallah
SübhanAllah
Benim adımdanda tebrik et arkadaşımızı
Kademleri mübarek olsun
Darısı obir arkadaşlarımıza
Umut canım seni unutum sanma
Darısı bu yakın zamanda sana olsun❤️
Yarın senin bir haftan oluyor
İnşallah haftan güzel sonucunla başlar🥰😍🤲

Maşallah
SübhanAllah
Benim adımdanda tebrik et arkadaşımızı
Kademleri mübarek olsun
Darısı obir arkadaşlarımıza
Umut canım seni unutum sanma
Darısı bu yakın zamanda sana olsun❤️
Yarın senin bir haftan oluyor
İnşallah haftan güzel sonucunla başlar🥰😍🤲
Canım benim onun adına teşekkür ederim ama zaten bizleri okuyup takip ediyor ❤️❤️❤️ inşallah bütün tedavidekiler pozitiflerle sevinsin🤲🤲🤲

Back