• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şükür şimdilik her şey yolunda
Allah devamını getirsin inşallah❤️
Çok şükür 🤲🤲🤲Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn 🤲🤲🤲❤️
Canım sen nasılsın ❤️❤️❤️❤️ Bizim bebiş nasıl 🧿🧿🧿 inşallah herşey yolundadır. Tadını çıkar bu zamanların 🤲🤲
İyiyim canımmm çok şükür 🙏🙏Herşey yolunda canım çokk sağoll🤲😘❤️

Evet canımın içi bayağı kötü deneyimler yaşamış o yüzden tekrar yazmayı düşünmüyor.
Tabii kararına saygı duyarım
Ama keşke kötü deneyimlerini anlatsaydı burdada bilgi paylaşarak arkadaşlara yardımcı olsaydı
Neyse çok şükür şuan hamile
Allah devamını getirsin🤲

Kizlar bir sey paylasayim sizinle gecenlerde ameliyatimdan 20 gun once filan bir arkadasimla konusmustum . kievden bahsetmistim biliyordu benim donasyon isini kendide tup bebek yaptiracakti yer ariyordu kiev konusu gecmisti. Beni gecmis olsun diye aradiginda bana supriz ben kieve gidiyorum tedaviye basliyorum demezmii ben şok şok 😳😳😳😳 . Bana numara sormadi internetten almis andreyin telefonunu kendi kendine halletmis vay be dedim😳😳

Kizlar bir sey paylasayim sizinle gecenlerde ameliyatimdan 20 gun once filan bir arkadasimla konusmustum . kievden bahsetmistim biliyordu benim donasyon isini kendide tup bebek yaptiracakti yer ariyordu kiev konusu gecmisti. Beni gecmis olsun diye aradiginda bana supriz ben kieve gidiyorum tedaviye basliyorum demezmii ben şok şok 😳😳😳😳 . Bana numara sormadi internetten almis andreyin telefonunu kendi kendine halletmis vay be dedim😳😳
Bayaa sürpriz yapmış 😳😳

Onunda tedavisi hayırlı olsun
İnşallah tez bir zamanda sen gidesin kieve😃

A
Onunda tedavisi hayırlı olsun
İnşallah tez bir zamanda sen gidesin kieve😃
Insallah mutlu sona az kaldi insallahhhh1🙏🙏🙏🙏.hayirlisi olsun insallah aralik 17 mis aradim demin valla merak ettim tarihi aralik 17 dedi insallah onunda hayirli olur

Back