- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 43
Senin kaçıncı gün oldu canımLittleBlueDaisy su gibi git gel Haberdar edersin bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaçıncı gün oldu canımLittleBlueDaisy su gibi git gel Haberdar edersin bizi
Bir videoda doktor 7.gunden sonra bakabilirsiniz diyordu 2 ve fazla embriyo transferi yapılanlar içinBugun 5 9. Gün kan versek olur mu ? ☺ 10. Gün kapalı burada heryer
Olur tabi niye olmasın.Bugun 5 9. Gün kan versek olur mu ? ☺ 10. Gün kapalı burada heryer
Güzel haberlerini bekliyoruz canimSaatler geçmiyor sanki haberdar ederim sizi
Cok sükür,Kızlar selamm sonunda adet oldum çok şükür fabrika ayarlarına dönebidim
Hayirli haberlerle inşallahSaatler geçmiyor sanki haberdar ederim sizi
Bence erkende idrar testinde baktır,12 gündede kanda baktırBugun 5 9. Gün kan versek olur mu ? ☺ 10. Gün kapalı burada heryer
Kan testi pozitif çıkarsa 2 gün sonra tekrar mı test yaptırıyoruz?Bence erkende idrar testinde baktır,12 gündede kanda baktır
Sizde teklimi oldu transfer?Kan testi pozitif çıkarsa 2 gün sonra tekrar mı test yaptırıyoruz?
Bizim tekli oldu Andrey 10 gün sonra kan testi yaptır dediSizde teklimi oldu transfer?
Tekli olduysa 12 ve 14 günler transfer sonrası
Transfer gününü saymadan hesapla
İkili transfer olduysa 14 ve 16 gün
Az kaldıBizim tekli oldu Andrey 10 gün sonra kan testi yaptır dedi
Cook sevindim Kasım ayında 2 kişinin pozitifmis öyle dediler inşallah M Makaron ile bizde pozitif görürüzEvet sevgili kader arkadaşlarım Kiev den güzel daha haberimiz var. Gizli takipçimizin kan sonucu da pozitif. Heyecanla M Makaron ve LittleBlueDaisy sonuçlarını bekliyoruz artık.
İnşallah bu yolda kimse üzülmez herkes pozitif haberleri alır.
Amiiiinnn ZumronumEvet sevgili kader arkadaşlarım Kiev den güzel daha haberimiz var. Gizli takipçimizin kan sonucu da pozitif. Heyecanla M Makaron ve LittleBlueDaisy sonuçlarını bekliyoruz artık.
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşınEvet sevgili kader arkadaşlarım Kiev den güzel daha haberimiz var. Gizli takipçimizin kan sonucu da pozitif. Heyecanla M Makaron ve LittleBlueDaisy sonuçlarını bekliyoruz artık.