• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi pozitif çıkarsa 2 gün sonra tekrar mı test yaptırıyoruz? ☺️
Sizde teklimi oldu transfer?
Tekli olduysa 12 ve 14 günler transfer sonrası
Transfer gününü saymadan hesapla
İkili transfer olduysa 14 ve 16 gün

Evet sevgili kader arkadaşlarım Kiev den güzel daha haberimiz var. Gizli takipçimizin kan sonucu da pozitif. Heyecanla M Makaron ve LittleBlueDaisy LittleBlueDaisy sonuçlarını bekliyoruz artık.
İnşallah bu yolda kimse üzülmez herkes pozitif haberleri alır. ❤️❤️❤️❤️
Cook sevindim Kasım ayında 2 kişinin pozitifmis öyle dediler 😅 inşallah M Makaron ile bizde pozitif görürüz💕🥰

Merhaba canlar uzun zamandir okumaya calisiyorum butun sayfalari okuyamasamda bircok arkadasin heyecanini guzel haberlerini sevincinizi huznunuzu nasil kardesce paylastiginizi gordum

Turkiyede 4 defa denedim 40 yasindayim. Bende kiev le gorusme sagladim andreyle baya yazistik ALLAH nasip ederse yeni yilda baslamayi dusunuyoruz yumurta donasyonu dusunuyorum bende

Evet sevgili kader arkadaşlarım Kiev den güzel daha haberimiz var. Gizli takipçimizin kan sonucu da pozitif. Heyecanla M Makaron ve LittleBlueDaisy LittleBlueDaisy sonuçlarını bekliyoruz artık.
Amiiiinnn Zumronum
Seninçin olsun bu günler🤲

Merhaba arkadaşlar bir süredir forumu okuyorum,biz kıbrısta tüp bebek yaptırdık ama kimyasal oldu sizden bir ricam var eşimin sperm testini atsam yorumlar misiniz

Maşallah 🧿 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşın ☺️🙏

Back