Zahmet olmasa hatırlıyorsanız kaçıncı sayfa söyler misiniz ordan itibaren bakayım ben
Kiev hastene adını tam verirmisinizEvet Kiev’de canım Allah nasip ederse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zahmet olmasa hatırlıyorsanız kaçıncı sayfa söyler misiniz ordan itibaren bakayım ben
Kiev hastene adını tam verirmisinizEvet Kiev’de canım Allah nasip ederse
Kiev biotexcomKiev hastene adını tam verirmisiniz
Neden iptal etiler tedavini?Evet Kiev’de canım Allah nasip ederse
Kuzum okadarda hafızaya sahip değilimZahmet olmasa hatırlıyorsanız kaçıncı sayfa söyler misiniz ordan itibaren bakayım ben
Yazmıştım ama unutmuşsun canım Eşimin babası vefat edince biz iptal ettik eşim kendini toparlayana kadar yoksa 23 ekim on görüşmeye gidecektik ama kayınbabam aniden vefat edince kaldıKuzum okadarda hafızaya sahip değilim
Birde tedavin iptal olduysa kiev muhakkak seni doğru yönlendirir
Çok özür dilerim evet unutumYazmıştım ama unutmuşsun canım Eşimin babası vefat edince biz iptal ettik eşim kendini toparlayana kadar yoksa 23 ekim on görüşmeye gidecektik ama kayınbabam aniden vefat edince kaldı
Film de rahim kalınlığı gayet iyi rahim ile ilgili sorun yok denildi ama dediğin şey aynı şey mi onu bilemiyorumÇok özür dilerim evet unutum
Sana bir şey söyleyim,ben hiç bu tedavilerde özen göstermedim hiç bir şeye
Sadece rahminden emin olmak için ofis histeroskopi yaptır
Eşinin sperm sorunu yoksa içini ferah tut
Çok şükürRahim filmi çektim canım 5-6 ay önce hiç bir sorun yok denildi dediğin şey farklı birşey mi açaba eşimin testleri yapıldı bir sorun yok denildi
Amin canım inşallah aynı şey değil mi bir daha çekmeme gerek var mı yani ondan sonrada bir gebelik oluşmadı yada kürtajÇok şükür
Ozaman sabırla tedavi sürecini bekle
İnşallah ilk tedavinde evladına kavuş
Hiç gerek yokAmin canım inşallah aynı şey değil mi bir daha çekmeme gerek var mı yani ondan sonrada bir gebelik oluşmadı yada kürtaj
Canım Zazam akşam internette sorun vardı yazmaya uğraştım ama yazamadım. Kendisi daha önce bayağı bir aktifmis ama burada birileriyle bir takım sorunlar yaşamış ve o yüzden yazmak istemiyorum. Ama bütün güzel haberlerini bizimle paylaşacakKeşke aramıza katılsaydı
Beraber sevincimizi paylaşsaydık
Ozaman eskiden kötü deneyimi var mı?Canım Zazam akşam internette sorun vardı yazmaya uğraştım ama yazamadım. Kendisi daha önce bayağı bir aktifmis ama burada birileriyle bir takım sorunlar yaşamış ve o yüzden yazmak istemiyorum. Ama bütün güzel haberlerini bizimle paylaşacak
Bende çok meraklı fatmayım yaCanım Zazam akşam internette sorun vardı yazmaya uğraştım ama yazamadım. Kendisi daha önce bayağı bir aktifmis ama burada birileriyle bir takım sorunlar yaşamış ve o yüzden yazmak istemiyorum. Ama bütün güzel haberlerini bizimle paylaşacak
Evet canımın içi bayağı kötü deneyimler yaşamış o yüzden tekrar yazmayı düşünmüyor.Ozaman eskiden kötü deneyimi var mı?
Merak iyidirBende çok meraklı fatmayım ya