• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba ☺️ Dün transferimi oldum 3 tane 4aa embriyo transfer edildi . İnşallah gönlümüzdeki gibi olur 🙏 soran yazan dua eden herkesten Allah razı olsun , LittleBlueDaisy LittleBlueDaisy su gibi kolay gecsin herseyin Dualardasın 🙏
Hayırlı olsun cnm Rabbım can versin yavrularına sımsıkı yapışşınlar saglıklı ilerlesin inşallah🥰

Kızlar merhaba ☺️ Dün transferimi oldum 3 tane 4aa embriyo transfer edildi . İnşallah gönlümüzdeki gibi olur 🙏 soran yazan dua eden herkesten Allah razı olsun , LittleBlueDaisy LittleBlueDaisy su gibi kolay gecsin herseyin Dualardasın 🙏
Canım Allah can versin kan versin canına yapışsın evine gönlüne neşe getirsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🙏

Hayırlısı olsun canım ♥️ Allah hayırlısıyla onları sana can eylesin ♥️ test günü geldiğinde mutlu haberleri ver inşallah ♥️

Harika valla dua ettim cok gece. insallah can olsun sana evlat olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤

Canim benim amin insallah az kaldi birazdaha iyileseyim hersey guzel olur insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰🥰🥰🥰💋💋💋❤❤
Daha iyisin ama değil mi
İyileşme sürecinde hareketlerine, beslenmene herseyine çok dikkat et canım 🥰
Zor olan kısmı atlattın çok şükür 🙏🙏

Daha iyisin ama değil mi
İyileşme sürecinde hareketlerine, beslenmene herseyine çok dikkat et canım 🥰
Zor olan kısmı atlattın çok şükür 🙏🙏
Canim cok şükür🙏🏻🙏🏻 birazdaha iyiye gidiyorum.tek sıkıntı dikislerimin agrisi uyku uyuyamiyorum saga sola donemedigim icin bunada şükür bu kadar atlattim ya. Bol bol yuruyus yapiyorum evde en zor kismi atlattim ya buna şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤

arkadaşlar transferden sonra araba yolculuğu yapacağım gibi görünüyor uçak düşünüyordum fakat aktarmalı falan çok bekliyorsun öyle olunca araba düşünüyorum transferden kaç gün sonra yola çıktınız
transferden tam 24 saat sonra 2 saat uçak yolculuğu ve 6 saat araç yolculuğu yaptım.

Evet araştırdım ve okudum cok üzücü sebep olan isin icinde olan umarim cezasını ceker ya da çekmiştir bilemiyorum o konuda ne desem boş.
Ben yumurta donasyonu ile ilgili hakkinda en ufak ben oraya gittim memnun oldum olmadım yazisina rastlamadim acikcasi kurtaj davasi yüzünden vaz mi gecmeliyim kestiremiyorum yani o merkezden mi vazgecmeliyim acikcasi euro nun 12 lirayi gördüğü su günlerde diger merkezlere kiyasla ii fiyat verdiler. Kesemi de dusunmek zorundayim kafam karıştı. Yumurta donasyonuyla ilgili hakkinda hicbir bilgiye ya da orda yaptirdim diyen birine rastlamadim o yuzden direkt sordum burda.
Canim sag ustte ara butonu var. Tiklayip oraya Verda Tuncbilek ya da sadece Verda yazsan da yeter yazip enterlarsan hakkında yapilan bütün yorumlar cikacaktir.
Kolay gelsin.

Araligin kacinda gidiyorsun tedaviye canim ben araligin ortasina kadar iyilesirsem bende aralik sonuna yetistircem. 1 ay sure verdi doktor çünkü
canim mesajini görmemis olabilir o yüzden ben cevap vereyim. bildiğim kadari ile ayni merkezde değilsiniz. :KK200:

Hayirli olsun inşallah , Rabbim yüzünü güldürsün :dua:

arkadaşlar transferden sonra araba yolculuğu yapacağım gibi görünüyor uçak düşünüyordum fakat aktarmalı falan çok bekliyorsun öyle olunca araba düşünüyorum transferden kaç gün sonra yola çıktınız
Senin araba yolculuğu dediğin otobüs ise en az bir gün dinleniver lütfen.

Selam Makaron ,Allah kucağına almayı nasip etsin canım ...güzel güzel tutunsunlar sana inşallah ❤️❤️😊😊

Back