Anladim simdi canim hakkinda hayirlisi olsun onundacanim mesajini görmemis olabilir o yüzden ben cevap vereyim. bildiğim kadari ile ayni merkezde değilsiniz.
canım mesajın gözümden kaçmış ben batuma gideceğim canım Allahım senin tedavini de benimkini de ve isteyen tüm arkadaşların hayırlısı ile gebelik haberi ile müjdelendirsinAraligin kacinda gidiyorsun tedaviye canim ben araligin ortasina kadar iyilesirsem bende aralik sonuna yetistircem. 1 ay sure verdi doktor çünkü
Aminnn canim hayirlisi olsun insallahhcanım mesajın gözümden kaçmış ben batuma gideceğim canım Allahım senin tedavini de benimkini de ve isteyen tüm arkadaşların hayırlısı ile gebelik haberi ile müjdelendirsin
Ben çok şükür iyimTedavide olan sonuç bekleyen herkesin gönlüne göre olsun yok mu güzel haberlerZazacım kalp atışı duydun mu
Zaza bekledigimiz guzel haber geldi sendenBen çok şükür iyim
Her şey yolunda
Her kesinde durumları iyi
Çok şükür
Kucağıma almadan tam sevinememZaza bekledigimiz guzel haber geldi sendencok sukur minnos yerinde buyuyor
Tum transfere gidenler siz de gebe olun, bebeler cogalsin, hep mutlu haberler paylasilsin burda..
Canım Zazam kan sonucu da çıksın sonra paylaşalım demiştik ama madem çok merak ettiniz evet ilk Kasım transferimiz idrar da pozitif. Kardeşim adına çok ama çok mutluyum sıra diğer arkadaşlarımızda . Pazartesi inşallah güzel kan sonucuda paylaşırım.Zuuuummmmroooooonnnn
Haydi kuzum arkadaşına sorsana ilk kasım kiev transferi nasıl sonuçlar
Merak içindeyiz
Haydi gülüm güzel haberini bekliyoruz
Allahin izniyle temmuzda dogmus olacakKucağıma almadan tam sevinemem
Kaçıncı gün yapmış testiCanım Zazam kan sonucu da çıksın sonra paylaşalım demiştik ama madem çok merak ettiniz evet ilk Kasım transferimiz idrar da pozitif. Kardeşim adına çok ama çok mutluyum sıra diğer arkadaşlarımızda . Pazartesi inşallah güzel kan sonucuda paylaşırım.
Çook sevindimCanım Zazam kan sonucu da çıksın sonra paylaşalım demiştik ama madem çok merak ettiniz evet ilk Kasım transferimiz idrar da pozitif. Kardeşim adına çok ama çok mutluyum sıra diğer arkadaşlarımızda . Pazartesi inşallah güzel kan sonucuda paylaşırım.
MaşallahCanım Zazam kan sonucu da çıksın sonra paylaşalım demiştik ama madem çok merak ettiniz evet ilk Kasım transferimiz idrar da pozitif. Kardeşim adına çok ama çok mutluyum sıra diğer arkadaşlarımızda . Pazartesi inşallah güzel kan sonucuda paylaşırım.
Bildiğim kadarıyla o arkadaşımızın bugün 9 günKaçıncı gün yapmış testiRabbim tamamına erdirsin inşallah
Darısı sizlere kızlarÇook sevindiminşallah sağlıklı bir hamilelik yaşar
6. gün yaptı ama riskli bence biraz daha bekleyin. Olur da gorunmezse moral bozukluğu olmasınKaçıncı gün yapmış testiRabbim tamamına erdirsin inşallah
İnşallah canım benim sağlıkla ilerleyip kucağına alır. Darısı sizlere inşallahÇook sevindiminşallah sağlıklı bir hamilelik yaşar
Canım benim onun adına teşekkür ederim ama zaten bizleri okuyup takip ediyorMaşallah
SübhanAllah
Benim adımdanda tebrik et arkadaşımızı
Kademleri mübarek olsun
Darısı obir arkadaşlarımıza
Umut canım seni unutum sanma
Darısı bu yakın zamanda sana olsun
Yarın senin bir haftan oluyor
İnşallah haftan güzel sonucunla başlar
Benim bu gebelikte 5 günden hayalet çıkmaya başlamıştı6. gün yaptı ama riskli bence biraz daha bekleyin. Olur da gorunmezse moral bozukluğu olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?