Düşük nedeninizi araştırdınız mı? Bir tanıdığım düşük yaptıktan sonra bir rahim ameliyatı geçirmişti..Ardından ilk hamileliğinde sağlıklı doğum yapmıştıMeraba arkadaslar Aralık ayında Kiev e gidecek olan varmı.Ben Aralık ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum ama sonuç yine aynı olacak diye korkuyorum.Normal yoldan hamile kalıyorum hiç bir sorun olmamasına rağmen on kere düşük yaptım . Yumurta donoruyle denicem şansımı.Ama çok kararsızım
Ayyyy çok sevindim canım.Kızlar biz kiev e geldik , Venice oteldeyiz , gayet memnunuz otelden bize göre aparttan bi tık daha iyi
Aminnn insallah çok sağolAyyyy çok sevindim canım.
Hayırlı olsun
Bebişlerinle dön buraya
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Al benden de o kadarAminnn insallah çok sağolgönül isterdi seninle gelelim ama demekki hayırlısı böyleymiş
17 sinde transfer , ona Elena karar verecek yarın :) rahime göre söylüyormuş sanırımAl benden de o kadar
Transfer hangi gün olacak
Bir de tekli mi yoksa ikili transfer mi olacaksın ?
Anladım canım Allah gönlüne göre versin inşallah17 sinde transfer , ona Elena karar verecek yarın :) rahime göre söylüyormuş sanırım
Welcome to kievKızlar biz kiev e geldik , Venice oteldeyiz , gayet memnunuz otelden bize göre aparttan bi tık daha iyi
Bebelerle donup gebelik haberinizi kutlayalimAminn Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Allah tedavinizi hayırlı etsinMeraba arkadaslar Aralık ayında Kiev e gidecek olan varmı.Ben Aralık ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum ama sonuç yine aynı olacak diye korkuyorum.Normal yoldan hamile kalıyorum hiç bir sorun olmamasına rağmen on kere düşük yaptım . Yumurta donoruyle denicem şansımı.Ama çok kararsızım
Gözün aydınKızlar biz kiev e geldik , Venice oteldeyiz , gayet memnunuz otelden bize göre aparttan bi tık daha iyi
Kiev biotex merkez baya basarili, guzel sonuclar geliyor.Meraba arkadaslar Aralık ayında Kiev e gidecek olan varmı.Ben Aralık ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum ama sonuç yine aynı olacak diye korkuyorum.Normal yoldan hamile kalıyorum hiç bir sorun olmamasına rağmen on kere düşük yaptım . Yumurta donoruyle denicem şansımı.Ama çok kararsızım
Hayirlisiyla git gel insallah sende bebislerini al gelBiz pazartesi gideceğiz
AmiinHayirlisiyla git gel insallah sende bebislerini al gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?