- 14 Ağustos 2021
- 225
- 1.715
- 63
- 46
Dün gittim aslında bir minik kese benimle inşallahİşler yoğun zor takip ediyorum burayı
o yüzden böyle karışıyor benim hatlar
Sen kese görmeye ne zaman gideceksin
Kişiye göre ve çıkan AA kalite embriyonuza göre değişiyor aslında. Bende 4tane AA kalite embriyo vardı 3uz 4uzden korktum 3 yeter ben dedimBizim venedik otelKızlar bu arada size kaç embriyo transfer edildi ? Kiev icin soruyorum. Yani standart 2 veya 3 mü ?
İnşallah bebislerimiz de gelirMaşallah ,
Ne güzel doktorun bile hazir.
Ohh maşallahDün gittim aslında bir minik kese benimle inşallah
Kişiye göre ve çıkan AA kalite embriyonuza göre değişiyor aslında. Bende 4tane AA kalite embriyo vardı 3uz 4uzden korktum 3 yeter ben dedimbirde benim 2 kürtaj 1 miyom ameliyatim var belki ondan bilmiyorum 2li transfer uygun gorulmustu.
Ohh maşallah2 li transfer i gidince Elena ile konusucaz . Ptesi endo 6 mm dedi , Andrey ile görüstüm bölgesine göre değişiyor her bölge aynı değildir dedi , doğrudur çünkü doktorum kist aramaktan endo yu dogru görmemiştir dedim :)
Tutunma penceresi progesterona bağlıZaza kiev protokulunde benim sizlerdrn okudugum estrofem baslangici ile 24. Ya da 27.gun olaral transfer degil mi?kievin bu gunlerde yapmasinin ozel bi nedeni var mi?
Aranizda hic 14 gun estrofem sonra 5 gun progesteron ve 19.gun transfer olan oldu mu?
Kibris anladigim 19.gun olarak tranaferleri ayarliyor.
Bu gun belrleme tutunma penceresi ile alakali olarak mi ? Baska bir sebebi var mi?
Kızzz beyzoşş arkadaşın kimAllah yolunuzu acık etsin canım22 kasımda benım arkadasımda orda olacak Yani 3 kişisiniz Hepiniz bebıslerı alın ve dönün inşallahhhhh Hayırlı haberlerınızı beklıyoruz
Gözün aydın kuzumDün gittim aslında bir minik kese benimle inşallah
Kişiye göre ve çıkan AA kalite embriyonuza göre değişiyor aslında. Bende 4tane AA kalite embriyo vardı 3uz 4uzden korktum 3 yeter ben dedimbirde benim 2 kürtaj 1 miyom ameliyatim var belki ondan bilmiyorum 2li transfer uygun gorulmustu.
Almanyadan cnm ön görüsmede tanısmıstımKızzz beyzoşş arkadaşın kim
Allah onuda sevindirsinAlmanyadan cnm ön görüsmede tanısmıstım
Benfe dedimki benim telefon ekrani bozuldu sandimKızlar sayfamız çok güzel olmuş
Renkli renkli
Bahar gibi cayir rengi olmuss pek sevdimKızlar sayfamız çok güzel olmuş
Renkli renkli
Insallah arkadasinda guzel sonuclarla donsun canim rabbim onunda yüzünü güldürsünAlmanyadan cnm ön görüsmede tanısmıstım
Çok güzel renklerBahar gibi cayir rengi olmuss pek sevdim
Amiiiiinnnnnn canim aminnnnÇok güzel renkler
Huzur veriyor
Hepimize sağlık ve bebiş versin bu renk huzuru
Canim benim Cook Mutlu oldum.Rabbim bebeğini kucağına sağlıkla almanı nasip etsin.Lutfen yoğun çalışma, hatta hayırlısıyla kalbini duyunca sırt üstü yat ve 9 ay sonra kalk:) Rabbim nazarlardan korusun , elim kalbimde ultrason sonucunun güzel haberlerini bekliyor olacağım.Kızlar çok şükür her şey yolunda
İnşallahta öyledir
İş yoğunluğundan çok giremiyorum
Tedaviye başlayan tüm arkadaşlara şans diliyorum
İnşallah güzel sonuçlarla burası bayram olsun
İnşallah canım.Hayırlısıyla sende tüm sorunlarını çözüp gidip alacaksın bebeğini.Rabbim gitmeyi transfer olmayi bizlerede nasip eder insallah.
İnşallah canımCanim benim Cook Mutlu oldum.Rabbim bebeğini kucağına sağlıkla almanı nasip etsin.Lutfen yoğun çalışma, hatta hayırlısıyla kalbini duyunca sırt üstü yat ve 9 ay sonra kalk:) Rabbim nazarlardan korusun , elim kalbimde ultrason sonucunun güzel haberlerini bekliyor olacağım.
Canim morkanatlarim ozlemistim seni kendi derdimden unutuyorum herseyi yaa insallah canim kardesim hersey hayirli olur insallahhhİnşallah canım.Hayırlısıyla sende tüm sorunlarını çözüp gidip alacaksın bebeğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?