- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
❤❤❤❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
❤❤❤❤❤❤
Gidebilirsem inşallah iş yerim sürekli bı sorun çıkarıyor çıldırtıyor beniHayirlisiyla git gel insallah sende bebislerini al gel
Amin Zaza çok sağol iyi ki varsınGözün aydın
İnşallah güzel haberle dön
Bebiş haberiyle
Ayy Allah aşkına stresten uzak olGidebilirsem inşallah iş yerim sürekli bı sorun çıkarıyor çıldırtıyor beni
Allah'tan biletleri 2 gün erken aldık o arada uzaklasirim belki İnşallah Kasım da bereketli olurAyy Allah aşkına stresten uzak ol
İnşallah su gibi işin gider
Hiç bı sorun yok deniliyo 6 veya 7 haftada düşüyorAllah tedavinizi hayırlı etsin
Düşükler kaç haftada oluyor
Nedeni bellimi
10 yıldır arastiriliyo bulunamadiDüşük nedeninizi araştırdınız mı? Bir tanıdığım düşük yaptıktan sonra bir rahim ameliyatı geçirmişti..Ardından ilk hamileliğinde sağlıklı doğum yapmıştı
yumurta , sperm donasyonu mu yoksa embriyo donasyo numu düşünüyorsunuz? ALLAH bu yolda emek harcayan herkesi hayırlısı ile anne yapar inşallah10 yıldır arastiriliyo bulunamadi
Bunu bana dün almanyadan katılan arkadaşımda söylediKızlar kiev kampanya yapmış 15-26 Kasım tarihlerinde tüm işlemlerde %3 indirim varmış. Paketlerde de geçerli
İnşallahhhAllah'tan biletleri 2 gün erken aldık o arada uzaklasirim belki İnşallah Kasım da bereketli olur
Keseyi gördünüz yaniHiç bı sorun yok deniliyo 6 veya 7 haftada düşüyor
Nasıl ? Benim haberim yokKızlar kiev kampanya yapmış 15-26 Kasım tarihlerinde tüm işlemlerde %3 indirim varmış. Paketlerde de geçerli
Isyerleri genelde anlamiyor illahi bunlara resti cekeceksin blof yapip ben isyen cikiyorum diyeceksin bak bakalim ondan sonra izinin kralini veriyolarGidebilirsem inşallah iş yerim sürekli bı sorun çıkarıyor çıldırtıyor beni
Yuzde 3 baya indirmis vallahiNasıl ? Benim haberim yok
Aramıza hoş geldinarkadaşlar merhaba bilgi almak istiyorum kusura bakmayın.
hem kadında hem erkekte sıkıntı olduğunda ikisinide donasyon yapabiliyomuz. bi nevi talşıyıcı anne olacaağız yani. birde ortalama maliyet ne kadar aacaba
okuyorum başladım :) henüz 100. sayfradayım gözlerim şaşı olduAramıza hoş geldin
Erkek ve kadında sorun olunca hazır embriyo transfer ediliyor
Sabırla 4 binden sayfayı oku
Bak demiyorum baştan oku
Çok bilgi edinirsin
Başa gitme çok yorarokuyorum başladım :) henüz 100. sayfradayım gözlerim şaşı oldu