- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
Valla en ucuzuydu daha Gaziantep ten Kiev5bin mi tatlım sen nereden gidiyosun öyle uçak biletleri arttımı o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla en ucuzuydu daha Gaziantep ten Kiev5bin mi tatlım sen nereden gidiyosun öyle uçak biletleri arttımı o kadar
Bende apart olursa iyi olur dedim ama Andrey ayarlamaya çalışacaktıKızlarla organize olun Andrey ' e de rica edin aynı yere ayarlasınlar. Biz apartta çok rahat etmiştik ne yalan söyliim misafir bile ağırlamıştım yemek yapmıştım Alt komşum kahve içmeye gelmişti.
Canım senin bebeğin cinsiyeti belli oldu mu ?Bunlar güzel heycanlar Bol bol gezin yürüyüş yapın. Biz kiewın altını üstüne getırmıstık Andrey kızıyordu transfer var yeter dıye transferden sonrada transfer oldu cok gezıyonuz demişti
Transfer oldugumuz gün hemen gıtmemiştik otele arkadaslarla oturduk kahve icmiştik , acıkmıstık börek yemiştik Hatta elenayla konusmaya gıtmıstım kızmıstı transferden cıktın halen burdamısın git dinlen demişti
Oradaki arkadaslık okadar güzelkı 3 kişi orada olacaksınız bol bol zaman gecirin. Transferinizde allahın iznıyle cok güzel gececek Dualarımız sizinle Kasım ayıda yüzümüzü güldürecek
Gerçi geçmiş ama belki bundan sonrası için birilerine faydası olur. Biz Ankara ' ya kendi aracımız ile geçip oradan direk uçuş yapmıştık. Öyle daha uyguna gelmişti bize. Aracımızı da hava limanın dibinde günlüğü 22TL olan otoparka bırakmıştık. Eşim az yorulmuştu ama ben yayıla yayıla gelmiştimValla en ucuzuydu daha Gaziantep ten Kiev
Kız onların daha dur 11-12 hafta olması lazım sen kendi bebeğinde nasıl sabreceksin çok merak ettim şimdiCanım senin bebeğin cinsiyeti belli oldu mu ?
Yoksa daha erken miydi
Benim kafa bir milyon tarihleri karıştırıyorum
Insallah son tedavin olur ve evladinla ailenle tatil icin gidersinİlk yurtdışı deneyimim benim heyecandan ve meraktan günler geçmiyor sanki
yok cnm daha belli degil 11 haftalık oldukCanım senin bebeğin cinsiyeti belli oldu mu ?
Yoksa daha erken miydi
Benim kafa bir milyon tarihleri karıştırıyorum
Onu düşündük ama eşim bu kez yorulacaktı bir tık fazla oldu ama rahat olur diye aktarma yaptıkGerçi geçmiş ama belki bundan sonrası için birilerine faydası olur. Biz Ankara ' ya kendi aracımız ile geçip oradan direk uçuş yapmıştık. Öyle daha uyguna gelmişti bize. Aracımızı da hava limanın dibinde günlüğü 22TL olan otoparka bırakmıştık. Eşim az yorulmuştu ama ben yayıla yayıla gelmiştim
Ohh maşallah harika sonuçKızlar Endo 12,2 geldi. Doktorum inşallah olacak gebelik takibini de yaparız dedi biraz olsun rahatladım
İlaçlar devam dedi değişiklik yapilmadiOhh maşallah harika sonuç
Bizim venedik otel Kızlar bu arada size kaç embriyo transfer edildi ? Kiev icin soruyorum. Yani standart 2 veya 3 mü ?Bende apart olursa iyi olur dedim ama Andrey ayarlamaya çalışacaktı
Massallahhhh yegenimimiz büyüyor karnindayok cnm daha belli degil 11 haftalık olduk
6 saat bekleme hic sorun değil de cok pahali değil mi uçak bileti yakitin tamami sizdenAnadolu jet ile uçacağız bizimki de aktarmalı maalesef .bekleme süresi en kısa 5 bck saat gidişte -donuste de 6 bck saat olanı seçtik gidiş dönüş aktarma süresi ve ücreti 5 bin TL uygun diye onu seçtik
Maşallah ,Kızlar Endo 12,2 geldi. Doktorum inşallah olacak gebelik takibini de yaparız dedi biraz olsun rahatladım
Maşallah,yok cnm daha belli degil 11 haftalık olduk
Ekim kizlarinin hepsi 3 embriyo.Bizim venedik otel Kızlar bu arada size kaç embriyo transfer edildi ? Kiev icin soruyorum. Yani standart 2 veya 3 mü ?
İşler yoğun zor takip ediyorum burayıKız onların daha dur 11-12 hafta olması lazım sen kendi bebeğinde nasıl sabreceksin çok merak ettim şimdi
Merakla bekliyoruzyok cnm daha belli degil 11 haftalık olduk
Maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim evinize bereket sevinçle gelsin yavrunuzyok cnm daha belli degil 11 haftalık olduk