• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarla organize olun Andrey ' e de rica edin aynı yere ayarlasınlar. Biz apartta çok rahat etmiştik ne yalan söyliim misafir bile ağırlamıştım yemek yapmıştım :KK48::KK48: Alt komşum kahve içmeye gelmişti. :KK50:
Bende apart olursa iyi olur dedim😅 ama Andrey ayarlamaya çalışacaktı

Bunlar güzel heycanlar🥰 Bol bol gezin yürüyüş yapın. Biz kiewın altını üstüne getırmıstık😀 Andrey kızıyordu transfer var yeter dıye😂 transferden sonrada transfer oldu cok gezıyonuz demişti😂
Transfer oldugumuz gün hemen gıtmemiştik otele arkadaslarla oturduk kahve icmiştik , acıkmıstık börek yemiştik🤣 Hatta elenayla konusmaya gıtmıstım kızmıstı transferden cıktın halen burdamısın git dinlen demişti😂
Oradaki arkadaslık okadar güzelkı❤️ 3 kişi orada olacaksınız bol bol zaman gecirin. Transferinizde allahın iznıyle cok güzel gececek❤️ Dualarımız sizinle Kasım ayıda yüzümüzü güldürecek❤️
Canım senin bebeğin cinsiyeti belli oldu mu ?
Yoksa daha erken miydi 😁😁
Benim kafa bir milyon tarihleri karıştırıyorum

Valla en ucuzuydu daha 🤦🏻‍♀️ Gaziantep ten Kiev
Gerçi geçmiş ama belki bundan sonrası için birilerine faydası olur. Biz Ankara ' ya kendi aracımız ile geçip oradan direk uçuş yapmıştık. Öyle daha uyguna gelmişti bize. Aracımızı da hava limanın dibinde günlüğü 22TL olan otoparka bırakmıştık. Eşim az yorulmuştu ama ben yayıla yayıla gelmiştim :halay::halay:

Gerçi geçmiş ama belki bundan sonrası için birilerine faydası olur. Biz Ankara ' ya kendi aracımız ile geçip oradan direk uçuş yapmıştık. Öyle daha uyguna gelmişti bize. Aracımızı da hava limanın dibinde günlüğü 22TL olan otoparka bırakmıştık. Eşim az yorulmuştu ama ben yayıla yayıla gelmiştim :halay::halay:
Onu düşündük ama eşim bu kez yorulacaktı😅 bir tık fazla oldu ama rahat olur diye aktarma yaptık

Anadolu jet ile uçacağız bizimki de aktarmalı maalesef 🤦🏻‍♀️.bekleme süresi en kısa 5 bck saat gidişte -donuste de 6 bck saat olanı seçtik 😅 gidiş dönüş aktarma süresi ve ücreti 5 bin TL uygun diye onu seçtik
6 saat bekleme hic sorun değil de cok pahali değil mi uçak bileti yakitin tamami sizden :skandal:

Kız onların daha dur 11-12 hafta olması lazım :KK48: sen kendi bebeğinde nasıl sabreceksin çok merak ettim şimdi :KK48::KK48:
İşler yoğun zor takip ediyorum burayı
o yüzden böyle karışıyor benim hatlar 😂😂
Sen kese görmeye ne zaman gideceksin

Back