• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşler yoğun zor takip ediyorum burayı
o yüzden böyle karışıyor benim hatlar 😂😂
Sen kese görmeye ne zaman gideceksin
Dün gittim aslında bir minik kese benimle inşallah 🙏
Bizim venedik otel ☺️ Kızlar bu arada size kaç embriyo transfer edildi ? Kiev icin soruyorum. Yani standart 2 veya 3 mü ?
Kişiye göre ve çıkan AA kalite embriyonuza göre değişiyor aslında. Bende 4tane AA kalite embriyo vardı 3uz 4uzden korktum 3 yeter ben dedim 🤪 birde benim 2 kürtaj 1 miyom ameliyatim var belki ondan bilmiyorum 2li transfer uygun gorulmustu.

Kişiye göre ve çıkan AA kalite embriyonuza göre değişiyor aslında. Bende 4tane AA kalite embriyo vardı 3uz 4uzden korktum 3 yeter ben dedim 🤪 birde benim 2 kürtaj 1 miyom ameliyatim var belki ondan bilmiyorum 2li transfer uygun gorulmustu.
Ohh maşallah 🧿 2 li transfer i gidince Elena ile konusucaz . Ptesi endo 6 mm dedi , Andrey ile görüstüm bölgesine göre değişiyor her bölge aynı değildir dedi , doğrudur çünkü doktorum kist aramaktan endo yu dogru görmemiştir dedim :)

Ohh maşallah 🧿 2 li transfer i gidince Elena ile konusucaz . Ptesi endo 6 mm dedi , Andrey ile görüstüm bölgesine göre değişiyor her bölge aynı değildir dedi , doğrudur çünkü doktorum kist aramaktan endo yu dogru görmemiştir dedim :)
😁😁😁.cok tatlisin yaa💋💋💋💋

Zaza kiev protokulunde benim sizlerdrn okudugum estrofem baslangici ile 24. Ya da 27.gun olaral transfer degil mi?kievin bu gunlerde yapmasinin ozel bi nedeni var mi?
Aranizda hic 14 gun estrofem sonra 5 gun progesteron ve 19.gun transfer olan oldu mu?
Kibris anladigim 19.gun olarak tranaferleri ayarliyor.
Bu gun belrleme tutunma penceresi ile alakali olarak mi ? Baska bir sebebi var mi?
Tutunma penceresi progesterona bağlı
Kiev her kese aynı yaklaşmaz
Rahim zarı ne zaman hazırsa o zamanda progesterona başlar
Benim bu defa öyle oldu
14 gün estr
14 günden prog
Progesteronun 6 ve 8 günleri transfer

Gözün aydın kuzum
Kaç mm söyledilermi

Kızlar çok şükür her şey yolunda
İnşallahta öyledir
İş yoğunluğundan çok giremiyorum
Tedaviye başlayan tüm arkadaşlara şans diliyorum
İnşallah güzel sonuçlarla burası bayram olsun❤️🤲
Canim benim Cook Mutlu oldum.Rabbim bebeğini kucağına sağlıkla almanı nasip etsin.Lutfen yoğun çalışma, hatta hayırlısıyla kalbini duyunca sırt üstü yat ve 9 ay sonra kalk:) Rabbim nazarlardan korusun , elim kalbimde ultrason sonucunun güzel haberlerini bekliyor olacağım.🙏🌻🌺

Canim benim Cook Mutlu oldum.Rabbim bebeğini kucağına sağlıkla almanı nasip etsin.Lutfen yoğun çalışma, hatta hayırlısıyla kalbini duyunca sırt üstü yat ve 9 ay sonra kalk:) Rabbim nazarlardan korusun , elim kalbimde ultrason sonucunun güzel haberlerini bekliyor olacağım.🙏🌻🌺
İnşallah canım
İnşallah❤️

İnşallah canım.Hayırlısıyla sende tüm sorunlarını çözüp gidip alacaksın bebeğini.🙏🌸
Canim morkanatlarim ozlemistim seni kendi derdimden unutuyorum herseyi yaa insallah canim kardesim hersey hayirli olur insallahhh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back