• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben hala adet olmadım valla doğan kürüne başladım bugün 5.gün 15gun yapicam olmazsa doktora gidicem ilk kez böyle birşey yaşıyorum çok sinir bozucu🤦‍♀️
Canim doktora görün biliyorsun bendede ayni sorun var bende cikolata kisti cikti. Tavsiyem hemen görün doktara hic soğan kuruyle falan ugrasma bir iyice baktir .

E ELNISMUR Eski mesajlarinizi okudum. Gercekten yasadiklriniZi tum kalbimle dilerim ki unutturacak mutlu haber gelsin..
Her seyi zaten denemissiniz.. umarim kiev derdinize derman olur..
Çok teşekkür ederim.Birde şansımı orda denemek istiyorum

Kızlar merhaba. Hatırlayanlar vardır belki transfer için uçuşundan dört gün önce korona olan talihsiz kadını😅
Tüm tedavi iptal olmuştu yeniden başladık ve 19 Kasım’da ben de Kievde olacağım.
Bu sefer hiçbir aksilik olmaz bebişlerimi alıp gelirim inşallah.🙏 Hepinizden dua bekliyorum. Kasım ayı da bol bereketli olsun yeni yıla karnımızda bebeklerimizle girelim inşallah🙏🙏🙏

Kızlar merhaba. Hatırlayanlar vardır belki transfer için uçuşundan dört gün önce korona olan talihsiz kadını😅
Tüm tedavi iptal olmuştu yeniden başladık ve 19 Kasım’da ben de Kievde olacağım.
Bu sefer hiçbir aksilik olmaz bebişlerimi alıp gelirim inşallah.🙏 Hepinizden dua bekliyorum. Kasım ayı da bol bereketli olsun yeni yıla karnımızda bebeklerimizle girelim inşallah🙏🙏🙏
Insallahhhh hersey yolunda gider dualarimiz seninle🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

arkadaşlar açıkcası bende bi sorun yok 31 yaşındayım.
eşimde morfoloji bozukluğu var değeri 1 ve tümü baş anormalisi.
3 aydır vitamin tedavisindeyiz ama bu değerle 3 4 kere tüp bebek yaptırıp tutmayan gördüm.
burada 2 3 tüp bebek denemesine harcanacak para yerine direk donasyona gitsem diye düşünüyorum.
ama ben hem yumurta hem sperm istiyorum eşim kendini kötü hissetmesin diye.
öyle oldugunda donasyon maliyeti daha fazla sanırım

Kızlar ben hala adet olmadım valla doğan kürüne başladım bugün 5.gün 15gun yapicam olmazsa doktora gidicem ilk kez böyle birşey yaşıyorum çok sinir bozucu🤦‍♀️
Aslında kürtaj sonrası bir kontrole gitsen daha mantıklı
Kürleri boş ver

Ayyyy çok sevindim
Kasım tedavileri 4 çıktı😍
Hepinizde güzel haber bekliyoruz inşallah🤲🥰

Cook sevindim 🥰 bool bebisli bir ay olur inşallah

3 aydır vitamin tedavisindeyiz ama bu değerle 3 4 kere tüp bebek yaptırıp tutmayan gördüm.
burada 2 3 tüp bebek denemesine harcanacak para yerine direk donasyona gitsem diye düşünüyorum.
Canım aynı durumdayız özelden yazdım yardımcı olmaya çalışırım

Bak sabrın hiç yok😂
Sana dediğim sayfadan okusan görürsün kiev biotexcomda fiyat hazır embriyo yumurta donasyonuyla aynı

Gittim yeni kürtaj olduktan sonra gün verdi gittim biraz pıhtı var dedi fitil attı sonrasında bir daha gitmedim
O pıhtılar bazen rahim içinin yapışmasına veya endometrit oluşmasına neden oluyor
Bence git doktor kontrol etsin
Sonra rahimi toplamak zor

Back