• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraba arkadaslar Aralık ayında Kiev e gidecek olan varmı.Ben Aralık ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum ama sonuç yine aynı olacak diye korkuyorum.Normal yoldan hamile kalıyorum hiç bir sorun olmamasına rağmen on kere düşük yaptım . Yumurta donoruyle denicem şansımı.Ama çok kararsızım

Meraba arkadaslar Aralık ayında Kiev e gidecek olan varmı.Ben Aralık ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum ama sonuç yine aynı olacak diye korkuyorum.Normal yoldan hamile kalıyorum hiç bir sorun olmamasına rağmen on kere düşük yaptım . Yumurta donoruyle denicem şansımı.Ama çok kararsızım
Düşük nedeninizi araştırdınız mı? Bir tanıdığım düşük yaptıktan sonra bir rahim ameliyatı geçirmişti..Ardından ilk hamileliğinde sağlıklı doğum yapmıştı

Kızlar biz kiev e geldik , Venice oteldeyiz , gayet memnunuz otelden bize göre aparttan bi tık daha iyi ☺️
Ayyyy çok sevindim canım.
Hayırlı olsun 🧿🧿
Bebişlerinle dön buraya :dua:
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🙏🙏

Allah tedavinizi hayırlı etsin
Düşükler kaç haftada oluyor
Nedeni bellimi

Kiev biotex merkez baya basarili, guzel sonuclar geliyor.😍
Sizin genetik ve ivig ile belki sorun cozulebilir

Back