- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
İnşallah ekim ayının uğuru gibi Kasım ayı da bol bebisli olurHicbirsey kalmamis. Heyecan dorukta..
Hayirlisi ile bebelerinizi alip gelin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ekim ayının uğuru gibi Kasım ayı da bol bebisli olurHicbirsey kalmamis. Heyecan dorukta..
Hayirlisi ile bebelerinizi alip gelin
Insallahhhhİnşallah ekim ayının uğuru gibi Kasım ayı da bol bebisli olur
Amiiin Allah Bekleyen herkese nasip etsin Dualarım seninleRabbim gitmeyi transfer olmayi bizlerede nasip eder insallah.
Insallah canim,İnşallah ekim ayının uğuru gibi Kasım ayı da bol bebisli olur
Amin canim,Rabbim gitmeyi transfer olmayi bizlerede nasip eder insallah.
İlk yurtdışı deneyimim benim heyecandan ve meraktan günler geçmiyor sankiInsallah canim,
Kasimda 2 kişisiniz transfere kadar bol bol gezersiniz.
Özledim yahu. Bol oksijenli memleket ne güzeldir oralar bu mevsimde. Sonbahar güzelliği çökmüştür üzerine simdi
Amin canım benim Rabbim gönlüne göre versinRabbim gitmeyi transfer olmayi bizlerede nasip eder insallah.
Ve Hep yolunda olsunKızlar çok şükür her şey yolunda
İnşallahta öyledir
İş yoğunluğundan çok giremiyorum
Tedaviye başlayan tüm arkadaşlara şans diliyorum
İnşallah güzel sonuçlarla burası bayram olsun
Sunun surasinda Ne kaldi ki 5 güncük.İlk yurtdışı deneyimim benim heyecandan ve meraktan günler geçmiyor sanki
Canimsin amiiiinnnnAmiiin Allah Bekleyen herkese nasip etsin Dualarım seninle
Amiiiiiiiiinnnn seninde canim hepimizin insallahhh❤❤❤❤Amin canım benim Rabbim gönlüne göre versin
Anadolu jet ile uçacağız bizimki de aktarmalı maalesef .bekleme süresi en kısa 5 bck saat gidişte -donuste de 6 bck saat olanı seçtik gidiş dönüş aktarma süresi ve ücreti 5 bin TL uygun diye onu seçtikSunun surasinda Ne kaldi ki 5 güncük.
Hangi havayolu ile uçuyorsunuz. Biz daha uygun olduğu için pegasus ile aktarmali ucmustuk.
Aktarmali uçuyorsanız ve donusunuz de aktarmali olacak ise. sakin bekleme süresi kisa olani seçmeyin. ilk gittiğimizde bu hatayi yapmistik. Yetiscez diye koşturmaktan kalp krizi geçiriyorum sandiydim. Hele ki transfer olduktan sonra akillanip misler gibi aheste aheste yemeğimizi yiyerek 3 saat bekleme süreli aktarmaliyi seçmiştik.
Amiin canımAllah yolunuzu acık etsin canım 22 kasımda benım arkadasımda orda olacak Yani 3 kişisiniz Hepiniz bebıslerı alın ve dönün inşallahhhhhHayırlı haberlerınızı beklıyoruz
Amin inşallah Heyecan zirve yaptıAllah yolunuzu acık etsin canım 22 kasımda benım arkadasımda orda olacak Yani 3 kişisiniz Hepiniz bebıslerı alın ve dönün inşallahhhhhHayırlı haberlerınızı beklıyoruz
Bunlar güzel heycanlar Bol bol gezin yürüyüş yapın. Biz kiewın altını üstüne getırmıstık Andrey kızıyordu transfer var yeter dıye transferden sonrada transfer oldu cok gezıyonuz demiştiAmin inşallah Heyecan zirve yaptı
Kalacağımız yer daha belli olmadı ama M Makaron ve diğer arkadasla bulusursak keyifli bir ortam olacağını düşünüyorum cuma rapor alacağım iş stresinden uzaklasmis olurm pazartesi kievdeymBunlar güzel heycanlar Bol bol gezin yürüyüş yapın. Biz kiewın altını üstüne getırmıstık Andrey kızıyordu transfer var yeter dıye transferden sonrada transfer oldu cok gezıyonuz demişti
Transfer oldugumuz gün hemen gıtmemiştik otele arkadaslarla oturduk kahve icmiştik , acıkmıstık börek yemiştik Hatta elenayla konusmaya gıtmıstım kızmıstı transferden cıktın halen burdamısın git dinlen demişti
Oradaki arkadaslık okadar güzelkı 3 kişi orada olacaksınız bol bol zaman gecirin. Transferinizde allahın iznıyle cok güzel gececek Dualarımız sizinle Kasım ayıda yüzümüzü güldürecek
Kızlarla organize olun Andrey ' e de rica edin aynı yere ayarlasınlar. Biz apartta çok rahat etmiştik ne yalan söyliim misafir bile ağırlamıştım yemek yapmıştım Alt komşum kahve içmeye gelmişti.
5bin mi tatlım sen nereden gidiyosun öyle uçak biletleri arttımı o kadarAnadolu jet ile uçacağız bizimki de aktarmalı maalesef .bekleme süresi en kısa 5 bck saat gidişte -donuste de 6 bck saat olanı seçtik gidiş dönüş aktarma süresi ve ücreti 5 bin TL uygun diye onu seçtik