Cok gecmis olsun cnm

Gözünüz aydın , dilediğiniz gibi olsun

Cok geçmiş olsun canım benim inşallah her şey sorunsuzca halolacak. Geç olsun güç olmasın demek biraz daha zaman lazım bütün kalbimle dualarım seninle canım
Canim tamaracim cok tesekkur ederim. Cok şükür kurtulcam bu dertten.artik sonrasi kolay olucak. Heriste bir hayir vardir derlerya benimde sonunda sebebim bulunduya kurtulcam yakinda.

İnşallah canım inşallah zaman su gibi akıp gidiyor zaten göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Maddi kısmına şimdiden başla bence malum bugün ki faiz oranları ile bir ay sonrasini kestirmek zor.

Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Çok geçmiş olsun canım benim.
Ameliyatını ol rahimin tertemiz olsun bebişlerin sağlıkla tutunsun.
Allah başka dert sıkıntı vermesin
Sonuçta olması için elimizden geleni yapacağız.
Sonrada transferini, kese görmeyi, kalp atışı heyecanını hep birlikte burada yaşayacağız
Senin pozitif enerjin her sıkıntıya yeter hep böyle ol lütfen
Muhakkak güzel haberlerini alacağız

Cok tesekkur ederim canimm insallah hersey daha guzel olucak bundan sonra biran once olayim kurtulayim .❤❤❤❤❤❤❤canimsin

İnşallah canım inşallah zaman su gibi akıp gidiyor zaten göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Maddi kısmına şimdiden başla bence malum bugün ki faiz oranları ile bir ay sonrasini kestirmek zor.
Aynen valla Allah yardımcımız olsun insalah nasip olur orda tedavi gormek

Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Çok geçmiş olsun canımmAma ne güzel ki sorun bulundu ve çözümü de var şükürler olsunnn Önce ameliyatını ol sonra tertemiz rahminle mis gibi evladını taşıSu gibi aksın tez zamanda muradına kavuş inşşş dualarım seninle

Canim cok tesekkur ederim cok şükür rabbime bulundu uzun zamandir doktor doktor dolasmaktan psikolojim bozulmustu. Insallah canim kardesim insallahh❤❤❤❤

Çok geçmiş olsun en kısa sürede çözüme kavuşup temizlenip sağlıklı bir şekilde tedaviye başlarsınız inşallah bunun sonu sağlıklı minikler olsun

Çok geçmiş olsun en kısa sürede çözüme kavuşup temizlenip sağlıklı bir şekilde tedaviye başlarsınız inşallah bunun sonu sağlıklı minikler olsun
Canim cok tesekkur ederim sende insallah ilk tedavinde bebegine kavusursun❤❤❤❤❤. aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…