• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inan neden oluyor fikrim yok :( bir anda kendimi kapattım her şeye zaten 2021 şubatta miyom ameliyatı oldum rahim temizlensin diye sonra 2021 temmuz da tiroıt bezlerimi aldırdım ilerleyen yıllarda kansere çevirme riski olabilir diye... bebeğim olursa tiroıt ameliyatı olursam zorlanırım dedim onu sıkıştırdım araya ve sonra hsg sonuç yapışıklık ve sıvı birikmesi.... rabbim hepimize hayırlısını versin eylül transfer derken şubat sonuna kaldı hayırlısı...
gelecek hafta operasyon için doktora gidicem gün alıcam o zaman sorarım sıvı birikmesi durumunu...
moralim ınan çok bozuk eşimi çok ama çok fazla seviyorum ki biliyorum oda beni en az benim onu sevdiğim kadar çok seviyorum ama 10 ay içinde 3. ameliyat ona çok fazla
RABBİM HEPİMİZ İÇİN SAĞLIKLI GEBELİKLER VE SAĞLIKI DOĞUMLAR NASİP EDER İNŞALLAH :dua::dua::dua:
Cok gecmis olsun cnm

Kızlarrrr günaydın geçen gün eşimle konuşurken tesadüfen laf çocuk konusuna geldi fırsat tan istifade hemen lafı kiew e getirdim ağzında geveledi bakarız falan dedi yaniiiiii yumsadı sanki👍😉 kiew yolcusuuu kalmasinnnnn💃💃💃💃💃😂inşalalh bende kiew e gidebilecegim sanki🙇‍♀️
Gözünüz aydın , dilediğiniz gibi olsun 🙏

Cok geçmiş olsun canım benim inşallah her şey sorunsuzca halolacak. Geç olsun güç olmasın demek biraz daha zaman lazım bütün kalbimle dualarım seninle canım ❤️❤️🙏🙏
Canim tamaracim cok tesekkur ederim. Cok şükür kurtulcam bu dertten.artik sonrasi kolay olucak. Heriste bir hayir vardir derlerya benimde sonunda sebebim bulunduya kurtulcam yakinda.

Çok saol tamara cım 🤗 tam olur gideriz demedi tek kelime bakarız dedi sadece ama bu kabul etti ikna oldu olarak sayıyorum ben😄 şimdi sırada yıllık izin beklemede bu yıl biticek önümüzdeki yıl hak ediş olucak 6ay kadar çabuk geçer inşallah sonra geriye maddiyat kalıyor onuda Allah izin verirse kredi çekicem inşalalh herşey yolunda gider 🙇‍♀️😊
İnşallah canım inşallah zaman su gibi akıp gidiyor zaten göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Maddi kısmına şimdiden başla bence malum bugün ki faiz oranları ile bir ay sonrasini kestirmek zor. 😉

Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Çok geçmiş olsun canım benim.
Ameliyatını ol rahimin tertemiz olsun bebişlerin sağlıkla tutunsun.
Allah başka dert sıkıntı vermesin 🙏🙏
Sonuçta olması için elimizden geleni yapacağız.
Sonrada transferini, kese görmeyi, kalp atışı heyecanını hep birlikte burada yaşayacağız 😍
Senin pozitif enerjin her sıkıntıya yeter hep böyle ol lütfen 🧿🧿🧿
Muhakkak güzel haberlerini alacağız 💋💋

Çok geçmiş olsun canım benim.
Ameliyatını ol rahimin tertemiz olsun bebişlerin sağlıkla tutunsun.
Allah başka dert sıkıntı vermesin 🙏🙏
Sonuçta olması için elimizden geleni yapacağız.
Sonrada transferini, kese görmeyi, kalp atışı heyecanını hep birlikte burada yaşayacağız 😍
Senin pozitif enerjin her sıkıntıya yeter hep böyle ol lütfen 🧿🧿🧿
Muhakkak güzel haberlerini alacağız 💋💋
Cok tesekkur ederim canimm insallah hersey daha guzel olucak bundan sonra biran once olayim kurtulayim .❤❤❤❤❤❤❤canimsin☺️☺️☺️☺️🥰🥰🥰🥰🥰🥰

İnşallah canım inşallah zaman su gibi akıp gidiyor zaten göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Maddi kısmına şimdiden başla bence malum bugün ki faiz oranları ile bir ay sonrasini kestirmek zor. 😉
Aynen valla Allah yardımcımız olsun insalah nasip olur orda tedavi gormek🙇‍♀️😊

Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Çok geçmiş olsun canımm🙏🙏Ama ne güzel ki sorun bulundu ve çözümü de var şükürler olsunnn 🙏🙏🙏Önce ameliyatını ol sonra tertemiz rahminle mis gibi evladını taşı🤲🤲🤲🤲Su gibi aksın tez zamanda muradına kavuş inşşş dualarım seninle 🙏🤲❤️

Çok geçmiş olsun canımm🙏🙏Ama ne güzel ki sorun bulundu ve çözümü de var şükürler olsunnn 🙏🙏🙏Önce ameliyatını ol sonra tertemiz rahminle mis gibi evladını taşı🤲🤲🤲🤲Su gibi aksın tez zamanda muradına kavuş inşşş dualarım seninle 🙏🤲❤️
Canim cok tesekkur ederim cok şükür rabbime bulundu uzun zamandir doktor doktor dolasmaktan psikolojim bozulmustu. Insallah canim kardesim insallahh🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤

Çok geçmiş olsun 🙏🙏 en kısa sürede çözüme kavuşup temizlenip sağlıklı bir şekilde tedaviye başlarsınız inşallah ♥️😊 bunun sonu sağlıklı minikler olsun ♥️♥️♥️♥️

Çok geçmiş olsun 🙏🙏 en kısa sürede çözüme kavuşup temizlenip sağlıklı bir şekilde tedaviye başlarsınız inşallah ♥️😊 bunun sonu sağlıklı minikler olsun ♥️♥️♥️♥️
Canim cok tesekkur ederim sende insallah ilk tedavinde bebegine kavusursun❤❤❤❤❤.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 aminnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back