Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Canım @Eftaliosum sonunda teşhis konulmuş sorunun ne olduğunu biliyoruz artık. Tedavi de mevcut ve çok zor değil Allah'ıma çok şükür. Hayırlısıyla operasyonu da halledince tertemiz bir rahimle bebişlerimizi karşılayacağız inşallah Her zaman dualarımızla yanındayız. Beklenen günler artık çok yakın

Canim zumrom evet sonunda teshis konuldu cok şükür artik ameliyattan sonra gerisi kolay rabbimin izniyle su ameliyatta bir bitsin gerisi gelecek.

Ayy canim benim Allah razi olsun sessizce okuyorum guzel haberlerle seviniyorum tempolu calismaca devam ediyor simdilik beklemedeyim.Subata diye dusunduk ins bir mani olmazsa.Opuyorum seni
Insallah senin de güzel haberlerin gelsin canim
Ben de kocaman öptüm

Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Cok gecmis olsun canim, sebebi de buldugun icin artik kapilari teker teker acip sonuca ulasacaksin insallah.
Dualarim seninle

Canim zumrom evet sonunda teshis konuldu cok şükür artik ameliyattan sonra gerisi kolay rabbimin izniyle su ameliyatta bir bitsin gerisi gelecek.
Gerisi gelecek tabiiki hem de en güzellerinden gelecek bıcır bıcır 2 tane beklediğine deyecek inşallah

Cok gecmis olsun canim, sebebi de buldugun icin artik kapilari teker teker acip sonuca ulasacaksin insallah.
Dualarim seninle
Kurtuluyorum bu dertten canim cok şükür artik ondan sonrasi corap söküğü gibi gelicek. ❤❤❤❤❤❤

Kizlar can kizlar herbirinize ayri ayri cok teşekkür ederim. Hepiniz iyiki varsiniz . hepinizi seviyorum. Insallah bundan sonrasi guzel olacak.❤❤❤❤❤❤❤
İnşallah canımmm bizde seni seviyoruz ❤ yeni hafta güzelliklerle başlasın

Ameliyat tarihin belli mi?
bu cuma annemler gelicek. pazartesi hastaneye gidicem doktor pztesi yatis verirse sali gününe kuvvet ve ihtimalle olurum diye düşünüyorum. Doktor hemen yapalim demisti kabul etmedim annemler gelince olmak istedim.

Yaw,
Z Zaza74 girmeyince buralar ne kaa sessiz.
Kizceler nerelerdesiniz. Neler yaparsiniz.
Herkes bir konum atsin.
Katiliyorum canim benim. Sen nasilsin bebisin nasil? Agrim vardi dün pazara gitmistim cmtesi koca cantalari tekbasina tasimaya calisinca agrim oldu dün. Doktoru aradim ameliyata kadar agir bir sey yapma dedi .

Katiliyorum canim benim. Sen nasilsin bebisin nasil? Agrim vardi dün pazara gitmistim cmtesi koca cantalari tekbasina tasimaya calisinca agrim oldu dün. Doktoru aradim ameliyata kadar agir bir sey yapma dedi .
Gidince öyle oluyo bende 2 kilo bişey alcam diyorum pazardan çıkınca bir bakıyorum taşıyamıyorum ama sen dikkat et canımmm son düzlüktesin Allahın izniyle biran önce iyilesiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…