• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ç
Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
ok sevindim artık çare bulundu sıkıntılarına
Hiç korkma
Kistinide alsınla
Rahim içinide temizlesinler
Ama lütfen iyi birine yaptır
Ve mutlaka anne olucam rahimle dikkatli davransınlar de

canım geçmiş olsun hızlı büyümüş sanki inşallah sağlıkla bunu da atlatırsın... Buradaki kadınlar o kadar güçlü ki ve sağ olsunlar çok yardımcı da oluyorlar... son zamanlarda yazmadım sadece okumakla yetindim eylülde transfer düşünürken hsg de yapışıklık ve sıvı birikmesi olduğunu öğrendım çok yıprattım kendimi çok üzüldüm hem yine bir operasyon geçiricem dıye hem de zaman uzadığı için... buradaki arkadaslarla özelden konuştum destekte bulundular..
canım benim inşallah sağlıkla bunu da atlatacaksın ve bir gün bizler de anne olacağız rabbim bizleri evlat evlat diye daha fazla inletmesin cennet kokulu minik meleklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım :KK200::KK200::dua::dua::dua::dua:
Canım çok geçmiş olsun
Nasıl geçti ameliyatın
Sıvı neden toplanıyordu
Ameliyat sonrası kontrol amaçlı hsg de yaptır

inan neden oluyor fikrim yok :KK43: bir anda kendimi kapattım her şeye zaten 2021 şubatta miyom ameliyatı oldum rahim temizlensin diye sonra 2021 temmuz da tiroıt bezlerimi aldırdım ilerleyen yıllarda kansere çevirme riski olabilir diye... bebeğim olursa tiroıt ameliyatı olursam zorlanırım dedim onu sıkıştırdım araya ve sonra hsg sonuç yapışıklık ve sıvı birikmesi.... rabbim hepimize hayırlısını versin eylül transfer derken şubat sonuna kaldı hayırlısı...
gelecek hafta operasyon için doktora gidicem gün alıcam o zaman sorarım sıvı birikmesi durumunu...
moralim ınan çok bozuk eşimi çok ama çok fazla seviyorum ki biliyorum oda beni en az benim onu sevdiğim kadar çok seviyorum ama 10 ay içinde 3. ameliyat ona çok fazla
RABBİM HEPİMİZ İÇİN SAĞLIKLI GEBELİKLER VE SAĞLIKI DOĞUMLAR NASİP EDER İNŞALLAH :dua::dua::dua:
Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha yaşatmasın
Bundan sonraki ameliyatın sezeryanla evlat doğurman olsun🤲❤️

Z Zaza74 malum benim sivi dert olunca baya eskilerden forumda yazilanlari okuyorum. Sen 2018 de progesteron gecisiyle sivinin kayboldugunu gormussun.o sekilde transfer yapilmis miydi?
Bu durum uzerine histereskopi oldun mu hic ?kiev hazirliklarinda hic sivi durumu yoktu diye hatirliyorum sende.
Gruptan bu durumu paylasiyorum belki benim gibi olup da fayda saglayan birileri olur diye.
Yoksa valla benim sivi derdiyle mesgul etmek istemem:))
O dönemlerde hep histeroskopilerim oldu ve ona bağlı olarak endometriyum kendini toparlayamıyordu
Estrofem içince sıvı oluşuyordu
Progesterona geçerken kuruyordu
Evet transferim oldu
Kiev tedavilerinde hiç sını olmadı

Olucak cani kardesim olucak seninde benimde hepimizin sesini er gec duyucak rabbim insallahhhh inan o kadar cok istiyorumki seninde anne olmani olucak buna yurekten inaniyorum ben
İnşallah canım kardeşim inşallah sende bende isteyen bütün kadınlarda bu duyguları yasabilelim.....

Bekleyip de sorunlar ciktikca cok haklisin tahammul azaliyor artik.
Ust uste operasyon da yipratici oluyor ama bazen yolumuza ufak tefek taslar cikiyor tek tek kaldirip ilerliyoruz.sonuna ulasalim da hayirlisiyla🙏
Benim de sivi problemi surekli devam eden bir durum oldugu icin sordum.
Senin sivi hsg demi gorulmustu?
Evet canim hsg de cikti bende O kadar rahatım ki nasıl olsa miyim ameliyat olmuşum rahim temizlenmiş hisseyi son dakikaya bıraktım tabi sonuç böyle olunca kabuğuma çekildim rahim için yapışıklık dhsg de çıktı Peki bu sıvi birikmesi için sen ne yapıyorsun

Canim gelmis gecmis olsun insallahhh hersey yoluna girer yeterki saglik olsunda gerisi kolay olur diye dusunuyorum bende sayisiz ameliyat gecirdim bekarligimda basladi ameliyatlar evlendim evleneli hastanedeyim bende rabbime şükür yinede ayaktayiz. Cokk cok gecmis olsun sanada canim benim
Çok teşekkür ederim canım eskiden de diyorum ya kaderdasiz hepimiz sana da cok gecmis olsun cok mesakkatli yillardan geciyoruz hepimiz insallah mukafatini aliriz 🙏🙏

Canım çok geçmiş olsun
Nasıl geçti ameliyatın
Sıvı neden toplanıyordu
Ameliyat sonrası kontrol amaçlı hsg de yaptır
Zazam daha histerekopi ve laparoskopi yaptirmadim kendimi kapattim konusmak istemedim sana sordum hatirlarsan ozelden simdi eftaliosu gorunce bir heyecanla hemen doktordan randevu aldim tekrar o bebek heyecanina kapildim en kisa surede operasyonu yaptiricam sebebini bilmiyorum sivi olayinin ama burdan bi arkdas sormustu bugun internetten baktim rahim ici operasyonlar,enfeksiyonlar vs yapabiliyormus

Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha yaşatmasın
Bundan sonraki ameliyatın sezeryanla evlat doğurman olsun🤲❤️
Ayyy amin zazamm sunu da bi atlatayim ondan sonra ins sezeryan rabbim evlat diye el acanlarin dualrini kabul eder insallah 🙏🙏

Zazam daha histerekopi ve laparoskopi yaptirmadim kendimi kapattim konusmak istemedim sana sordum hatirlarsan ozelden simdi eftaliosu gorunce bir heyecanla hemen doktordan randevu aldim tekrar o bebek heyecanina kapildim en kisa surede operasyonu yaptiricam sebebini bilmiyorum sivi olayinin ama burdan bi arkdas sormustu bugun internetten baktim rahim ici operasyonlar,enfeksiyonlar vs yapabiliyormus

O dönemlerde hep histeroskopilerim oldu ve ona bağlı olarak endometriyum kendini toparlayamıyordu
Estrofem içince sıvı oluşuyordu
Progesterona geçerken kuruyordu
Evet transferim oldu
Kiev tedavilerinde hiç sını olmadı
İste benim durum boyle.
Rahim ince oldugundan hem yuksek hem dusuk doz estrofem ile deneme yapildi, her ikisinde de estrofem kullanirken sivi var.. Estrofemi kesince sivi da gidiyor.
Hsg yeni cEktirdim. Hic sorun Gorunmuyor.
Bu durumda sence histereskopiye gerek var mi?
Progesteronu kac gun kullaninca sivi gitmisti?
Olmazsa o sekilde durumuna bakayim?
Sivinin aspire edilmesi konusunda onerir misin?
Sivi senin genelde kac mm olqrak gorunuyor hatirliyor musun?
Amma sormusum🤣🤣

Son düzenleme:
Evet canim hsg de cikti bende O kadar rahatım ki nasıl olsa miyim ameliyat olmuşum rahim temizlenmiş hisseyi son dakikaya bıraktım tabi sonuç böyle olunca kabuğuma çekildim rahim için yapışıklık dhsg de çıktı Peki bu sıvi birikmesi için sen ne yapıyorsun
Valla vakti saati gelmemis diyebiliyoruz ancak, yapisikliktan dolayi sivi olur mu onu bilmiyorum.
Senin sivi tuplerden geliyor muymus?
Benim sivi hsg de gorunmuyor. Estrofem kullanimina bagli olarak gorunuyor.
14 gun kullan sivi var, ilaci kes, sivi yok.Duphastonkullan sonra adetle tekrar basla
Tekrar sivi.
Boyle bi dongu😬

Z Zaza74 canim zazam bu mesaj nasil oldu anlamadim ama ben yazdim 🤔🤔

Valla vakti saati gelmemis diyebiliyoruz ancak, yapisikliktan dolayi sivi olur mu onu bilmiyorum.
Senin sivi tuplerden geliyor muymus?
Benim sivi hsg de gorunmuyor. Estrofem kullanimina bagli olarak gorunuyor.
14 gun kullan sivi var, ilaci kes, sivi yok.Duphastonkullan sonra adetle tekrar basla
Tekrar sivi.
Boyle bi dongu😬
Rabbim yardimcimiz olsun canim 🙏🙏

Kızlaaaarrrr
Az önce Zirkamdan güzel haber geldi
İki bebeği reduksiyon yaptı biliyorsunuz cmrtesu
Bugün ilk müayinesi vardı
Çok şükür hiç kanaması olmadan o iki bebek küçülmüş
Veeeeeee Zirkamın iki erkek bebeği olucakmışşşş😂😂😂
Dualarımız kabul oldu
Oğul diye diye duruyordu😍
Ayy maşallah abla,gönlünce olmuş ne güzel💙💙