Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen me yaptın kuzumHamile kalan bi daha girmiyo diyodum ayy ayynııı ben
İnşallah çok kolay bir şekilde,ağrısız acısız bu işinde çözülsünbu cuma annemler gelicek. pazartesi hastaneye gidicem doktor pztesi yatis verirse sali gününe kuvvet ve ihtimalle olurum diye düşünüyorum. Doktor hemen yapalim demisti kabul etmedim annemler gelince olmak istedim.
Benden beklemediğiniz bir sabır ile hiç bisiii yapmadım. Bol bol kendime moral verdimCanım sen baktırdın mı beta bi daha yada kontrole gittin mi
Senin şu açık sözlü haline bayılıyorum iyi yapmışsın moral çok önemli güzel düşün güzel şeyler olsun ❤Benden beklemediğiniz bir sabır ile hiç bisiii yapmadım. Bol bol kendime moral verdim
Kız 27 yasinda, 3 embriyodan illa biri kalır , herkes çatır çatır hamile kalıyor senin neyin eksik dedim durdum. Bayaa iknada ettim kendimi
Harikasın ya sesli güldüm İnan ki bende kendimi çok iyi ikna ederim eminim ki herşey yolundadırBenden beklemediğiniz bir sabır ile hiç bisiii yapmadım. Bol bol kendime moral verdim
Kız 27 yasinda, 3 embriyodan illa biri kalır , herkes çatır çatır hamile kalıyor senin neyin eksik dedim durdum. Bayaa iknada ettim kendimi
Amiiiiinnnn canim biraz stresliyim yoksa akistim ameliyatlara bakalim insallah haftaya sorun cikmazda bitiverir bu is artik ondan sonrasi kolay haber vercem.İnşallah çok kolay bir şekilde,ağrısız acısız bu işinde çözülsün
Amiiiiinnnn canim biraz stresliyim yoksa akistim ameliyatlara bakalim insallah haftaya sorun cikmazda bitiverir bu is artik ondan sonrasi kolay haber vercem.İnşallah çok kolay bir şekilde,ağrısız acısız bu işinde çözülsün
Amiiiin insallahhhh .simdiden doktoru biktirmamayim diye soru bile sormuyorum adamane diyorsa evet diyorumGidince öyle oluyo bende 2 kilo bişey alcam diyorum pazardan çıkınca bir bakıyorum taşıyamıyorum ama sen dikkat et canımmm son düzlüktesin Allahın izniyle biran önce iyilesiceksin
Tabi birden yüklenme hal hatır laf arasında kaynatAmiiiin insallahhhh .simdiden doktoru biktirmamayim diye soru bile sormuyorum adamane diyorsa evet diyorum
Ozmannn burda kimse kalmasin insallahHamile kalan bi daha girmiyo diyodum ayy ayynııı ben
Oh ne güzel haftaya olayi bitiriyorsun cok sükür. Saglikla bitsin insallahbu cuma annemler gelicek. pazartesi hastaneye gidicem doktor pztesi yatis verirse sali gününe kuvvet ve ihtimalle olurum diye düşünüyorum. Doktor hemen yapalim demisti kabul etmedim annemler gelince olmak istedim.
Valla bebikle ilgili birsey bilmiyorum henüz göremedim kendilerini. Üzerine bişey de hissetmeyince acaba mi? lara girdim.Katiliyorum canim benim. Sen nasilsin bebisin nasil? Agrim vardi dün pazara gitmistim cmtesi koca cantalari tekbasina tasimaya calisinca agrim oldu dün. Doktoru aradim ameliyata kadar agir bir sey yapma dedi .
Gizli takipciVallah giriyorum
Ama artık ne yazım
Yeni bir şey yok
Tedaviye hazırlananlarda aktiv değiler
En relax bendim 7.gün kostur kostur hastane yollarindaydimBenden beklemediğiniz bir sabır ile hiç bisiii yapmadım. Bol bol kendime moral verdim
Rabbim istediği kadar sağlıklı hayırlı evlat versin arkadaşımıza hakkında hayırlısı olsun bildiğimiz bilmediğimiz evlat hasreti çeken bu yolda emek veren gecesini gündüzüne katan herkesi tez vakitte kucağını doldur Ya RabbimEvet sevgili arkadaşlarım yarın Kiev de bizim gizli takipçimiz benim transferimde tanıştığım canım kardeşimin ilk transferi var. Bizi buradan takip ediyor yarın bütün güzel dualarımızı ona gönderelim bebislerini alsın hayırlısiyla ona kan olsun can olsun evlerine şenlik olsun. 11 inde ikinci transferi var. Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim. Dualarımız ile yanındayız
Çarşamba benim kontrol var inşallah sondur en son rahim kalınlığı 9.1 geldi ilaçlar a başladık 4 Kasım'da ve iş yeriyle uğraşıyorum iznimi ayarlamaya çalışıyorumVallah giriyorum
Ama artık ne yazım
Yeni bir şey yok
Tedaviye hazırlananlarda aktiv değiler
Allah dileğini gerceklestrsn kardeşimizinEvet sevgili arkadaşlarım yarın Kiev de bizim gizli takipçimiz benim transferimde tanıştığım canım kardeşimin ilk transferi var. Bizi buradan takip ediyor yarın bütün güzel dualarımızı ona gönderelim bebislerini alsın hayırlısiyla ona kan olsun can olsun evlerine şenlik olsun. 11 inde ikinci transferi var. Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim. Dualarımız ile yanındayız
Cok şükürOh ne güzel haftaya olayi bitiriyorsun cok sükür. Saglikla bitsin insallah