- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Canim benim cok tesekkur ederim kardesim insallah bundan sonra hersey guzel olsun istiyorum.Geçmiş olsun canım eftalios
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim cok tesekkur ederim kardesim insallah bundan sonra hersey guzel olsun istiyorum.Geçmiş olsun canım eftalios
Canım @Eftaliosum sonunda teşhis konulmuş sorunun ne olduğunu biliyoruz artık. Tedavi de mevcut ve çok zor değil Allah'ıma çok şükür. Hayırlısıyla operasyonu da halledince tertemiz bir rahimle bebişlerimizi karşılayacağız inşallah Her zaman dualarımızla yanındayız. Beklenen günler artık çok yakınKizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Canim zumrom evet sonunda teshis konuldu cok şükür artik ameliyattan sonra gerisi kolay rabbimin izniyle su ameliyatta bir bitsin gerisi gelecek.Canım @Eftaliosum sonunda teşhis konulmuş sorunun ne olduğunu biliyoruz artık. Tedavi de mevcut ve çok zor değil Allah'ıma çok şükür. Hayırlısıyla operasyonu da halledince tertemiz bir rahimle bebişlerimizi karşılayacağız inşallah Her zaman dualarımızla yanındayız. Beklenen günler artık çok yakın
Insallah senin de güzel haberlerin gelsin canimAyy canim benim Allah razi olsun sessizce okuyorum guzel haberlerle seviniyorum tempolu calismaca devam ediyor simdilik beklemedeyim.Subata diye dusunduk ins bir mani olmazsa.Opuyorum seni
Cok gecmis olsun canim, sebebi de buldugun icin artik kapilari teker teker acip sonuca ulasacaksin insallah.Kizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Gerisi gelecek tabiiki hem de en güzellerinden gelecek bıcır bıcır 2 tane beklediğine deyecek inşallahCanim zumrom evet sonunda teshis konuldu cok şükür artik ameliyattan sonra gerisi kolay rabbimin izniyle su ameliyatta bir bitsin gerisi gelecek.
Kurtuluyorum bu dertten canim cok şükür artik ondan sonrasi corap söküğü gibi gelicek. ❤❤❤❤❤❤Cok gecmis olsun canim, sebebi de buldugun icin artik kapilari teker teker acip sonuca ulasacaksin insallah.
Dualarim seninle
İnşallah canımmm bizde seni seviyoruz ❤ yeni hafta güzelliklerle başlasınKizlar can kizlar herbirinize ayri ayri cok teşekkür ederim. Hepiniz iyiki varsiniz . hepinizi seviyorum. Insallah bundan sonrasi guzel olacak.❤❤❤❤❤❤❤
Amin ablacım teşekkür ederimCanim cok tesekkur ederim sende insallah ilk tedavinde bebegine kavusursun❤❤❤❤❤. aminnn
Amiiiiiinnnnnnnİnşallah canımmm bizde seni seviyoruz ❤ yeni hafta güzelliklerle başlasın
Ameliyat tarihin belli mi?Canim cok tesekkur ederim cok şükür rabbime bulundu uzun zamandir doktor doktor dolasmaktan psikolojim bozulmustu. Insallah canim kardesim insallahh❤❤❤❤
bu cuma annemler gelicek. pazartesi hastaneye gidicem doktor pztesi yatis verirse sali gününe kuvvet ve ihtimalle olurum diye düşünüyorum. Doktor hemen yapalim demisti kabul etmedim annemler gelince olmak istedim.Ameliyat tarihin belli mi?
Katiliyorum canim benim. Sen nasilsin bebisin nasil? Agrim vardi dün pazara gitmistim cmtesi koca cantalari tekbasina tasimaya calisinca agrim oldu dün. Doktoru aradim ameliyata kadar agir bir sey yapma dedi .
Gidince öyle oluyo bende 2 kilo bişey alcam diyorum pazardan çıkınca bir bakıyorum taşıyamıyorum ama sen dikkat et canımmm son düzlüktesin Allahın izniyle biran önce iyilesiceksinKatiliyorum canim benim. Sen nasilsin bebisin nasil? Agrim vardi dün pazara gitmistim cmtesi koca cantalari tekbasina tasimaya calisinca agrim oldu dün. Doktoru aradim ameliyata kadar agir bir sey yapma dedi .
Canım sen baktırdın mı beta bi daha yada kontrole gittin miHamile kalan bi daha girmiyo diyodum ayy ayynııı ben