Inşallah canm tez zamanda gidip yavrularınla donersinKızlarrrr günaydın geçen gün eşimle konuşurken tesadüfen laf çocuk konusuna geldi fırsat tan istifade hemen lafı kiew e getirdim ağzında geveledi bakarız falan dedi yaniiiiii yumsadı sankikiew yolcusuuu kalmasinnnnn inşalalh bende kiew e gidebilecegim sanki
Benim de başıma geldi iki tane tutunma olmuş sonra tek devam etmişti. Her şey yolunda canım lütfen stres yapmaherhangi bir lekelenme vs yok. Gögüs hassasiyetim de kayboldu 3-4 gündür. Andreye yazdım herşey yolunda strese girme kızların çoğu yaşadı bunu dedi ama ben stres yaptım bile
Ay çok sevindim canım en zor kısmı atlattın çok şükür şimdi sıra transferdeKızlarrrr günaydın geçen gün eşimle konuşurken tesadüfen laf çocuk konusuna geldi fırsat tan istifade hemen lafı kiew e getirdim ağzında geveledi bakarız falan dedi yaniiiiii yumsadı sankikiew yolcusuuu kalmasinnnnn inşalalh bende kiew e gidebilecegim sanki
Tamam canim benimde aklimda hsg operasyondan ne kadar sonra yaptirmam gerekir sence ve bu yapisikliklar acildiginda tekrar yapisiklik olur mu ve olursa da hemen mi olurCanım çok geçmiş olsun
Nasıl geçti ameliyatın
Sıvı neden toplanıyordu
Ameliyat sonrası kontrol amaçlı hsg de yaptır
Cok geçmiş olsun canım benim inşallah her şey sorunsuzca halolacak. Geç olsun güç olmasın demek biraz daha zaman lazım bütün kalbimle dualarım seninle canımKizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
Canım Angel'im kısa sürede çok şeyler yaşadın hiç kolay değil ama sen çok güçlü bir kadınsın, bu mücadelenin ardından inanıyorum ki muradına ereceksin. Siz çok güzel bir aile olacaksiniz bu kadar sevgi dolu bir ortamda büyüyen bir çocuk dünyanın en mutlu çocuğu olacak. Allah işlerini su gibi akitsin inşallahinan neden oluyor fikrim yokbir anda kendimi kapattım her şeye zaten 2021 şubatta miyom ameliyatı oldum rahim temizlensin diye sonra 2021 temmuz da tiroıt bezlerimi aldırdım ilerleyen yıllarda kansere çevirme riski olabilir diye... bebeğim olursa tiroıt ameliyatı olursam zorlanırım dedim onu sıkıştırdım araya ve sonra hsg sonuç yapışıklık ve sıvı birikmesi.... rabbim hepimize hayırlısını versin eylül transfer derken şubat sonuna kaldı hayırlısı...
gelecek hafta operasyon için doktora gidicem gün alıcam o zaman sorarım sıvı birikmesi durumunu...
moralim ınan çok bozuk eşimi çok ama çok fazla seviyorum ki biliyorum oda beni en az benim onu sevdiğim kadar çok seviyorum ama 10 ay içinde 3. ameliyat ona çok fazla
RABBİM HEPİMİZ İÇİN SAĞLIKLI GEBELİKLER VE SAĞLIKI DOĞUMLAR NASİP EDER İNŞALLAH
Amin inşallah canım tesekkurederimInşallah canm tez zamanda gidip yavrularınla donersin
Çok saol tamara cımAy çok sevindim canım en zor kısmı atlattın çok şükür şimdi sıra transferde
İnternet çok kötü olduğu için yazamadım
Miom ameliyatından sonra beni burakmayan rahim içi yapışıklıklar ve saysız histeroskopilerTamam canim benimde aklimda hsg operasyondan ne kadar sonra yaptirmam gerekir sence ve bu yapisikliklar acildiginda tekrar yapisiklik olur mu ve olursa da hemen mi olur
Maşallah Allah sağlıkla ilerlersin inşallah yavrularını ona bağışlasın zirkaaaKızlaaaarrrr
Az önce Zirkamdan güzel haber geldi
İki bebeği reduksiyon yaptı biliyorsunuz cmrtesu
Bugün ilk müayinesi vardı
Çok şükür hiç kanaması olmadan o iki bebek küçülmüş
Veeeeeee Zirkamın iki erkek bebeği olucakmışşşş
Dualarımız kabul oldu
Oğul diye diye duruyordu
Ayy canim benim Allah razi olsun sessizce okuyorum guzel haberlerle seviniyorum tempolu calismaca devam ediyor simdilik beklemedeyim.Subata diye dusunduk ins bir mani olmazsa.Opuyorum seniGulensi seni merak ettim ne yaptın durumun nasil iyimisin ?
İnşallah öyledir Tamara öyle olmasını canı gönülden istiyorumBenim de başıma geldi iki tane tutunma olmuş sonra tek devam etmişti. Her şey yolunda canım lütfen stres yapma
Amin insallah canim tamaram buradaki tum kadinlarin cocuklari Hem çok şanslı hem de çok mutlu Olacak bunu ben de çok eminim çünkü o kadar zor yollardan geçiyoruz ki Maty manevi hayaller umutlar yıkılışlar beklemek acilar Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün cennet kokularımızı artık kucaklarımızı alalimCanım Angel'im kısa sürede çok şeyler yaşadın hiç kolay değil ama sen çok güçlü bir kadınsın, bu mücadelenin ardından inanıyorum ki muradına ereceksin. Siz çok güzel bir aile olacaksiniz bu kadar sevgi dolu bir ortamda büyüyen bir çocuk dünyanın en mutlu çocuğu olacak. Allah işlerini su gibi akitsin inşallah
Acikcasi zaza son 2 yildir okuyorum sizi yaklasik 1 yildirda uyeyim 2.5 yil once evlendim ilk evliligim diyorum ya hayata cok gec baslayanlardanim hic tup bebek yapmadim bebek olayini son 2 yildir dusunuyorum ondan once hic bebek olayini arastirmadimAngel
İnternet çok kötü olduğu için yazamadım
Seni çok severim
Senelerdi sende az çekmedin
İnşallah bu son olsun kuzum
Amin zazam senin yolun hem cok uzundu hem de cok meaakkatli rabbim insallah bu sefer tum acilarini unutturacak saglikli bir evladin olacakMiom ameliyatından sonra beni burakmayan rahim içi yapışıklıklar ve saysız histeroskopiler
Biliyorsun dr Cem Akarsu toparladı rahmimi 5-6 histeroskopi amelyatları sonrası
Benim durum daha fenaydı
Cem beyden önce belki 3-4 prof histeroskopi yaptı ama yine yapıştı
Cem bey her ameliyat sonrası,her defa bir kısmı açtıkca rahim içinde ameliyat sonrası baloncuk koydu içine iki dün sonra çıkardı
Ve amelyat sonrası estrofem hapı verdi kullanmaya
Estradiol salgılandıkca rahim zarı yapışmıyormuş
Öyle zor yollardan geçtim
Allah bunu hiç kimseye yaşatmasın
Senelerdir hep beğendin yazılarımıAcikcasi zaza son 2 yildir okuyorum sizi yaklasik 1 yildirda uyeyim 2.5 yil once evlendim ilk evliligim diyorum ya hayata cok gec baslayanlardanim hic tup bebek yapmadim bebek olayini son 2 yildir dusunuyorum ondan once hic bebek olayini arastirmadim
Ama bende seni seviyorum burdaki tum kozlari seviyorum bizler kaderdasiz ve hic kimseye anlatamadigimiz seyleri birbirimizle paylasiyoruz
İnşallah canımSana can olsunlar inşallah
Canım cok geçmiş olsun,tedavini olup bir an önce yavrularını alıp gelirsin inşallah, dualarım seninleKizlar benim cikolata kistim 11 cm olmus 12 gun icinde rahmimde kalinlasma yok tarlusal icmene ragmen historiskopiyle birlikte laparoskopi olucam yani ameliyat olucam yakinda günü bana bagli.andreyle konusucam bakalim ne diyecek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?