Aminnnn15 Kasım da kievdeym inşallah herkesin duaları kabul olur , bebislerimiz bizimle olur
Az kalmis,Aminnnninşallah , ben 11 kasımda kievdeyim Havalimanında durumlar nasıl bilgilendiririm seni
Teşekkür ederim canım iyiki varsınAminnnninşallah , ben 11 kasımda kievdeyim Havalimanında durumlar nasıl bilgilendiririm seni
Biz kimlikle giriş yapacagzAz kalmis,
Hayirli olsun canim.
Asi varsa sorun yok.
kimlikle giris yapilacaksa orada form dolduracaksiniz. Kalem alin yaniniza bol bol. Pasaport varsa yag bal girersiniz.
Allah hepinizin tedavisini başarıyla bitirsinKasımda bildigimizLittleBlueDaisy ve ben varız kiev yolcusu ama 15 kisi civarı tedavisi planlanan varmış sanırım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hayirli olsun,15 Kasım da kievdeym inşallah herkesin duaları kabul olur , bebislerimiz bizimle olur
Kimlikle giriste form dolduruluyor sadece. Kalemi unutmayin üç beş atın çantanıza. Formu doldurup veriyorsunuz o kadar. Telefonunuza google çeviri yukleyin. İnternetsiz de calisiyor. Gerekirse sormak istediginizi oraya yazar suratina dayarsiniz görevlinin. Ingilizce bilmiyorlar.Biz kimlikle giriş yapacagzson dk karar değiştirdiğimiz için pasaport çıkarmaya zamanımız olmadı
Gelsinnn kasım bebeleriiii15 Kasım da kievdeym inşallah herkesin duaları kabul olur , bebislerimiz bizimle olur
AminGelsinnn kasım bebeleriiii
Eminim gizli takipcilerde olucak orda
Allah bu yolda çabalayan tüm kadınların yüzünü güldürsün
Euro baş alıp gitti
Hiç bir tedavi çöp olmasın
Hiç bir umut boşa çıkmasın
Allah razı olsun canımGelsinnn kasım bebeleriiii
Eminim gizli takipcilerde olucak orda
Allah bu yolda çabalayan tüm kadınların yüzünü güldürsün
Euro baş alıp gitti
Hiç bir tedavi çöp olmasın
Hiç bir umut boşa çıkmasın
Amin Allah hepinizden razı olsunAllah razı olsun canımiyi ki varsın seni ve bebisini rabbim hep korusun gelsin bebişleriimiiz
Çok teşekkür ederimAz kalmis,
Hayirli olsun canim.
Asi varsa sorun yok.
kimlikle giris yapilacaksa orada form dolduracaksiniz. Kalem alin yaniniza bol bol. Pasaport varsa yag bal girersiniz.
Elimde olsaydı gidip sizi orda karşılardımTeşekkür ederim canım iyiki varsınTanışmak için sabırsızlanıyorum
Oyyyy kuzum kıyamam, görürsün elbette. Bir de B12 vitaminine baktır canım az olunca mide bulantısı çok oluyormusBen artık dayanamadım ve bugun mıde ıcın ilac yazdırdım inşallah faydasını görürümkusmaktan icin dısıma cıktı
Tamaram bak buda iyi bilgiOyyyy kuzum kıyamam, görürsün elbette. Bir de B12 vitaminine baktır canım az olunca mide bulantısı çok oluyormus
Güzel anne Allah seni ve bebeklerini korusunTeşekkür ederim canım bebekler iyi, iki gün önce ikiz bebeklerimin arasındaki zarı deldi doktorum ver küçük bebeğim kurtuldu çok şükürBiz ondan vazgeçmedik o da bizi bırakmadı Şimdi büyüyorlar annelerini yatağa düşürdükleri yetmezmiş gibi kasık ağrılarım arttı rahim büyüdükçe Rabbim hepinize ummadığınız mutluluklar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?