Amiiiiiiiinnnnnnnnnn

Rabbbim gonlune gore verdi vallahi erkek istiyordu superrrr

Maşallah Allah tamamına erdirsin , hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar hep erkek çocuk istiyordu Allah nasip etti demek çok içten dua etmiş , çok sevindim

15 Kasım'da tedaviye gidiyormussun. Takip edicem sonucunu.
Allah yardımcın olsun , bebislerinle gel insAllah. Teşekkür ederim cevabın için.

Cok şükür canım bence durdu ama yine de kendi kendine dikkat etmen gerekiyor. Aminnnn

Keske gidebilsek canım , hafta sonu ya da tatilde bende cok isterim ama. Eğer izinsiz ülkeyi terk edersek meslekten ihraca kadar gidiyor. Yaptırımları çok ağır. Amire de bunu açıklayıp birkaç günlük kieve gidicez diyemez. Nasıl denir bilmiyorum.

Ben hala deli gibi safra cikariyorim ve gun boyunca bulsanti, kusma ve tukuruk salgisi hala devam ediyor ve doguma 1ay kaldi...inş sizinkisi bu kadar dvm etmez cunku bi zmn sonra insanin ciddi derecede hayat kalotesi düşüyor
Az kalmış çok şükür, benim kardeşim senin gibiydi dogurana kadar kusmustu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Şükürler olsunnn maiallah zirkamaÇok sevindim sağlıklı olmalarına ve dualarımız kabul olmuş gerçekten erkek istiyorduSıra sende innş zazam dualarımızın kabul olduğunu sende de görücez

Ve sevgili kasım ekibi kalbim dualarım sizlerleyazılanları okudukça hepinize ayrı ayrı dua ediyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsunn Bebeklerinizi de alın gelin

İnşallah Durubalım
Darısı bana ve Zumrona

Biliyodum bu güzel haberle geleceğini
Ama benim gözüm diğer büyük haberde
En çok onu istediğini de biliyorum. Sağlıkla atsın güzel kalbi miniğinin

Başınız sağolsun canım, beklemek çok zor bende benzer durum yaşadım tedevinin ortasında eşimin ailesinden kaynaklı problemler yüzünden, eşim hazır hissetmediği için ve bazı başka nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kalmıştık bende açmıyorum konuyu ama içim de içimi yemiyor değil, Allah yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…