• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim canım bebekler iyi, iki gün önce ikiz bebeklerimin arasındaki zarı deldi doktorum ver küçük bebeğim kurtuldu çok şükür ♥️Biz ondan vazgeçmedik o da bizi bırakmadı😍 Şimdi büyüyorlar annelerini yatağa düşürdükleri yetmezmiş gibi kasık ağrılarım arttı rahim büyüdükçe 😌 Rabbim hepinize ummadığınız mutluluklar nasip etsin inşallah 🤲🏻
Masallah,
Umarim hepsini saglikli sekilde kucaginiza alirsiniz. :dua:

Ben de gece terleme ,uyanma,bazen carpinti yapti sonradan gecti ben trisequensi biraktim ondan oldu diye dusunmustum. Simdi oral olan progesteron cok fena sersemletiyor dun biraktim.fitil ve igne ile devam edicem…sana diledigin bol rakamli beta hcgler 🥰
Estrofem kullanirken olmustu degil mi bunlar?
Ben transfer asamasina gelebilsem keske

Maşallah diyelim
Yemin ederim hiç hamileliğin tadını çıkaramıyorum
Bir sancım olduğında başım donumun içinde,kanama varmı diye
Aynı aynı öksürsem kanadım bu mı aksırsam kanadım mı gece uykumda dönsem kanadım mı kocam salona taşındı yazık adamı uyutmuyom her dk ben bi bakim diye kalkmaktan 🤣🤣🤣

Esracim gençsin, heyecanlısın, ilk kez böyle bir şey yaşıyorsun seni çok iyi anlıyorum. Ancak her sey de buraya yazılmaz ki yanı “tuvalete çıktım normal mi” diye sorulmaz öyle ulu orta. Çok endişe ediyorsan özelden sorabilirsin. Ayrıca bir çok arkadaşım yazmış ama ben de belirtmek isterim hep acil soruların oldu ve ben de kendimce sana cevap verdim ama teşekkür bile etmedin. Kimseye de cevap vermedin. Sence de bu biraz bencilce değil mi? Burada sana destek veren arkadaşlarım senden büyük ve yine de sana anlayışla cevap veriyorlar. Bu nedenle de saygıyı hakediyorlar bence sen ne dersin? Dalga gecmek çok yanlış bir hareket, emin ol yine de sana yardım edeceklerdir ama kalp kirmanin bir anlamı yok. Lütfen biraz sakin ol ve heyecanla test gününü bekle 😇
🤩🤩🤩🤩🤩

igne yerlerinin kaşınması normal canım,bendeki kasinti tum vucudu kaplayan ürtiker seklinde oldu.ödem ve kasinti icin kullandigin jeli dr mu verdi,her kremi sürme canim.
bundan beter olmadan devam eder umarim gebeligin🥰
Elden ele Zazadan alindi krem ismi. kasinti için de eczacı verdi jel.
cok sukur ilerlemiyor. sürmesem fena olurum gibi geliyor.
Seninki fena olmuş gercekten Cok geçmiş olsun . Simdi iyimisin ?

Teşekkür ederim canım bebekler iyi, iki gün önce ikiz bebeklerimin arasındaki zarı deldi doktorum ver küçük bebeğim kurtuldu çok şükür ♥️Biz ondan vazgeçmedik o da bizi bırakmadı😍 Şimdi büyüyorlar annelerini yatağa düşürdükleri yetmezmiş gibi kasık ağrılarım arttı rahim büyüdükçe 😌 Rabbim hepinize ummadığınız mutluluklar nasip etsin inşallah 🤲🏻
Maşallah size 🧿🧿🧿🧿nasıl sevindim ve duygulandım , Allah sağlıkla hepsini kucağınıza almayı nasip etsin evinize bereket getirsinler , hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🙏🙏🙏🙏

iyiyim canım embriyoları dondurduk geçen ay rahim durumum iyi değildi kalındı bu ay ginera kullanıyorum hap beş tane kalınca lukrin depot yapacağım sağolsun zaza ilaç protokolünü gönderdi onu isteyeceğim doktorumdan gebeliğin tekrar hayırlı olsun Allahım kucağına aldırsın
Cabalarin boşa cikmasin canim :dua:
En güzel sekilde transferin gerçekleşir canina can olur bebelerin.
Kac embriyo dondurdun durumlarini paylasti mi doktorun.

Maşallah diyelim
Yemin ederim hiç hamileliğin tadını çıkaramıyorum
Bir sancım olduğında başım donumun içinde,kanama varmı diye
Hic sorma ,
Dun kediciklerimle fazla ugrasmisim. Göbek çevremde bicak batmalari oluştuydu aksam.
Aynen o dediğindi durumum.

Elden ele Zazadan alindi krem ismi. kasinti için de eczacı verdi jel.
cok sukur ilerlemiyor. sürmesem fena olurum gibi geliyor.
Seninki fena olmuş gercekten Cok geçmiş olsun . Simdi iyimisin ?
oh cok sükur,iyi geldiyse.cunku evet ,popolar sonlara dogru gercekten epey zorluyor.iyim iyim cnm,hap , fitil ve depot a devam ediyoruz.igneyi birakinca rahatladim.

Bende cylo prognaviyi degostirip clime gecmem etkilemis butun hormonlar tepetaklak oldu bide doktor cikolata kisti etkilemistir diyor bakalim yarin sonuclar ne cikacak
Hic dert yapmayin.
Allahin izniyle bir baslasaniz eminim doğum için gun sayacaksiniz.

Kızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura😂😂😍😍😍
Pazar gece 23.00 kanamam oldu sancı ve ağrıyla
Parmak kadar parça ve başında tırnak kadar beyaz baloncuk
Çok kötü halimle ben düşürdüm dedim ve ilaçları nerdeyse hiç içmek istemiyordum
Kanamam düşürdükten sonra anında durdu
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm😍😍😍😍😍
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Kalp atışına 2 hafta sonra gel dedi😄😄😄😄😄
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler🤲💋💋🤲🤲🤲🤲💋💋💋💋
Zaza'cım çok ama çok sevindim. İnşallah kalp atışlarını da duyacağız ve kucağına da sağlıkla alacaksın.
İnan sevincini yüreğimde hissediyorum. Senin için çok ama çok seviniyorum. :nazar::KK36::KK6::KK200:

Çok teşekkürler canım hepimizin inşallah 🙏 son 2 gündür ve bugün kanamam yok çok şükür kendime bi maşallah diyim 🧿🙃 cumartesi de kontrolüm var bakalım inşallah içerde de durmuştur da artık hamileliğin keyfini çıkarırız 🤰🏻👼🤰🏻👼 darısı isteyen herkese inşallah 🙏 sağlıklı hayırlı bebişler olsun 🙏🎈
O zaman benden de bir maşallah :dua:
Cok fazla bilgim olmasa da kanama yoksa icerde de temizdir diye düşünüyorum.
Insallah artik kanaman olmaz. Problemsiz devam edersin canim

Back