Zaza'cım çok ama çok sevindim. İnşallah kalp atışlarını da duyacağız ve kucağına da sağlıkla alacaksın.
İnan sevincini yüreğimde hissediyorum. Senin için çok ama çok seviniyorum.
Çok ama çok teşekkür ederim
İyiki varsınız

Herkese merhaba yazılanları sürekli takipteyim ama yazmaya şimdi karar verdim. Hamile olanlara sağlıklı bebekler, olmak isteyenlerin de en kısa sürede bu güzel haberi almalarını canı gönülden dilerim ama bu sürece yeni başlayacak olanlar için, merak edenler için elimden geldiğince yazmak istedim. Öncelikle zazaya sürecimin her aşamasında hep yanımda olduğu için sonsuz teşekkürler esra12 arkadaşın yazdıklarını okuyunca kendimin ilk tedavisi aklıma geldi tam 12 gün hiç kıpırdamadan yatmıştım, evden çıktığımda resmen adım atmakta zorlandım hatta o dönem annem köfte yapmış içinde maydonoz var bunu yiyemem düşer diyecek kadar pinpirikliydim ama tuttu mu maalesef olmadı Ondan sonrakilerin hemen hepsi yine böyle aşırı stres, sürekli ağlama hali, tuvalete çıktım bebek düştü kesin düşüncesi daha neler neler… duphalac şurupla kardeş olmuştum, elimde şişeyle geziyordukama son tedavimde zehirlenmeyi yaşadım, tuvaletten çıkamadım. İlaç alerji yaptı, hastanelerde yattım ama olacağı varsa oluyor bunun sizin tuvalete gitmenizle, öksürmeniz, hıçkırmanızla hiçbir alakası yok inanın… yeter ki Allah ‘ol’ demiş olsun… daha da ötesi yok. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz, burdaki herkes bütün hamilelerden çok çok daha fazla emek veriyor, bundan sonrası sabırla beklemek, dua etmek. Hakkınızda hayırlısı olsun bundan dolayı da kimse kimseyi kırmasın çünkü hormonlar zaten her şeye daha alıngan olma, öfkelenme nedenimiz. Böyle zamanları birbirimize daha da zorlaştırmayalım

Bıraya yazmana çok sevindim
Artık aramızdasın

Selam ve hosgeldiniz.

Detaylari okumayan Ilgililer ve yanlilari ile beraber Olayi siz de yanlis anlamissiniz.

Oncelikle soru soruldu diye kimse birsey demiyor. Tabi ki soru sorulacak. Bilgi edinilecek.

Burasi paylasim alani. Hepimiz birbirimize yârdim için buradayız.

Tirnak içinde soyluyorum

“Birbirimize” yârdim

Hep bana hep bana olursa olmaz.

Soru sorulur

Cevabi alinir

Tekrar sorulur tekrar cevabi alinir

Ve bu tekrarlar devam eder.

Karsiliginda bir kez olsun teşekkür edilmezse. ve diğer kişilerin de hali hatri sorulmazsa

Ve + sonrasinda da dalga gecilir gibi yorumlar yapilirsa. Orada durulacak.

Ve sonrasinda da derim ki.

Umarim tedaviniz olumlu olmuştur..

Sevgiler,

Kızlarcım benim 6 ay oldu hala kusuyorum üzmek istemem sizi ama Sabah bulantılarım hiç kesilmedi, ilk safra çıkışından sonra Onzyd 4 mg içiyorum ve sanırım doğuma kadar içeceğim
Ben hala deli gibi safra cikariyorim ve gun boyunca bulsanti, kusma ve tukuruk salgisi hala devam ediyor ve doguma 1ay kaldi...inş sizinkisi bu kadar dvm etmez cunku bi zmn sonra insanin ciddi derecede hayat kalotesi düşüyor

Kızlar merhaba , tedavide olanlara güzel sonuclar diliyorum.
Hamile olanlara da sağlıklı , sıhhatli doğumlar insAllah kucağınıza almak nasip olsun
Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Birkaç yıldır foruma üyeyim. 29 yaşındayım artık donasyona başlama kararı aldım , çünkü zaman gectikce eşim cocuk istemiyorum demeye başladı.
- Bizim izin sıkıntımız var , esim kamuda o yüzden 30 gün izni oluyor ve bu süre içinde kieve ön görüşmeye gitmek zorlaşıyor. Parca izin kullanamiyorz. 20+10 şeklinde 2 seferde kullandiriyorlar. Ve aralarında 6 ay oluyor. Ön görüşmeye gitmeden tedavi olup gebe kalan var mı ?
Bende kliniği görmek istiyorum önceden aslında , gitmemek mantıklı mi onu da bilmiyorum.
Ön görüşmeye gitmeyenler icin hangi tahlilleri istiyorlar. Bir sıkıntı varsa Türkiye'de bu tahlillerle anlasilmama ihtimali felan mı var ki , klinik görüşme istiyor. Kafam cok karisik. Uzun oldu hakkınızı helal edin , tecrubelerinizi bekliyorum :)

Ben hala deli gibi safra cikariyorim ve gun boyunca bulsanti, kusma ve tukuruk salgisi hala devam ediyor ve doguma 1ay kaldi...inş sizinkisi bu kadar dvm etmez cunku bi zmn sonra insanin ciddi derecede hayat kalotesi düşüyor
cok az kalmis neyseki..cok sükür bu güne kadar sağlikla gelmissiniz..son 1 ayiniz daha guzel gecsin,kolaylikla bir dogum diliyorum

Arkadaslar hepinizden ozur dileyerek son kez yazip uzaklasicagim gercekten yazmasam catlicam
Ben bu sayfayi taa 2015'den beri takip ediyorum.hamile kaldigim halde hic bu sayfayi birakamadim.zaza hanim hamile kaldigi halde bile hic bu sayfaya yazip tebrik bile etmedim ama kendi icimde dua edip cok sevinmisimdir. Hatta her gebe kalana kendimmis gibi cok sevindim.
Beni en cok etkileyen dusuk yptigi gun baska bi hamileyi sorup dua etmesi sahsen ben bukadarini yapamazdim yani "her yigidin harci degil" herkesin derdine kosmasi yillardir kimler geldi kimler gecti herkesin derdini kendi derdi gibi gormesi beni cok etkiliyor inanin kendisiyle hic bi sohbetim yakinligim yok.Rabbim hepinizin gonlunu sevindirsin

Okadar duygulandım ki
Allah sizden razı olsun
Beni tanımadan bana dua etiniz

Kasımda bildigimiz LittleBlueDaisy ve ben varız kiev yolcusu ama 15 kisi civarı tedavisi planlanan varmış sanırım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
15 Kasım da kievdeym inşallah herkesin duaları kabul olur , bebislerimiz bizimle olur

Ben ön görüşmeye gitmedim canım tahlilleri burada istediğin doktorda yaptırabilirsin .Ön görüşmeye gitmedigim için bende merak ediyorum ama giden arkadaşlar çok yardımcı oldu burada Zor olmuyor hiç korkma Andrey yardımcı oluyor

Canım bir resmi tatile veya haftasonuna denk getirin gidin cuma akşam iş çıkışı gitseniz cumartesi tüm işlemleriniz yapılır pazar dönersiniz ben ön görüşmeye gittim gitmenizi tavsiye ederim ama gitmeden hamile kalanlar veya gittiği halde kalamayanlar da var yani bu bir kriter değil … Allah yardımcınız olsun inşallah sizde anne olacaksınız dualarımız sizinle

Hosgeldiniz,
Oncelikle hayirli olsun
Bircok kisi gitmeden tedaviye basladi ve sonuc aldi.
Sizi cevaplayacaklardir.

Allah yar ve yardimciniz olsun,
Hayirlisiyla kucaginiza alin.
Selametle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…