- 3 Temmuz 2020
- 31
- 182
- 23
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy La lunam okadar bunu çok istiyorum kiBiliyodum bu güzel haberle geleceğini
Ama benim gözüm diğer büyük haberde
En çok onu istediğini de biliyorum. Sağlıkla atsın güzel kalbi miniğinin
Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Tedavinizde de başarılar dilerimİnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim
Amiiinnn canımBaşınız sağolsun canım, beklemek çok zor bende benzer durum yaşadım tedevinin ortasında eşimin ailesinden kaynaklı problemler yüzünden, eşim hazır hissetmediği için ve bazı başka nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kalmıştık bende açmıyorum konuyu ama içim de içimi yemiyor değil, Allah yardımcın olsun inşallah
Amiiiinnn
evet canım beşinci gün 4 tane embriyoCabalarin boşa cikmasin canim
En güzel sekilde transferin gerçekleşir canina can olur bebelerin.
Kac embriyo dondurdun durumlarini paylasti mi doktorun.
Allah razı olsun canım herşeyde var bir hayır sonuçta çocuğu tek başıma yapamam yada o mutsuzken ondan bana destek olmasını bekleyemem ben onu çok iyi anlıyorum bu derdinin üzüntüsünün arasında benden özür dileyecek kadar ince düşünmüşse benim de onu düşünmem lazım sende üzme kendini böyle zamanlarda destek olmak lazım için içini yemesin nasipte ne varsa o olur de rahat bırak kendiniBaşınız sağolsun canım, beklemek çok zor bende benzer durum yaşadım tedevinin ortasında eşimin ailesinden kaynaklı problemler yüzünden, eşim hazır hissetmediği için ve bazı başka nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kalmıştık bende açmıyorum konuyu ama içim de içimi yemiyor değil, Allah yardımcın olsun inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsunBaşınız sağolsun, Allah sabır versin. Tedavinizde de başarılar dilerim
Hem ne dualar ediyorum yastığa başımı her koyduğumda hepinize, hepimize.. Hepimizin hikayesi ayrı bi survivor resmen.Oyyy La lunam okadar bunu çok istiyorum ki
Dua et güzel anne
İkizlerini ve seni çoookk öperim
Ne kadar ince düşüncelisin Allah gönlüne göre versin evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzel kalpli anne adayı ❤Hem ne dualar ediyorum yastığa başımı her koyduğumda hepinize, hepimize.. Hepimizin hikayesi ayrı bi survivor resmen.
Bizde SİZİ seni öperiz teyzesi
Bulantılarla mücadele edip aynı zamanda işe devam etmeye çalışıyorum o yüzden bi kaç günlük biriktirip okuyorum hepinizi, yolumuz çok güzel arkadaşlar sonu çok ışıklı hepiniz emeğinizin karşılığını alın en mümkün zamanda inşallah
Arada sperm donasyonu olduğumuzdan bahsediyorum bilerek kilit kelimeler kullanarak ki benim gibi arama yapan kişilerin önüne düşeyim sorularına yardımcı olayım elimden geldiğince diye ama yine de yazışmalar arasında kaçırırsam beni bilen arkadaşlar etiketleme yapıp paylaşırsa daha çok kişiye ulaşır, anlatırım bende sürecimizi Z Zaza74
P pandaaa çok sevindim canım 4 meleğin de hala seninle olmasın ilk transfer olduğun zamanlarda bende tedaviye yeni başlayacaktım sayfada konuştuğum ilk kızlardansın takip ediyorum durumunu, Rabbim nazardan korusun kollasın seni ve yavrularınıTeşekkür ederim canım bebekler iyi, iki gün önce ikiz bebeklerimin arasındaki zarı deldi doktorum ver küçük bebeğim kurtuldu çok şükür Biz ondan vazgeçmedik o da bizi bırakmadı Şimdi büyüyorlar annelerini yatağa düşürdükleri yetmezmiş gibi kasık ağrılarım arttı rahim büyüdükçe Rabbim hepinize ummadığınız mutluluklar nasip etsin inşallah
Canım vakti zamanı gelince olacaktır üzülme inşallah tedaviye basladığını söylediğin günler gelecek beraber gün sayıcaz pozitifle sevinicez herşey güzel olacak biraz sabret ❤❤Başınız sağolsun canım, beklemek çok zor bende benzer durum yaşadım tedevinin ortasında eşimin ailesinden kaynaklı problemler yüzünden, eşim hazır hissetmediği için ve bazı başka nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kalmıştık bende açmıyorum konuyu ama içim de içimi yemiyor değil, Allah yardımcın olsun inşallah
Amin canımİnşallah ikisi içinde büyüsün ve sana evlat olsun
Canim benim artik rabbim hepimizin yüzünü güldürsün herzaman dua ediyorum hepimiz icinAmin Eftalios çuğum ne güzel dualar
Başınız sağolsun canım allah dayanma gücü versinİnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim
Çok sevindim canım iyi olmanıza. Başka sıkıntı yaşamadan sağlıkla gelsinler inşallahTeşekkür ederim canım bebekler iyi, iki gün önce ikiz bebeklerimin arasındaki zarı deldi doktorum ver küçük bebeğim kurtuldu çok şükür Biz ondan vazgeçmedik o da bizi bırakmadı Şimdi büyüyorlar annelerini yatağa düşürdükleri yetmezmiş gibi kasık ağrılarım arttı rahim büyüdükçe Rabbim hepinize ummadığınız mutluluklar nasip etsin inşallah