• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biliyodum bu güzel haberle geleceğini 🥰🥰🥰
Ama benim gözüm diğer büyük haberde ❤️❤️❤️
En çok onu istediğini de biliyorum. Sağlıkla atsın güzel kalbi miniğinin 🥲
Oyyy La lunam okadar bunu çok istiyorum ki
Dua et güzel anne
İkizlerini ve seni çoookk öperim

İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin 🙏🙏Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim 🙏
Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Tedavinizde de başarılar dilerim 🙏

Başınız sağolsun canım, beklemek çok zor bende benzer durum yaşadım tedevinin ortasında eşimin ailesinden kaynaklı problemler yüzünden, eşim hazır hissetmediği için ve bazı başka nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kalmıştık bende açmıyorum konuyu ama içim de içimi yemiyor değil, Allah yardımcın olsun inşallah 🤲
Amiiinnn canım
Allah işinizi kolaylaştırsın
Eşinizin problemleri çözülsün

Başınız sağolsun canım, beklemek çok zor bende benzer durum yaşadım tedevinin ortasında eşimin ailesinden kaynaklı problemler yüzünden, eşim hazır hissetmediği için ve bazı başka nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kalmıştık bende açmıyorum konuyu ama içim de içimi yemiyor değil, Allah yardımcın olsun inşallah 🤲
Allah razı olsun canım herşeyde var bir hayır sonuçta çocuğu tek başıma yapamam yada o mutsuzken ondan bana destek olmasını bekleyemem ben onu çok iyi anlıyorum bu derdinin üzüntüsünün arasında benden özür dileyecek kadar ince düşünmüşse benim de onu düşünmem lazım🙏 sende üzme kendini böyle zamanlarda destek olmak lazım için içini yemesin nasipte ne varsa o olur de rahat bırak kendini☺️

Oyyy La lunam okadar bunu çok istiyorum ki
Dua et güzel anne
İkizlerini ve seni çoookk öperim
Hem ne dualar ediyorum yastığa başımı her koyduğumda hepinize, hepimize.. Hepimizin hikayesi ayrı bi survivor resmen.

Bizde SİZİ seni öperiz teyzesi 🥰🥰

Bulantılarla mücadele edip aynı zamanda işe devam etmeye çalışıyorum o yüzden bi kaç günlük biriktirip okuyorum hepinizi, yolumuz çok güzel arkadaşlar sonu çok ışıklı hepiniz emeğinizin karşılığını alın en mümkün zamanda inşallah 🙏🏻

Arada sperm donasyonu olduğumuzdan bahsediyorum bilerek kilit kelimeler kullanarak ki benim gibi arama yapan kişilerin önüne düşeyim sorularına yardımcı olayım elimden geldiğince diye ama yine de yazışmalar arasında kaçırırsam beni bilen arkadaşlar etiketleme yapıp paylaşırsa daha çok kişiye ulaşır, anlatırım bende sürecimizi Z Zaza74

Hem ne dualar ediyorum yastığa başımı her koyduğumda hepinize, hepimize.. Hepimizin hikayesi ayrı bi survivor resmen.

Bizde SİZİ seni öperiz teyzesi 🥰🥰

Bulantılarla mücadele edip aynı zamanda işe devam etmeye çalışıyorum o yüzden bi kaç günlük biriktirip okuyorum hepinizi, yolumuz çok güzel arkadaşlar sonu çok ışıklı hepiniz emeğinizin karşılığını alın en mümkün zamanda inşallah 🙏🏻

Arada sperm donasyonu olduğumuzdan bahsediyorum bilerek kilit kelimeler kullanarak ki benim gibi arama yapan kişilerin önüne düşeyim sorularına yardımcı olayım elimden geldiğince diye ama yine de yazışmalar arasında kaçırırsam beni bilen arkadaşlar etiketleme yapıp paylaşırsa daha çok kişiye ulaşır, anlatırım bende sürecimizi Z Zaza74
Ne kadar ince düşüncelisin Allah gönlüne göre versin evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzel kalpli anne adayı ❤🌸🌹

Teşekkür ederim canım bebekler iyi, iki gün önce ikiz bebeklerimin arasındaki zarı deldi doktorum ver küçük bebeğim kurtuldu çok şükür ♥️Biz ondan vazgeçmedik o da bizi bırakmadı😍 Şimdi büyüyorlar annelerini yatağa düşürdükleri yetmezmiş gibi kasık ağrılarım arttı rahim büyüdükçe 😌 Rabbim hepinize ummadığınız mutluluklar nasip etsin inşallah 🤲🏻
P pandaaa çok sevindim canım 4 meleğin de hala seninle olmasın 🤲🤲 ilk transfer olduğun zamanlarda bende tedaviye yeni başlayacaktım sayfada konuştuğum ilk kızlardansın takip ediyorum durumunu, Rabbim nazardan korusun kollasın seni ve yavrularını ❣️

Canım vakti zamanı gelince olacaktır üzülme inşallah tedaviye basladığını söylediğin günler gelecek beraber gün sayıcaz pozitifle sevinicez herşey güzel olacak biraz sabret ❤❤

İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin 🙏🙏Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim 🙏
Başınız sağolsun canım allah dayanma gücü versin

Teşekkür ederim canım bebekler iyi, iki gün önce ikiz bebeklerimin arasındaki zarı deldi doktorum ver küçük bebeğim kurtuldu çok şükür ♥️Biz ondan vazgeçmedik o da bizi bırakmadı😍 Şimdi büyüyorlar annelerini yatağa düşürdükleri yetmezmiş gibi kasık ağrılarım arttı rahim büyüdükçe 😌 Rabbim hepinize ummadığınız mutluluklar nasip etsin inşallah 🤲🏻
Çok sevindim canım iyi olmanıza. Başka sıkıntı yaşamadan sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🤲🏻

Sanırım ben demek istediğimi tam olarak anlatamadım. Bu site,hepimizin sorularına cevap bulmak için en çok başvurduğu yer, en yakınlarımıza bile diyemediğimizi burda birbirimize anlatıyoruz. Ben soru sorulduğundan rahatsız olduğuma dair bir ifade kullandığımı düşünmüyorum ama yanlış anlaşıldım sanırım.

Dediğinize katılıyorum bencilce sadece soru sorup, istediği cevabı alıp sonra hiçbir şeye karışmamak en azından bir tebrik bile etmemek gerçekten çok rahatsız edici.

Benim tedavim olumlu, burdan çok yazmasam da zazayla özelden sürekli yazıştık sağolsun bana her konuda çok yardımcı oldu. Belki de o yüzden niyetini bildiğimiz insanların farklı şekilde yaftalanması ister istemez karşımızdakini savunma ihtiyacı geliştiriyor😊

Back