• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelsinnn kasım bebeleriiii😍😍😍
Eminim gizli takipcilerde olucak orda🤣
Allah bu yolda çabalayan tüm kadınların yüzünü güldürsün
Euro baş alıp gitti
Hiç bir tedavi çöp olmasın
Hiç bir umut boşa çıkmasın🤲❤️
Amiiiiiiiinnnnnnnnnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlaaaarrrr
Az önce Zirkamdan güzel haber geldi
İki bebeği reduksiyon yaptı biliyorsunuz cmrtesu
Bugün ilk müayinesi vardı
Çok şükür hiç kanaması olmadan o iki bebek küçülmüş
Veeeeeee Zirkamın iki erkek bebeği olucakmışşşş😂😂😂
Dualarımız kabul oldu
Oğul diye diye duruyordu😍
Rabbbim gonlune gore verdi vallahi erkek istiyordu superrrr

Kızlaaaarrrr
Dualarımız kabul oldu
Maşallah 🧿 Allah tamamına erdirsin , hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar 🙏 hep erkek çocuk istiyordu Allah nasip etti demek çok içten dua etmiş , çok sevindim 🥰🎈🎈🎈

Ben ön görüşmeye gitmedim canım 😅 tahlilleri burada istediğin doktorda yaptırabilirsin .Ön görüşmeye gitmedigim için bende merak ediyorum ama giden arkadaşlar çok yardımcı oldu burada 😊 Zor olmuyor hiç korkma Andrey yardımcı oluyor
15 Kasım'da tedaviye gidiyormussun. Takip edicem sonucunu.
Allah yardımcın olsun , bebislerinle gel insAllah. Teşekkür ederim cevabın için.

Çok teşekkürler canım hepimizin inşallah 🙏 son 2 gündür ve bugün kanamam yok çok şükür kendime bi maşallah diyim 🧿🙃 cumartesi de kontrolüm var bakalım inşallah içerde de durmuştur da artık hamileliğin keyfini çıkarırız 🤰🏻👼🤰🏻👼 darısı isteyen herkese inşallah 🙏 sağlıklı hayırlı bebişler olsun 🙏🎈
Cok şükür canım 🙏 bence durdu ama yine de kendi kendine dikkat etmen gerekiyor. Aminnnn 🙏🙏❤️

Canım bir resmi tatile veya haftasonuna denk getirin gidin cuma akşam iş çıkışı gitseniz cumartesi tüm işlemleriniz yapılır pazar dönersiniz ben ön görüşmeye gittim gitmenizi tavsiye ederim ama gitmeden hamile kalanlar veya gittiği halde kalamayanlar da var yani bu bir kriter değil … Allah yardımcınız olsun inşallah sizde anne olacaksınız dualarımız sizinle 🙏
Keske gidebilsek canım , hafta sonu ya da tatilde bende cok isterim ama. Eğer izinsiz ülkeyi terk edersek meslekten ihraca kadar gidiyor. Yaptırımları çok ağır. Amire de bunu açıklayıp birkaç günlük kieve gidicez diyemez. Nasıl denir bilmiyorum.

Ben hala deli gibi safra cikariyorim ve gun boyunca bulsanti, kusma ve tukuruk salgisi hala devam ediyor ve doguma 1ay kaldi...inş sizinkisi bu kadar dvm etmez cunku bi zmn sonra insanin ciddi derecede hayat kalotesi düşüyor 🥵🥵🤯🥶
Az kalmış çok şükür, benim kardeşim senin gibiydi dogurana kadar kusmustu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏

Kızlaaaarrrr
Dualarımız kabul oldu
Şükürler olsunnn maiallah zirkama🙏🙏🧿❤️Çok sevindim sağlıklı olmalarına ve dualarımız kabul olmuş gerçekten erkek istiyordu🥰Sıra sende innş zazam dualarımızın kabul olduğunu sende de görücez 🤲🤲🤲🤲

Ve sevgili kasım ekibi kalbim dualarım sizlerle🤲🤲🤲yazılanları okudukça hepinize ayrı ayrı dua ediyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsunn 🙏🙏Bebeklerinizi de alın gelin ❤️🧿

Şükürler olsunnn maiallah zirkama🙏🙏🧿❤️Çok sevindim sağlıklı olmalarına ve dualarımız kabul olmuş gerçekten erkek istiyordu🥰Sıra sende innş zazam dualarımızın kabul olduğunu sende de görücez 🤲🤲🤲🤲

Ve sevgili kasım ekibi kalbim dualarım sizlerle🤲🤲🤲yazılanları okudukça hepinize ayrı ayrı dua ediyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsunn 🙏🙏Bebeklerinizi de alın gelin ❤️🧿
İnşallah Durubalım
Darısı bana ve Zumrona🥰

Kızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura😂😂😍😍😍
Pazar gece 23.00 kanamam oldu sancı ve ağrıyla
Parmak kadar parça ve başında tırnak kadar beyaz baloncuk
Çok kötü halimle ben düşürdüm dedim ve ilaçları nerdeyse hiç içmek istemiyordum
Kanamam düşürdükten sonra anında durdu
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm😍😍😍😍😍
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Kalp atışına 2 hafta sonra gel dedi😄😄😄😄😄
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler🤲💋💋🤲🤲🤲🤲💋💋💋💋
Biliyodum bu güzel haberle geleceğini 🥰🥰🥰
Ama benim gözüm diğer büyük haberde ❤️❤️❤️
En çok onu istediğini de biliyorum. Sağlıkla atsın güzel kalbi miniğinin 🥲

İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin 🙏🙏Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim 🙏
Başınız sağolsun canım, beklemek çok zor bende benzer durum yaşadım tedevinin ortasında eşimin ailesinden kaynaklı problemler yüzünden, eşim hazır hissetmediği için ve bazı başka nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kalmıştık bende açmıyorum konuyu ama içim de içimi yemiyor değil, Allah yardımcın olsun inşallah 🤲

Back