Herkese merhaba yazılanları sürekli takipteyim ama yazmaya şimdi karar verdim. Hamile olanlara sağlıklı bebekler, olmak isteyenlerin de en kısa sürede bu güzel haberi almalarını canı gönülden dilerim
ama bu sürece yeni başlayacak olanlar için, merak edenler için elimden geldiğince yazmak istedim. Öncelikle zazaya sürecimin her aşamasında hep yanımda olduğu için sonsuz teşekkürler
esra12 arkadaşın yazdıklarını okuyunca kendimin ilk tedavisi aklıma geldi tam 12 gün hiç kıpırdamadan yatmıştım, evden çıktığımda resmen adım atmakta zorlandım hatta o dönem annem köfte yapmış içinde maydonoz var bunu yiyemem düşer diyecek kadar pinpirikliydim ama tuttu mu maalesef olmadı
Ondan sonrakilerin hemen hepsi yine böyle aşırı stres, sürekli ağlama hali, tuvalete çıktım bebek düştü kesin düşüncesi daha neler neler… duphalac şurupla kardeş olmuştum, elimde şişeyle geziyorduk
ama son tedavimde zehirlenmeyi yaşadım, tuvaletten çıkamadım. İlaç alerji yaptı, hastanelerde yattım ama olacağı varsa oluyor bunun sizin tuvalete gitmenizle, öksürmeniz, hıçkırmanızla hiçbir alakası yok inanın… yeter ki Allah ‘ol’ demiş olsun… daha da ötesi yok. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz, burdaki herkes bütün hamilelerden çok çok daha fazla emek veriyor, bundan sonrası sabırla beklemek, dua etmek. Hakkınızda hayırlısı olsun bundan dolayı da kimse kimseyi kırmasın çünkü hormonlar zaten her şeye daha alıngan olma, öfkelenme nedenimiz. Böyle zamanları birbirimize daha da zorlaştırmayalım