Pandacım 4 bebişinle burda olmana çok çok sevindim inşallah hepiniz çok iyisinizdir

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah inşallah tedaviniz olumlu sonuclanır Allah sabırlar versin

Sağol canım Allah razı olsun sen nasıl oldun bebekler nasıl
Teşekkür ederim canım bebekler iyi, iki gün önce ikiz bebeklerimin arasındaki zarı deldi doktorum ver küçük bebeğim kurtuldu çok şükür Biz ondan vazgeçmedik o da bizi bırakmadı Şimdi büyüyorlar annelerini yatağa düşürdükleri yetmezmiş gibi kasık ağrılarım arttı rahim büyüdükçe Rabbim hepinize ummadığınız mutluluklar nasip etsin inşallah

Senin dilini yerim beeeeennn
Benim kuzularımı sinirlendirdiler
Seni çok seviyorum Pandaaaammmmm

Evet ya igne yerlerim kasiniyor ve sisiyor. İki tane jel kullaniyorum. Biri ödem digeri kasinti icin. Divijelden henüz darbe yemedim
igne yerlerinin kaşınması normal canım,bendeki kasinti tum vucudu kaplayan ürtiker seklinde oldu.ödem ve kasinti icin kullandigin jeli dr mu verdi,her kremi sürme canim.
bundan beter olmadan devam eder umarim gebeligin

Saglikla gelsinler

Ayyy Allaha çok şükür
Annelerin kraliçesi
En cesaretli anne
Allah dört evladınıda sana kanat etsin
Hep mutluluktan uç
Panda senin doktorda iyiymiş
Adı ne?

Senin dilini yerim beeeeennn
Benim kuzularımı sinirlendirdiler
Seni çok seviyorum Pandaaaammmmm
Valla kızdırdılar artık bu ne düşüncesizliktir,bir de zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. Biz de seni çok seviyoruz canım Rabbim bebişini kucağına can eylesin

Herkese saygı duyuyorum.
Olumlu, olumsuz..
Ve sanırım herkes çok farklı anladı.
Siz çok güzel yazdınız Benide ifade ettiğinizi düşünüyorum.
Teşekkür ederim paylasiminizdan dolayı.

Canim, n'aptin iyimisin.
Tedavi durumunun nedir?
Dualarimdasin
iyiyim canım embriyoları dondurduk geçen ay rahim durumum iyi değildi kalındı bu ay ginera kullanıyorum hap beş tane kalınca lukrin depot yapacağım sağolsun zaza ilaç protokolünü gönderdi onu isteyeceğim doktorumdan gebeliğin tekrar hayırlı olsun Allahım kucağına aldırsın

Ben artık dayanamadım ve bugun mıde ıcın ilac yazdırdım inşallah faydasını görürüm kusmaktan icin dısıma cıktı
canım ya iyi yapmışsın ilaç almakla valla kolay kolay geçmiyor bu bulantılar sabah kalkınca tuzlu çubuk kraker yer o biraz rahatlatıyor bide muz ve haşlanmış patates biraz iyi geliyor allah yardımcımız olsun bu bücürler bizi bizden alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…