Canim, n'aptin iyimisin.zazacığım sana da yazamadım ama çok sevindim Rabbim kucağına aldırsın diğer gebe kalan arkadaşlarıma da çok sevindim herkes inşaallah kucaklarına alırlar hamilelerin duası kabul olurmuş arkadaşlar bana da dua edin
Arkadaşına destek olduğunun farkındayım ama sırf ona destek olmak adına böyle davranman bence doğru değil. Bu cevapları verdiğin arkadaşlarım ona büyük bir sabırla cevap verip destek oldular ama sonunda sanki kimse ona yardım etmemiş gibi davranıp dalga geçerek konuştu. Senin de bu yazdıklarını gençliğine bağlıyorum ama lütfen daha dikkatli cevaplar yaz. eğlenceli sevimli bir kadinsin biliyorum seni ama biraz da nezaketle cevap vermelisin. Böyle olmamalı. Üstelik bunlari yazdigin arkadaşlarım hamile yazarken iki kere düşünmek gerekir. Ne dersinIcerlenme lütfen sakin ol
Gecmis olsun canim,olabilir,hatta gecen gün bukadar ay sonra progestrn igne bende alerji yaptıvucut dönem dönem tepki veriyor olabilir
Yok canım kesmemiştim ama azaltmıştım. Ama bu belirtileri tedaviye başladığımda yaşadımTamara sen gebelik olusunca kesmis miydin, yoksa gebelikten sonraki transfer hazirliginda mi olmustu?
Basiniz sagolsun, bu kaybi unutturacak bebek gelsinİnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versinKayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim b
Hay Allah bende de sicak basmasi harici hic belirti yoktu onu da estrofeme mi kaptirdimaaaa ben hamilelikten ter basıyor sanıyorum ilaçtanmıymış o
Ne kadar düşüncelisin canım, Allah sana da senin gibi bir evlat nasip etsin insallahİnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versinKayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim
Tamam ayni durum, henuz estrofem kullaniminda resmen beni uykudan uyandiriyor terleme ve carpinti.Yok canım kesmemiştim ama azaltmıştım. Ama bu belirtileri tedaviye başladığımda yaşadım
Ay ben bise demeyim malum herseyin en yüksek belirtisini yasadim ve yasiyorum halenNormal o zaman bu durum, korkmaya gerek yokmus:))
aa seninde igneden mi kesinlesti mi,divijel de yapabiliomus cunku.cok kotuydu ya iki gece uyuyamadim kasınmaktan.Gecmis olsun canim,
Bende de alerjik durum söz konusu maalesef. Kaşıntım ve şiş. Arada sıvı dışarı çıkıyor eleğe döndüm ha
Insallah cnm insallah tez zamanda Rabbim kucagini doldursunHer sey bebeler icin, valla ben hamile kalip dogursam diyecem sipaya gelisin hem masrafli hem mesakatli:))
Allah sabırlar versin. Doğru zamanda olacaktır zaten siz iyi olun yeter kiİnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versinKayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim
Evet senin zoladex igneler sonrasi fena olmustu.Ay ben bise demeyim malum herseyin en yüksek belirtisini yasadim ve yasiyorum halen
Sağol canım Allah razı olsunCanim basin sagolsun. Allahtan sabir diliyorum
Evet ya igne yerlerim kasiniyor ve sisiyor. İki tane jel kullaniyorum. Biri ödem digeri kasinti icin. Divijelden henüz darbe yemedimaa seninde igneden mi kesinlesti mi,divijel de yapabiliomus cunku.cok kotuydu ya iki gece uyuyamadim kasınmaktan.
ben biraktim igneyi ztn az bir zaman kaldi diye
Ne zaman gecer ki bulantilar acaba doktor söylemistir. Sende o zaman cok erken basladi bulanti. Bende tik yok beta mi versem tekrarBen artık dayanamadım ve bugun mıde ıcın ilac yazdırdım inşallah faydasını görürümkusmaktan icin dısıma cıktı
Tez vakitte rahat bi hamilelik haline donsunBen artık dayanamadım ve bugun mıde ıcın ilac yazdırdım inşallah faydasını görürümkusmaktan icin dısıma cıktı
Allah razı olsun canım Allah en hayırlı zaman da nasip edecektir inanıyorum biz heyecanlı bir yola çıkacaktık ve bu heyecanı beraber yaşayacaktık onunla şimdi onun gönlü bu kadar yaralıyken ondan benimle sevinç yaşamasını beklemek çok bencilce geliyor bana beklemek daha mantıklı şimdilik duanızda beni de unutmayın lütfentekrar başın sagolsun,gercekten zor bir durum.özellikle eşin icin.
ama bencede dogru bir karar vermissin,eşlerin dogru zamanda beraber hazir olmalari onemli.gec olsun birkac ay güc olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?