• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zazacığım sana da yazamadım ama çok sevindim Rabbim kucağına aldırsın diğer gebe kalan arkadaşlarıma da çok sevindim herkes inşaallah kucaklarına alırlar hamilelerin duası kabul olurmuş arkadaşlar bana da dua edin
Canim, n'aptin iyimisin.
Tedavi durumunun nedir?
Dualarimdasin 🙏

Icerlenme lütfen sakin ol
Arkadaşına destek olduğunun farkındayım ama sırf ona destek olmak adına böyle davranman bence doğru değil. Bu cevapları verdiğin arkadaşlarım ona büyük bir sabırla cevap verip destek oldular ama sonunda sanki kimse ona yardım etmemiş gibi davranıp dalga geçerek konuştu. Senin de bu yazdıklarını gençliğine bağlıyorum ama lütfen daha dikkatli cevaplar yaz. eğlenceli sevimli bir kadinsin biliyorum seni ama biraz da nezaketle cevap vermelisin. Böyle olmamalı. Üstelik bunlari yazdigin arkadaşlarım hamile yazarken iki kere düşünmek gerekir. Ne dersin ☺️

olabilir,hatta gecen gün bukadar ay sonra progestrn igne bende alerji yaptı🤷🏼‍♀️ vucut dönem dönem tepki veriyor olabilir
Gecmis olsun canim,
Bende de alerjik durum söz konusu maalesef. Kaşıntım ve şiş. Arada sıvı dışarı çıkıyor eleğe döndüm ha 🙈

İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin 🙏🙏Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim 🙏b
Basiniz sagolsun, bu kaybi unutturacak bebek gelsin ❣️

İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin 🙏🙏Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim 🙏
Ne kadar düşüncelisin canım, Allah sana da senin gibi bir evlat nasip etsin insallah 🙏🙏

Yok canım kesmemiştim ama azaltmıştım. Ama bu belirtileri tedaviye başladığımda yaşadım
Tamam ayni durum, henuz estrofem kullaniminda resmen beni uykudan uyandiriyor terleme ve carpinti.
Uzun estrofem kullanimindan dolayi olustu diye dusundum benim durum..bakalim ilerleyen gunlerde umarim vucut alisir diye umut ediyotum.

Gecmis olsun canim,
Bende de alerjik durum söz konusu maalesef. Kaşıntım ve şiş. Arada sıvı dışarı çıkıyor eleğe döndüm ha 🙈
aa seninde igneden mi kesinlesti mi,divijel de yapabiliomus cunku.cok kotuydu ya iki gece uyuyamadim kasınmaktan.
ben biraktim igneyi ztn az bir zaman kaldi diye

İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin 🙏🙏Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim 🙏
Allah sabırlar versin. Doğru zamanda olacaktır zaten siz iyi olun yeter ki :dua:

aa seninde igneden mi kesinlesti mi,divijel de yapabiliomus cunku.cok kotuydu ya iki gece uyuyamadim kasınmaktan.
ben biraktim igneyi ztn az bir zaman kaldi diye
Evet ya igne yerlerim kasiniyor ve sisiyor. İki tane jel kullaniyorum. Biri ödem digeri kasinti icin. Divijelden henüz darbe yemedim 🙈

Ben artık dayanamadım ve bugun mıde ıcın ilac yazdırdım inşallah faydasını görürüm🥰 kusmaktan icin dısıma cıktı
Ne zaman gecer ki bulantilar acaba doktor söylemistir. Sende o zaman cok erken basladi bulanti. Bende tik yok beta mi versem tekrar 😳

Eveeet sevgili kızlarcım yine topiğin son yazışmalarını okuyup 4 bebişimle bana gerginlik yaşatmayı başaranlar oldu 😂 Son sözü lütfen ben söyleyeyim, bu platformda ne olursa olsun herkes birbirine yardımcı oluyor özellikle en başta Z Zaza74 . Her seferinde saygısızlıklara bile sakinlikle cevap veriyor ve ne olursa olsun sizin sorularınızı dertlerinizi ve bağırsaklarınızı takip etmek zorunda asla değil.İyilikten maraz doğmasın diye uğraştıkça sözde çok yıldır burdaymış ama herşeyden bir habermiş gibi saldırıp duruyorsunuz insanlara, eğer burda sadece kendi sorunum çözülsün hizmeti istiyorsanız kievde olanlar hemşiresine kıbrısta olanlarda kendi hemşiresine yazsın.Hem armut piş ağzıma düş hem de laf söyleyeyim olduğu zaman hepimizi üzüyorsunuz.Tek hamile olmak isteyen ya da tek sıkıntı yaşayan siz değilsiniz.Tebrik etmeyi de , beraber dertlenmeyi de öğrenemediyseniz kendi özgür iradenizde bu topikten lütfen çıkın.Zira hiçbirimizin hormonları sizi terbiye etmeye müsait değil.Hepimizin vakti kıymetli.

tekrar başın sagolsun,gercekten zor bir durum.özellikle eşin icin.
ama bencede dogru bir karar vermissin,eşlerin dogru zamanda beraber hazir olmalari onemli.gec olsun birkac ay güc olmasin💕
Allah razı olsun canım Allah en hayırlı zaman da nasip edecektir inanıyorum biz heyecanlı bir yola çıkacaktık ve bu heyecanı beraber yaşayacaktık onunla şimdi onun gönlü bu kadar yaralıyken ondan benimle sevinç yaşamasını beklemek çok bencilce geliyor bana beklemek daha mantıklı şimdilik duanızda beni de unutmayın lütfen 🙏

Back