• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kizlar,
Ortalik toz duman. 🙈
Ilk takilanlardan biri de bendim cozumu okumamakta buldum.
Sunu söyleyebilirim ki ; hala yaptiginin farkinda degil sordugu sorulardan kaynakli saniyor.
Bazilarimiz da maalesef hep almayi sever.
Opuldunuz ♥️

O güzel günler seninçin olsun güzel kalpli
Panda çok şükür iyi
İnşallah iyide devam etsin
Sen her halde kasım transferi olucaksın doğrumu hatırlıyorum😄
İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin 🙏🙏Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim 🙏

Kızlar bazen gerçekten herseye tepki gösterir oldunuz ya ilk denemem normal degil mi hiçbirsey bilmiyorum korkuyorum
Esracim gençsin, heyecanlısın, ilk kez böyle bir şey yaşıyorsun seni çok iyi anlıyorum. Ancak her sey de buraya yazılmaz ki yanı “tuvalete çıktım normal mi” diye sorulmaz öyle ulu orta. Çok endişe ediyorsan özelden sorabilirsin. Ayrıca bir çok arkadaşım yazmış ama ben de belirtmek isterim hep acil soruların oldu ve ben de kendimce sana cevap verdim ama teşekkür bile etmedin. Kimseye de cevap vermedin. Sence de bu biraz bencilce değil mi? Burada sana destek veren arkadaşlarım senden büyük ve yine de sana anlayışla cevap veriyorlar. Bu nedenle de saygıyı hakediyorlar bence sen ne dersin? Dalga gecmek çok yanlış bir hareket, emin ol yine de sana yardım edeceklerdir ama kalp kirmanin bir anlamı yok. Lütfen biraz sakin ol ve heyecanla test gününü bekle 😇

İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin 🙏🙏Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim 🙏
Canim basin sagolsun. Allahtan sabir diliyorum :(

tekrar başın sagolsun,gercekten zor bir durum.özellikle eşin icin.
ama bencede dogru bir karar vermissin,eşlerin dogru zamanda beraber hazir olmalari onemli.gec olsun birkac ay güc olmasin💕

İnşallah herkesin hamileliği iyi geçsin ve herkes kalbinin ekmeğini yesin abla 🤲
Gerçekten bilmiyor abla.
Hatta yazmıştım yandık başımizin etini yiyecek diye hatırlarsanız.
Hamsireler Drlar anlatmıştır ama biliyoruz yine de içimize kürt düşüyor burda soruyoruz birbirimize yardımcı olmak için.
Ben onun adına sende özür dilerim.
Yaşı çok genç gençliğine vermek lazım bazı sorularını esra12nin abla
Allah yolunu açık etsin ne deyim❤️

zazacığım sana da yazamadım ama çok sevindim Rabbim kucağına aldırsın diğer gebe kalan arkadaşlarıma da çok sevindim herkes inşaallah kucaklarına alırlar hamilelerin duası kabul olurmuş arkadaşlar bana da dua edin
Çok sağol canım arkadaşım
İnşallah tez bir zaman senin hüzel sonucunu alalım🤲❤️

Başınız sağolsun Allah sizlere sabır sağlık versin demek ki hayırlı olan zaman daha gelmemiş inşallah tez vakitte kendinizi toplayıp tedaviye başlarsınız 🙏

Başınız sağ olsun
Doğru düşündün
Zaman her şeye dermandır
Biraz kendinize gelin sonra başlıyın❤️

Back