• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet sevgili kızlarcım yine topiğin son yazışmalarını okuyup 4 bebişimle bana gerginlik yaşatmayı başaranlar oldu 😂 Son sözü lütfen ben söyleyeyim, bu platformda ne olursa olsun herkes birbirine yardımcı oluyor özellikle en başta Z Zaza74 . Her seferinde saygısızlıklara bile sakinlikle cevap veriyor ve ne olursa olsun sizin sorularınızı dertlerinizi ve bağırsaklarınızı takip etmek zorunda asla değil.İyilikten maraz doğmasın diye uğraştıkça sözde çok yıldır burdaymış ama herşeyden bir habermiş gibi saldırıp duruyorsunuz insanlara, eğer burda sadece kendi sorunum çözülsün hizmeti istiyorsanız kievde olanlar hemşiresine kıbrısta olanlarda kendi hemşiresine yazsın.Hem armut piş ağzıma düş hem de laf söyleyeyim olduğu zaman hepimizi üzüyorsunuz.Tek hamile olmak isteyen ya da tek sıkıntı yaşayan siz değilsiniz.Tebrik etmeyi de , beraber dertlenmeyi de öğrenemediyseniz kendi özgür iradenizde bu topikten lütfen çıkın.Zira hiçbirimizin hormonları sizi terbiye etmeye müsait değil.Hepimizin vakti kıymetli.
Pandacım 4 bebişinle burda olmana çok çok sevindim 😍 inşallah hepiniz çok iyisinizdir

İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin 🙏🙏Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim 🙏
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah 🙏 inşallah tedaviniz olumlu sonuclanır Allah sabırlar versin 🙏

Sağol canım Allah razı olsun sen nasıl oldun bebekler nasıl 🙏
Teşekkür ederim canım bebekler iyi, iki gün önce ikiz bebeklerimin arasındaki zarı deldi doktorum ver küçük bebeğim kurtuldu çok şükür ♥️Biz ondan vazgeçmedik o da bizi bırakmadı😍 Şimdi büyüyorlar annelerini yatağa düşürdükleri yetmezmiş gibi kasık ağrılarım arttı rahim büyüdükçe 😌 Rabbim hepinize ummadığınız mutluluklar nasip etsin inşallah 🤲🏻

Eveeet sevgili kızlarcım yine topiğin son yazışmalarını okuyup 4 bebişimle bana gerginlik yaşatmayı başaranlar oldu 😂 Son sözü lütfen ben söyleyeyim, bu platformda ne olursa olsun herkes birbirine yardımcı oluyor özellikle en başta Z Zaza74 . Her seferinde saygısızlıklara bile sakinlikle cevap veriyor ve ne olursa olsun sizin sorularınızı dertlerinizi ve bağırsaklarınızı takip etmek zorunda asla değil.İyilikten maraz doğmasın diye uğraştıkça sözde çok yıldır burdaymış ama herşeyden bir habermiş gibi saldırıp duruyorsunuz insanlara, eğer burda sadece kendi sorunum çözülsün hizmeti istiyorsanız kievde olanlar hemşiresine kıbrısta olanlarda kendi hemşiresine yazsın.Hem armut piş ağzıma düş hem de laf söyleyeyim olduğu zaman hepimizi üzüyorsunuz.Tek hamile olmak isteyen ya da tek sıkıntı yaşayan siz değilsiniz.Tebrik etmeyi de , beraber dertlenmeyi de öğrenemediyseniz kendi özgür iradenizde bu topikten lütfen çıkın.Zira hiçbirimizin hormonları sizi terbiye etmeye müsait değil.Hepimizin vakti kıymetli.
Senin dilini yerim beeeeennn🤣🤣🤣🤣🤣
Benim kuzularımı sinirlendirdiler😍😍😍😍😍
Seni çok seviyorum Pandaaaammmmm❤️❤️❤️❤️

Evet ya igne yerlerim kasiniyor ve sisiyor. İki tane jel kullaniyorum. Biri ödem digeri kasinti icin. Divijelden henüz darbe yemedim 🙈
igne yerlerinin kaşınması normal canım,bendeki kasinti tum vucudu kaplayan ürtiker seklinde oldu.ödem ve kasinti icin kullandigin jeli dr mu verdi,her kremi sürme canim.
bundan beter olmadan devam eder umarim gebeligin🥰

Teşekkür ederim canım bebekler iyi, iki gün önce ikiz bebeklerimin arasındaki zarı deldi doktorum ver küçük bebeğim kurtuldu çok şükür ♥️Biz ondan vazgeçmedik o da bizi bırakmadı😍 Şimdi büyüyorlar annelerini yatağa düşürdükleri yetmezmiş gibi kasık ağrılarım arttı rahim büyüdükçe 😌 Rabbim hepinize ummadığınız mutluluklar nasip etsin inşallah 🤲🏻
Saglikla gelsinler 🧿

Ayyy Allaha çok şükür
Annelerin kraliçesi
En cesaretli anne💋❤️
Allah dört evladınıda sana kanat etsin
Hep mutluluktan uç
Panda senin doktorda iyiymiş
Adı ne?

Senin dilini yerim beeeeennn🤣🤣🤣🤣🤣
Benim kuzularımı sinirlendirdiler😍😍😍😍😍
Seni çok seviyorum Pandaaaammmmm❤️❤️❤️❤️
Valla kızdırdılar artık bu ne düşüncesizliktir,bir de zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. Biz de seni çok seviyoruz canım♥️ Rabbim bebişini kucağına can eylesin♥️

Arkadaşına destek olduğunun farkındayım ama sırf ona destek olmak adına böyle davranman bence doğru değil. Bu cevapları verdiğin arkadaşlarım ona büyük bir sabırla cevap verip destek oldular ama sonunda sanki kimse ona yardım etmemiş gibi davranıp dalga geçerek konuştu. Senin de bu yazdıklarını gençliğine bağlıyorum ama lütfen daha dikkatli cevaplar yaz. eğlenceli sevimli bir kadinsin biliyorum seni ama biraz da nezaketle cevap vermelisin. Böyle olmamalı. Üstelik bunlari yazdigin arkadaşlarım hamile yazarken iki kere düşünmek gerekir. Ne dersin

Herkese saygı duyuyorum.
Olumlu, olumsuz..
Ve sanırım herkes çok farklı anladı.
Siz çok güzel yazdınız Benide ifade ettiğinizi düşünüyorum. ☺️
Teşekkür ederim paylasiminizdan dolayı.

Canim, n'aptin iyimisin.
Tedavi durumunun nedir?
Dualarimdasin 🙏
iyiyim canım embriyoları dondurduk geçen ay rahim durumum iyi değildi kalındı bu ay ginera kullanıyorum hap beş tane kalınca lukrin depot yapacağım sağolsun zaza ilaç protokolünü gönderdi onu isteyeceğim doktorumdan gebeliğin tekrar hayırlı olsun Allahım kucağına aldırsın

Ben artık dayanamadım ve bugun mıde ıcın ilac yazdırdım inşallah faydasını görürüm🥰 kusmaktan icin dısıma cıktı
canım ya iyi yapmışsın ilaç almakla valla kolay kolay geçmiyor bu bulantılar sabah kalkınca tuzlu çubuk kraker yer o biraz rahatlatıyor bide muz ve haşlanmış patates biraz iyi geliyor allah yardımcımız olsun bu bücürler bizi bizden alıyor 🤣 🙏🏻🙏🏻

Back