• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy Allaha çok şükür
Annelerin kraliçesi
En cesaretli anne💋❤️
Allah dört evladınıda sana kanat etsin
Hep mutluluktan uç
Panda senin doktorda iyiymiş
Adı ne?
Ayy zazacım doktorumun ismini doğum yapınca söyleyeyim yoksa ifşa olurum küçük şehirde yaşıyorum😅 ama böyle bir sıkıntısı olan olursa bana yazsın kesinlikle yardımcı olurum♥️ Önce Rabbim e sonra doktoruma sonsuz şükürler olsun gerçekten çok çabaladı ve kurtardı.Gabriel in bahsettiği Prof.Dr.Cihat Şen’in öğrencisi benim doktorum.

iyiyim canım embriyoları dondurduk geçen ay rahim durumum iyi değildi kalındı bu ay ginera kullanıyorum hap beş tane kalınca lukrin depot yapacağım sağolsun zaza ilaç protokolünü gönderdi onu isteyeceğim doktorumdan gebeliğin tekrar hayırlı olsun Allahım kucağına aldırsın
a68 çok iyi protokolün
Lucrin vurmağı iyi yaptım
Tüm kendi hormonlarını silip sil baştan sentetik tedaviyle başarıcaz

canım ya iyi yapmışsın ilaç almakla valla kolay kolay geçmiyor bu bulantılar sabah kalkınca tuzlu çubuk kraker yer o biraz rahatlatıyor bide muz ve haşlanmış patates biraz iyi geliyor allah yardımcımız olsun bu bücürler bizi bizden alıyor 🤣 🙏🏻🙏🏻
Kızlarcım benim 6 ay oldu hala kusuyorum üzmek istemem sizi ama 😂 Sabah bulantılarım hiç kesilmedi, ilk safra çıkışından sonra Onzyd 4 mg içiyorum ve sanırım doğuma kadar içeceğim 🥺🥺🥺

Ayy zazacım doktorumun ismini doğum yapınca söyleyeyim yoksa ifşa olurum küçük şehirde yaşıyorum😅 ama böyle bir sıkıntısı olan olursa bana yazsın kesinlikle yardımcı olurum♥️ Önce Rabbim e sonra doktoruma sonsuz şükürler olsun gerçekten çok çabaladı ve kurtardı.Gabriel in bahsettiği Prof.Dr.Cihat Şen’in öğrencisi benim doktorum.
Doğru diyorsun kuzum💋

a68 çok iyi protokolün
Lucrin vurmağı iyi yaptım
Tüm kendi hormonlarını silip sil baştan sentetik tedaviyle başarıcaz
inşaallah zazam inşaallah çok uğraş veriyoruz o kadar hap ilaç bir de psikolojik olarak hissettiklerimiz Allah isteyen herkese nasip etsin benimde artık vaktim gelmiş olsun zazam senin yüzün hep gülsün inşaallah koca yürekli bir kadınsın rabbim göz aydınlığı evlat versin

inşaallah zazam inşaallah çok uğraş veriyoruz o kadar hap ilaç bir de psikolojik olarak hissettiklerimiz Allah isteyen herkese nasip etsin benimde artık vaktim gelmiş olsun zazam senin yüzün hep gülsün inşaallah koca yürekli bir kadınsın rabbim göz aydınlığı evlat versin
Canımsın❤️
Seninde bu tedaviden ikizin olsun inşallah🤲

A anneadayi1974 hamileligin sorunsuzca devam etsin insallah 🙏
Çok teşekkürler canım hepimizin inşallah 🙏 son 2 gündür ve bugün kanamam yok çok şükür kendime bi maşallah diyim 🧿🙃 cumartesi de kontrolüm var bakalım inşallah içerde de durmuştur da artık hamileliğin keyfini çıkarırız 🤰🏻👼🤰🏻👼 darısı isteyen herkese inşallah 🙏 sağlıklı hayırlı bebişler olsun 🙏🎈

İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin 🙏🙏Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim 🙏
Başınız sağolsun ,mekanı cennet olsun,Allah sabırlar versin , her nasip vaktine esirdir derler demekki daha vakti vardı inşallah sizinde hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun 🙏

Çok teşekkürler canım hepimizin inşallah 🙏 son 2 gündür ve bugün kanamam yok çok şükür kendime bi maşallah diyim 🧿🙃 cumartesi de kontrolüm var bakalım inşallah içerde de durmuştur da artık hamileliğin keyfini çıkarırız 🤰🏻👼🤰🏻👼 darısı isteyen herkese inşallah 🙏 sağlıklı hayırlı bebişler olsun 🙏🎈
Maşallah diyelim
Yemin ederim hiç hamileliğin tadını çıkaramıyorum
Bir sancım olduğında başım donumun içinde,kanama varmı diye

Maşallah diyelim
Yemin ederim hiç hamileliğin tadını çıkaramıyorum
Bir sancım olduğında başım donumun içinde,kanama varmı diye
Zaza ablacım çok tatlısın 😊 cümlelerin o kadar doğal ki ne istiyorsan kalbinden ne geçiyorsa Allah tez vakitte versin evladını kucağına almayı nasip etsin 🙏

Her sey hormonlardan.. hadi hepiniz saglikl dogurun bebeleri🙏
Allahim kalanlara da beta hcg halleri nasip et😍
Bu arada ilac demisken estrofem asamasinda saglam yam etkileri yasayan oldu mu, gece uykudan uyanma, terleme, bas agrisi, kalp carpintisi😬
Ben de gece terleme ,uyanma,bazen carpinti yapti sonradan gecti ben trisequensi biraktim ondan oldu diye dusunmustum. Simdi oral olan progesteron cok fena sersemletiyor dun biraktim.fitil ve igne ile devam edicem…sana diledigin bol rakamli beta hcgler 🥰

ben hic anlamadım.. @esra12 bir allahın kuluna hayirli olsun demedin,bir kisiye cevap yazinca tesekkurederim demedin,cok acil cvp cok acil cvp demekten baska ben senin bir konusmani hatirlamiyorum veya birine yardimci olduğunu.ne bu tutum..formda gereksiz geriliyim yaratmayin,cok yardimci oldugunu ddüsündügün ablanla da özel mesajlasin.burda boşuna millete laf sokup gülüşmenin anlami yok.
kac yaşinda burdaki insanlar,herkesin belli bir kariyeri calisma hayati var.buna ragmen herkes bilgisi dahilinde herkese yardimci oluyor.bu form iki kisi bir araya gelip panayir ortami yaratacaginiz yer degil kizlar..özellikle zaza ya,ayiptir kimse laf soylemez.bunca yilin emegi var..
❤❤❤❤❤❤

Canım ultrasona git
Nakadar iyi rahat gebelik geçiriyorsun
Maşallah❤️
enter yapinca lak diye cevapladı
Sagol canim inşallah rahat devam eder / ederiz.
Kese için haftaya gideceğim inşallah,
13.gun betadan sonra ikinci beta almadım ya Arada " acaba " lara giriyorum.:oops:

İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin 🙏🙏Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim 🙏
🙏🌈

Back