Allah yolunu açık etsin ne deyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yolunu açık etsin ne deyim
Rabbim sana güç kuvvet versin evlatlarına da sağlık sıhhat herşey rahat güzel geçer inşallah bundan sonrasıCanım elhamdulillah Ben de çok giremedim hastaneden dün taburcu oldum
Ayy zazacım doktorumun ismini doğum yapınca söyleyeyim yoksa ifşa olurum küçük şehirde yaşıyorum ama böyle bir sıkıntısı olan olursa bana yazsın kesinlikle yardımcı olurum Önce Rabbim e sonra doktoruma sonsuz şükürler olsun gerçekten çok çabaladı ve kurtardı.Gabriel in bahsettiği Prof.Dr.Cihat Şen’in öğrencisi benim doktorum.Ayyy Allaha çok şükür
Annelerin kraliçesi
En cesaretli anne
Allah dört evladınıda sana kanat etsin
Hep mutluluktan uç
Panda senin doktorda iyiymiş
Adı ne?
a68 çok iyi protokolüniyiyim canım embriyoları dondurduk geçen ay rahim durumum iyi değildi kalındı bu ay ginera kullanıyorum hap beş tane kalınca lukrin depot yapacağım sağolsun zaza ilaç protokolünü gönderdi onu isteyeceğim doktorumdan gebeliğin tekrar hayırlı olsun Allahım kucağına aldırsın
Kızlarcım benim 6 ay oldu hala kusuyorum üzmek istemem sizi ama Sabah bulantılarım hiç kesilmedi, ilk safra çıkışından sonra Onzyd 4 mg içiyorum ve sanırım doğuma kadar içeceğimcanım ya iyi yapmışsın ilaç almakla valla kolay kolay geçmiyor bu bulantılar sabah kalkınca tuzlu çubuk kraker yer o biraz rahatlatıyor bide muz ve haşlanmış patates biraz iyi geliyor allah yardımcımız olsun bu bücürler bizi bizden alıyor
Doğru diyorsun kuzumAyy zazacım doktorumun ismini doğum yapınca söyleyeyim yoksa ifşa olurum küçük şehirde yaşıyorum ama böyle bir sıkıntısı olan olursa bana yazsın kesinlikle yardımcı olurum Önce Rabbim e sonra doktoruma sonsuz şükürler olsun gerçekten çok çabaladı ve kurtardı.Gabriel in bahsettiği Prof.Dr.Cihat Şen’in öğrencisi benim doktorum.
inşaallah zazam inşaallah çok uğraş veriyoruz o kadar hap ilaç bir de psikolojik olarak hissettiklerimiz Allah isteyen herkese nasip etsin benimde artık vaktim gelmiş olsun zazam senin yüzün hep gülsün inşaallah koca yürekli bir kadınsın rabbim göz aydınlığı evlat versina68 çok iyi protokolün
Lucrin vurmağı iyi yaptım
Tüm kendi hormonlarını silip sil baştan sentetik tedaviyle başarıcaz
Canımsıninşaallah zazam inşaallah çok uğraş veriyoruz o kadar hap ilaç bir de psikolojik olarak hissettiklerimiz Allah isteyen herkese nasip etsin benimde artık vaktim gelmiş olsun zazam senin yüzün hep gülsün inşaallah koca yürekli bir kadınsın rabbim göz aydınlığı evlat versin
Çok teşekkürler canım hepimizin inşallah son 2 gündür ve bugün kanamam yok çok şükür kendime bi maşallah diyim cumartesi de kontrolüm var bakalım inşallah içerde de durmuştur da artık hamileliğin keyfini çıkarırız darısı isteyen herkese inşallah sağlıklı hayırlı bebişler olsunA anneadayi1974 hamileligin sorunsuzca devam etsin insallah
Başınız sağolsun ,mekanı cennet olsun,Allah sabırlar versin , her nasip vaktine esirdir derler demekki daha vakti vardı inşallah sizinde hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsunİnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim
Maşallah diyelimÇok teşekkürler canım hepimizin inşallah son 2 gündür ve bugün kanamam yok çok şükür kendime bi maşallah diyim cumartesi de kontrolüm var bakalım inşallah içerde de durmuştur da artık hamileliğin keyfini çıkarırız darısı isteyen herkese inşallah sağlıklı hayırlı bebişler olsun
Zaza ablacım çok tatlısın cümlelerin o kadar doğal ki ne istiyorsan kalbinden ne geçiyorsa Allah tez vakitte versin evladını kucağına almayı nasip etsinMaşallah diyelim
Yemin ederim hiç hamileliğin tadını çıkaramıyorum
Bir sancım olduğında başım donumun içinde,kanama varmı diye
Olmayacak kanamaMaşallah diyelim
Yemin ederim hiç hamileliğin tadını çıkaramıyorum
Bir sancım olduğında başım donumun içinde,kanama varmı diye
Kese için haftaya gideceğim inşallah,Canım ultrasona git
Nakadar iyi rahat gebelik geçiriyorsun
Maşallah
amiiiiiinnn canımZaza ablacım çok tatlısın cümlelerin o kadar doğal ki ne istiyorsan kalbinden ne geçiyorsa Allah tez vakitte versin evladını kucağına almayı nasip etsin
Ben de gece terleme ,uyanma,bazen carpinti yapti sonradan gecti ben trisequensi biraktim ondan oldu diye dusunmustum. Simdi oral olan progesteron cok fena sersemletiyor dun biraktim.fitil ve igne ile devam edicem…sana diledigin bol rakamli beta hcglerHer sey hormonlardan.. hadi hepiniz saglikl dogurun bebeleri
Allahim kalanlara da beta hcg halleri nasip et
Bu arada ilac demisken estrofem asamasinda saglam yam etkileri yasayan oldu mu, gece uykudan uyanma, terleme, bas agrisi, kalp carpintisi
İnşallah iki kalp atışınıda duyarsınKese için haftaya gideceğim inşallah,
❤❤❤❤❤❤ben hic anlamadım.. @esra12 bir allahın kuluna hayirli olsun demedin,bir kisiye cevap yazinca tesekkurederim demedin,cok acil cvp cok acil cvp demekten baska ben senin bir konusmani hatirlamiyorum veya birine yardimci olduğunu.ne bu tutum..formda gereksiz geriliyim yaratmayin,cok yardimci oldugunu ddüsündügün ablanla da özel mesajlasin.burda boşuna millete laf sokup gülüşmenin anlami yok.
kac yaşinda burdaki insanlar,herkesin belli bir kariyeri calisma hayati var.buna ragmen herkes bilgisi dahilinde herkese yardimci oluyor.bu form iki kisi bir araya gelip panayir ortami yaratacaginiz yer degil kizlar..özellikle zaza ya,ayiptir kimse laf soylemez.bunca yilin emegi var..
enter yapinca lak diye cevapladıCanım ultrasona git
Nakadar iyi rahat gebelik geçiriyorsun
Maşallah
İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versin Kayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim