Yok sadece estrofem var, vucut belki tepki veriyor diye dusundum.baska bir ilac var mi yaninda kullandigin.beraber kullanimi etkilemistir belki
Seninde en kısa sürede olur inşallah canımBende gebelik yok) henuz o level a gecemedim..
İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versinO güzel günler seninçin olsun güzel kalpli
Panda çok şükür iyi
İnşallah iyide devam etsin
Sen her halde kasım transferi olucaksın doğrumu hatırlıyorum
Esracim gençsin, heyecanlısın, ilk kez böyle bir şey yaşıyorsun seni çok iyi anlıyorum. Ancak her sey de buraya yazılmaz ki yanı “tuvalete çıktım normal mi” diye sorulmaz öyle ulu orta. Çok endişe ediyorsan özelden sorabilirsin. Ayrıca bir çok arkadaşım yazmış ama ben de belirtmek isterim hep acil soruların oldu ve ben de kendimce sana cevap verdim ama teşekkür bile etmedin. Kimseye de cevap vermedin. Sence de bu biraz bencilce değil mi? Burada sana destek veren arkadaşlarım senden büyük ve yine de sana anlayışla cevap veriyorlar. Bu nedenle de saygıyı hakediyorlar bence sen ne dersin? Dalga gecmek çok yanlış bir hareket, emin ol yine de sana yardım edeceklerdir ama kalp kirmanin bir anlamı yok. Lütfen biraz sakin ol ve heyecanla test gününü bekleKızlar bazen gerçekten herseye tepki gösterir oldunuz ya ilk denemem normal degil mi hiçbirsey bilmiyorum korkuyorum
Hamileligine veriyorum ruh halini.
İstediğini yazabilirsin gerçekten
Canim basin sagolsun. Allahtan sabir diliyorumİnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versinKayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim
Bende bütün etkilerini yaşadımNormal o zaman bu durum, korkmaya gerek yokmus:))
Amin dileyen isteyen tum kadinlara insallahSeninde en kısa sürede olur inşallah canımen erken zamanda kavuşursun
Allah razı olsun canımCanim basin sagolsun. Allahtan sabir diliyorum
olabilir,hatta gecen gün bukadar ay sonra progestrn igne bende alerji yaptıYok sadece estrofem var, vucut belki tepki veriyor diye dusundum.
Tamara sen gebelik olusunca kesmis miydin, yoksa gebelikten sonraki transfer hazirliginda mi olmustu?Bende bütün etkilerini yaşadımhatta kusmaya kadar gitti bende. Bıraktıktan 2-3 gün sonra kendime geldim
tekrar başın sagolsun,gercekten zor bir durum.özellikle eşin icin.İnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versinKayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim
Allah yolunu açık etsin ne deyimİnşallah herkesin hamileliği iyi geçsin ve herkes kalbinin ekmeğini yesin abla
Gerçekten bilmiyor abla.
Hatta yazmıştım yandık başımizin etini yiyecek diye hatırlarsanız.
Hamsireler Drlar anlatmıştır ama biliyoruz yine de içimize kürt düşüyor burda soruyoruz birbirimize yardımcı olmak için.
Ben onun adına sende özür dilerim.
Yaşı çok genç gençliğine vermek lazım bazı sorularını esra12nin abla
Çok sağol canım arkadaşımzazacığım sana da yazamadım ama çok sevindim Rabbim kucağına aldırsın diğer gebe kalan arkadaşlarıma da çok sevindim herkes inşaallah kucaklarına alırlar hamilelerin duası kabul olurmuş arkadaşlar bana da dua edin
Her sey bebeler icin, valla ben hamile kalip dogursam diyecem sipaya gelisin hem masrafli hem mesakatli:))olabilir,hatta gecen gün bukadar ay sonra progestrn igne bende alerji yaptıvucut dönem dönem tepki veriyor olabilir
Başınız sağolsun Allah sizlere sabır sağlık versin demek ki hayırlı olan zaman daha gelmemiş inşallah tez vakitte kendinizi toplayıp tedaviye başlarsınızİnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versinKayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim
Başınız sağ olsunİnşallah inşallah Zaza cım allahım hiç kimseyi evlat ile sınamasın hepimize sağlıklı evlat versinKayın babam genç yaştaydı ve aniden öldü vefatı eşimi çok aşırı sarstı ben bile hala şoktayım onu düşünemiyorum bile açıkçası kıyamadım konuyu şu aşamada açmaya ama eşim arada bana tedavi tarihimiz ertelendi farkındayım hakkını helal et şoktayım dedi bende biraz daha kendini toparla öyle yeniden konuşup tarih oluştururuz dedim o kendini iyi hissedip konuşana kadar bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?