kızlar bende aranıza katıldım bende ilk başta eşimde sorun var kısmi tıkanıklıktan dolayı dışarıya çok az sayıda ölü sperm hücresi çıkışı var diye tüp bebek merkezine gittik bana vajinal ultrason baktı bendede erken menopoz varmış menopoza girmek üzeresin dedi yaşım 24. ikinizdede sorun var şans vermem zor dedi amh test verdim sonucu çıkmadı hala. bende araştırdım eğer olmazsa kıbrısta embriyo donasyonu varmış ama hiç bize ait olmayacak bu şekilde çok kararsızım bana yardımcı olun bu donasyonlarda genelde ilkte tutuyor galiba demi şans tabi ama.
parkk arkadaşım senide tebrik ederim sizde sorun neydi yumurta donasyonumu
Parrkkkkkk
Ne kadar zahmetli bir yoldan sonra HAYIRLIIII OLSUNNNNN mÜjdeler olsunnnnnn .Yat biraz bol dinlen bakalım dikkat et şimdiden.
Nrm34 senin sonucuna da üzüldük ama pes etmek yok biliyorsun. Acaba seni ne korkuttu Efsune soracak ama ben önceden sorayım sen de düşün bir ! Tekrar geçmiş olsun arkadaşım
Haytcığımmmmm Lütfennnnnn yumurtalarının peşini bırakırmısın lütfennnnnnn
Merhaba... malesef sonucum negatif arkadaşlar...
Keşke dediginiz gibi pozitif sonucun şaşkınlıgından, sevincinden yazamamış olsaydım ama negatif...
ne yazacagımı nasıl yazacagımı bilemedigimden yazamadım... ama şimdi daha iyiyim pesetmek yok kesinlikle pozitif olanakadar devam Allahın izniyle olacak biliyorum.
ParkkTebrikler arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallah, allah saglıkla kucagınada almak nasipetsin senin adına çok sevindim...
Cok sevindim, Allah tamamina erdirsin,gozun aydin olsun cnm, saglikla kucagina al, coooook sevindim
rüzgarselin kesinlikle başla canım coraspine doktorlar önemsemiyor ama bence çok önemli canım.
canım ben bu gün erkenden kalktım heyecanla testi yaptırdım hem sizi hemde kendimi bekletmemek için veeeeeeeee sonuç nihayet pozitif hamileyim kızlar hepinize çok teşekkür ederim kader arkadaşlarım rüzgarselin, yosun, aysev, papatya 40, zümrüt, efsune ve adınını unuttugum butün arkadaşlarım.hepinizi çok seviyorum....
Merhaba ses, ne kadar cok denemissin cok yipranmissindir, kac yildir deniyorsun, 82 dogumlu musun?amh testi yaptirmis miydin, rezerv ile ilgii bilgi veriyor, embriyolar 1.kalite mi olustu, tutunmamasi ile ilgili hemen her seye de bakilmis aslinda, benim aklima gelen tek sey endorfin testi, endorfin dusukse de tutmayabiliyormus, bahceci kliniginde yapiliyor, istersen ara bir konus cnm. Kendine iyi bak.
park rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh,,, benim transferden sonra 1 aylık olduu ikizlerrr bu hafta kalp atışlarını dinliycez inşşallahh bi sorun olmadan bebeklerime kavuşurumm,, allaha çok şükür böyle bi seçeneğimiz varr,,
arkadaşlar sizleri fikirlerini almak istediğim bir konu var 7 kez tüp tedavisi denedim, hepsini bi yada iki adet embriyo olustu . garade 1 ve 2 dendi hep.transfer edildi ama hic tutunmadı.tutunmama sebepleri arastırıldı, kromozomlara bakıldı histeroskopi yapıldı temiz.yumurta rezevrlerimde azalma var . fsh 13 lerde .
tutunamamasının sebebini arastıyorum acaba yumurta kalitesi kötü bu sebeple olmuyor, mu diye düşünüp donasyon mu deneyeyim diyorum.
siz olsanız ne yapardınız_bana bu konuda destek olurmusunuz?
Merhaba nrm34, hayal kırıklığı nasıl da yakıyor canı. ama zaman gerçekten muhteşem.küllüyor acıları. umut olduğu sürece ve çok şükür ki umut hep var. sen de birgün ''pozitif'' yazacaksın. inanıyorum.
sevgiyle ve umutla kal :)
Arkadaslar düşünceleriniz İcin çok teşekkürler, moralim iyi inanın her tedaviden sonra çok üzüldüm ama Yenice'm dedim . Hala savaşıyorum her bebek bir yumurta ve bir spermden oluşuyor bu yüzden sonuna kadar yılmayacağım ama kendi yumurtalarımız ama donasyonla ..Bu tup bebek ilaclarinin vucuda ne zarar veriyor, vucuttan bu ilaclari daha hizli atmak icin ne yapabiliriz kizlar, ben hic ilac icmemeye calisiyorum, mumkun oldugunca dayaniyorum agrilara, ilac almayayim diye, spor vucuttan atilimi hizlandirir mi acaba? Sescim sen biraz kafani topla istersen yasinda kucuk, 7 kez dile kolay valla, psikolojin nasil? Nasil dayandin bu surece bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?